Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1113 / 3611
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 29, 2010 /

Miskolci a zenekar, a Gál Lajos a gitáros régebben stúdiózott, persze lehet, hogy ma is. Nagyon ügyes, volt egy régi zenekaruk is az Eső.
Ebben a zenekarban leginkább az extrém gitárhangokért felelős, melyekről nem is gondolnád néha, hogy gitárhangok. Elvileg a cédéjüket, Londonban masterelték. A dobnál azt tudom, hogy élő dob van triggerelve, aztán válogattak hozzá hangszínt. A basszust sajnos nem tudom, mivel vették fel. Ezen kívül szinti+ének a felállás.
Honlapjuk is van, ha valakit érdekel.
Bővebben: Link
(#) tatabike válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 29, 2010 /

Az az érzésem, hogy Téged bekajált valami szekta...
(#) Rober_4 válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 29, 2010 /

Ez jobb, ez így élő zene!
Bővebben: Link
(#) zenetom hozzászólása Márc 29, 2010 /

Jóestét!
Megvan valakinek ez a zene? Röyksopp - Remind me
Ez a verzió kéne, a neten találtam egy csomó helyen, de ezt a verziót nem
Akinek megvan az szóljon! Előre is köszönöm.
(#) Rober_4 válasza tatabike hozzászólására (») Márc 29, 2010 /

Addig nincs is baj, amíg csak ilyeneket terjeszt, viszont, ha majd ráveszik, hogy a pénzét is adja oda, hogy megszabaduljon minden világi bűnétől, akkor van gáz!
(#) llaci56 válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Látom!
(#) hodbond hozzászólása Márc 30, 2010 /

Jóreggelt! Tankcsapada a bumerángban.
Szereti valaki valameiket?
(#) tatabike válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Ebből szerinted meg lehet élni? Mármint az ilyen okos, filozófikus, és nem utolsó sorban az emberi érzésekre építő, megindító történetek kreálásából. Mert akkor gyártok én is párat.
Nekem az a bajom az ilyenekkel, hogy aki ezeket kitalálja, és közzéteszi, utána nyugodtan hátradől abban a tudatban, hogy Ő tett valamit azért, hogy az emberek megpróbáljanak úgy élni, amit sugall Nekik. Közben pedig ténylegesen semmit nem csinálnak.
Épelméjű, lelkiismeretes és becsületes ember ezeket magától is tudja, a kretének meg úgysem olvassák el, tehát szerintem elég céltalanok ezek a 'novellák', vagy minek nevezzem. Persze, a tanulság levonható, a szereplők, cselekmények behelyettesíthetők, de mindenki tud hasonlókat, amik Vele, vagy az ismeretségi, rokoni köréből valakivel megestek már.
Az erőszakosabb, pszichológia húzásokat sem nélkülöző, 'küldd tovább, mert ha megszakad a lánc ránkzuhan a Szaturnusz, és elromlik a labortápod"-stílusú, világot 86k-szor körbejáró e-mail szeméttől viszont már tényleg hányingerem van...
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Egy dolgot nagyon hiányolok a végéről, aki forraszt gondoljon azokra az elektrósokra, akiknek nem futja forrasztóónra. Még most én is itt tartok. De remélem nem sokáig.
(#) tatabike válasza hodbond hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Tankcsapda igen, bumerángot annyira nem, mert egyszer kaptam egyet, eldobtam, és magától nem jött vissza, hanem el kellett érte menni. Aztán észrevettem rajta a feliratot, és tudtam, hogy átvertek: 'Made in China'
(#) tatabike válasza Georgee hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Üdv a klubban, én is mire eljutok maratót meg nyákot venni, kiürül a bukszám...
Új alkatrészeket évek óta nem vettem, maximum filléres alkatrészeket, ellenállásokat, kondikat, amúgy meg bontott vagy ajándékba kapott, esetleg lomizott cuccokkal nyomulok elég gyakran...
(#) Georgee válasza tatabike hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Ha már körlevél, kaptam egyet, ha nem küldöm tovább egy kislány éjfélkor eljön hozzám és elviszi a lelkemet, poénból kétdologra gondoltam, első az volt, hogy lesz egy jó estém, a második aláaknázom a szobámat, pár lézersugár riasztóként, és igy megnehezítem a bejutást. De végül nem lett semmi. Remélem nem kapok ezért WARN-t inkább linkelem. Lényeg, ha kapok körlevelet ezt küldöm válaszként vissza: klikk Tényleg működik
(#) llaci56 válasza hodbond hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Aki autózik, szinte méterenként találkozik tankcsapdával... Borzalmas!

Most szerencsére nekem hoztak pár alkatrészt (kondik ellenállások stb) úgyhogy nem panaszkodok (annyit) csak még mindig kérdés, hogy mivel forrasztom be. Van itthon 3mm-es ónom amivel a fűtés csövet forrasztják össze, de egy gramm folyasztószer nincs benne (szerencsére nekem van itthon). Szóval eléggé húzós vele dolgozni. De most megjön a fizu egyből töltöm fel a raktárkészletet

Ez jó, ezt elmentettem a Kedvencekbe... Most várok, szerinted nekem is működik majd...?

Szerintem arra gondoltak, hogy megerőszakol egy kislány éjfélkor, aki már amúgy nagylány, nem...?
Bírom az ilyeneket, meg amikor még példákat is felvonultatnak. Joe elküldte 40 ismerősének, másnap nyert a lottón 6ezermilliárd angol fontot, John nem küldte el, másnap a kutyája letépte a fülét, és megcsalta a felesége, az anyósáról meg kiderült, hogy férfi...

Az én órám szerint letelt a 3 perc Nállad is. Remélem pozitívan csalódtál ebben a körlevélben.
Azt a kislányt aki nagylány azóta is várom
(#) tatabike hozzászólása Márc 30, 2010 /

Reggel megnyílik a kezdőoldalam, és a cikkek listájában mivel kell szembesülnöm? Hát ezzel. A kutyát nem érdekli, de most komolyan...

Hát nem tudom. A kutyám itt alszik mellettem a fotelben, és ásított egyet, majd átfordult a másik oldalára...ez számít...?
(#) Rober_4 válasza tatabike hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Pedig van egy dolog, amiből csak kínait érdemes venni!
Ha ilyet veszünk, mindig addig nézelődünk, amig kinait nem találunk, mert az-az igazán jó, az repül a legmagasabbra, mert ezt már több ezer éve csinálják, ha nem is mindig műanyagból. Na mi lehet ez?
(#) Rober_4 válasza Georgee hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Akár rendezhetnénk gyűjtést is a lecseppent óndarabokból. Mindenki beteszi őket egy kis tégelybe, majd elkűldjük a leginkább rászorulónak, aki smd alkatrészeket próbál majd beforrasztani velük.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Mi az a rici?
(#) hodbond válasza tatabike hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

A vacsorám? még mindíg nem ért ide, raktál ré GPS-t hogy lásd merre van?

Szerk.: a Kuyusod
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Ja, nekem ez a főoldalon jelenik meg, a Google-n. Bejelöltem pár oldalt, aztán onnan bedobálja az érdekesebb cikkeket, csak amikor ezt csináltam, elfelejtették feltüntetni, hogy az origo behányja ide nekem ezt a velvet-es bulvár ökörséget is...

Benjámin, a kutyus nem csak úgy odamegy. Szépen becserkész, kifigyeli a szokásaidat, aztán egy alkalmas pillanatban, mikor nem figyelsz és nem számítasz rá, szépen elintéz...
(#) tatabike válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Tüzijáték. Gondolom. Ez hány pontos kérdés volt...?
(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Papírsárkány?
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Na, majd ha egyszer több időm lesz... Gondolom, le vagyok lassulva.
(#) hodbond válasza tatabike hozzászólására (») Márc 30, 2010 /

Ravasz, ravasz, de azt em figyeli, hogy őt ki figyeli? mert ahová megyek , előbb midnehol bekamerázzák az alattvalók a terepet, hogy senki en figyelhessen és ha figyel valaki akár egy kutya is jon az FBI és elviszi amerikába

Á, akikről azt hiszed, hogy Neked kémkednek, azok is Benjáminnak kukkolnak...
Következő: »»   1113 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem