Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Igazad van, és értem mit mondasz. Azt is értem, hogy akkor is így van ha nekem nem tetszik.
![]() ![]()
Az nem lehet, hogy tényleg az egyenesben mértek és csak valamilyen visszaverődésre indult el a detektor/blokkoló?
Nem! Hülyeség a visszaverődés.
![]() ![]()
szerinted ha az indítófejhez képest a többi késik(később indul el )az nem gond?
Van rá max 300uS (kb ekkor jön a következő lézerimpulzus SCS102-nél), hogy a többi fej is beinduljon.
A fejek ezt néhány 10uS alatt lekommunikálják
pontosabban:a vevő indítja a procit és a proci kimenete indítja a többi procit.nem tudom mennyi idő telik el.szerinted?
Annyi, hogy a következő lézerimpulzustól már mindegyik zavar
Sziasztok! Most kapcsolódtam a témához,minden elismerésem a tiétek. AVR -rel csinált valaki tesztert vagy blokkolót, esetleg lehetne rajzot és progit kapni --teszterhez -- gondolom a blokkoló nem közkincs.
Vagy a teszter működését elmagyarázna vki nem teljesen tiszta. Köszi.
Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasol, szerintem nagyon sok kérdésre választ kapsz. Van fent komplett teszter sőt blokkoló is, igaz csak PIC-kel. Ha ezután konkrét kérdésed van szerintem szívesen segítünk. ![]()
Sziasztok.Régóta olvasom a hozzászólásokat és az oldal nem rossz,nekem is van blokkolóm de ha lehet akkor betartom a sebesség határokat,és ha látom szabad szemmel hogy mérnek a három lábúval akkor ki is kapcsolom,és ha nem látom és megszólal akkor lassítok a megengedett sebességre és ki kapcsolom,nem hergelem őket. Sajna úgy néz ki készülőben van egy jogszabály,betiltják a blokkolót,még a birtoklásáért is büntetni fognak.
Már beszéltünk róla, szerintem kacsa. :no:
Én is összekulcsoltam az ujjaimat!
![]()
kipróbáltam prolaserrel 230m ről 102m ig blokkolt.a vevő nagyon korrekt.sorba az 5 led gyenge."szerintem"középre a vevőt az ok.balra és jobbra 6-6 led 27ohmmal ahogy home made csinálta.szerintem igy embertelen lenne.
Hány fejjel próbáltad?
2 vel
Pár kérdés:
Milyen Fáma II, vagy III? Milyen LED 5410, vagy 5210? Hová lőttek a kocsin, csak a blokkolóra, vagy jobbra, balra? Csak 1 mérés volt?
Gondolom időzítve volt, vagy ha végig ment akkor a 102m
nem túl jó erdmény. ![]()
fáma 2,5210,hová lőttek?fogalmam sincs.egyből indult a bloki és nem állítotuk meg,hogy az idő ne zavarjon be.
hát igen!
Azért ne keseregjünk, saját építésű blokkolótól nem olyan rossz eredmény. Legalább van mit fejleszteni!
![]() Valószínűleg a ledek viszonylag kis sugárzási szögével van baj. De ezen egyszerű segíteni.
álljak át az 5410 re?
Jól értem, 10 másodpercíg blokkolt?
Mert akkor a leidőzítés miatt mértek meg
Tegyél fel még egy fejet, és a két külsőt fordítsd ki kb. 5-10 fokban. Akkor biztos jobb eredmény kapsz.
szerintetek melyik lehet a blinderbe?5210 vagy 5410?
fulll.szemben álltunk a mért autóval.
Jó lenne tudni hova céloztak?
2 őt a hűtőrácshoz a 1 et a rendszám alá gondoltam mert a metszett ***ak az útat figyelték majd alúlról billentették fel a rendszámra és a felső vevő nem érezte.NEM BLOKKOLÓ CSAK VEVŐKKEL PRÓBÁLTAM HOGY HOVA CÉLOZNAK.
Moderálva --vicsys |
Bejelentkezés
Hirdetés |