Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Miskolci a zenekar, a Gál Lajos a gitáros régebben stúdiózott, persze lehet, hogy ma is. Nagyon ügyes, volt egy régi zenekaruk is az Eső.
Ebben a zenekarban leginkább az extrém gitárhangokért felelős, melyekről nem is gondolnád néha, hogy gitárhangok. Elvileg a cédéjüket, Londonban masterelték. A dobnál azt tudom, hogy élő dob van triggerelve, aztán válogattak hozzá hangszínt. A basszust sajnos nem tudom, mivel vették fel. Ezen kívül szinti+ének a felállás. Honlapjuk is van, ha valakit érdekel. Bővebben: Link
Az az érzésem, hogy Téged bekajált valami szekta...
![]()
Ez jobb, ez így élő zene!
Bővebben: Link
Jóestét!
Megvan valakinek ez a zene? Röyksopp - Remind me Ez a verzió kéne, a neten találtam egy csomó helyen, de ezt a verziót nem ![]() Akinek megvan az szóljon! Előre is köszönöm.
Addig nincs is baj, amíg csak ilyeneket terjeszt, viszont, ha majd ráveszik, hogy a pénzét is adja oda, hogy megszabaduljon minden világi bűnétől, akkor van gáz!
Jóreggelt! Tankcsapada a bumerángban.
![]() Szereti valaki valameiket?
Ebből szerinted meg lehet élni? Mármint az ilyen okos, filozófikus, és nem utolsó sorban az emberi érzésekre építő, megindító történetek kreálásából. Mert akkor gyártok én is párat.
Nekem az a bajom az ilyenekkel, hogy aki ezeket kitalálja, és közzéteszi, utána nyugodtan hátradől abban a tudatban, hogy Ő tett valamit azért, hogy az emberek megpróbáljanak úgy élni, amit sugall Nekik. Közben pedig ténylegesen semmit nem csinálnak. Épelméjű, lelkiismeretes és becsületes ember ezeket magától is tudja, a kretének meg úgysem olvassák el, tehát szerintem elég céltalanok ezek a 'novellák', vagy minek nevezzem. Persze, a tanulság levonható, a szereplők, cselekmények behelyettesíthetők, de mindenki tud hasonlókat, amik Vele, vagy az ismeretségi, rokoni köréből valakivel megestek már. Az erőszakosabb, pszichológia húzásokat sem nélkülöző, 'küldd tovább, mert ha megszakad a lánc ránkzuhan a Szaturnusz, és elromlik a labortápod"-stílusú, világot 86k-szor körbejáró e-mail szeméttől viszont már tényleg hányingerem van... ![]()
Egy dolgot nagyon hiányolok a végéről, aki forraszt gondoljon azokra az elektrósokra, akiknek nem futja forrasztóónra. Még most én is itt tartok. De remélem nem sokáig.
Tankcsapda igen, bumerángot annyira nem, mert egyszer kaptam egyet, eldobtam, és magától nem jött vissza, hanem el kellett érte menni. Aztán észrevettem rajta a feliratot, és tudtam, hogy átvertek: 'Made in China'
![]()
Üdv a klubban, én is mire eljutok maratót meg nyákot venni, kiürül a bukszám...
![]() Új alkatrészeket évek óta nem vettem, maximum filléres alkatrészeket, ellenállásokat, kondikat, amúgy meg bontott vagy ajándékba kapott, esetleg lomizott cuccokkal nyomulok elég gyakran... ![]()
Ha már körlevél, kaptam egyet, ha nem küldöm tovább egy kislány éjfélkor eljön hozzám és elviszi a lelkemet, poénból kétdologra gondoltam, első az volt, hogy lesz egy jó estém, a második aláaknázom a szobámat, pár lézersugár riasztóként, és igy megnehezítem a bejutást. De végül nem lett semmi. Remélem nem kapok ezért WARN-t inkább linkelem. Lényeg, ha kapok körlevelet ezt küldöm válaszként vissza: klikk Tényleg működik
![]()
Aki autózik, szinte méterenként találkozik tankcsapdával... Borzalmas!
Most szerencsére nekem hoztak pár alkatrészt (kondik ellenállások stb) úgyhogy nem panaszkodok (annyit) csak még mindig kérdés, hogy mivel forrasztom be. Van itthon 3mm-es ónom amivel a fűtés csövet forrasztják össze, de egy gramm folyasztószer nincs benne (szerencsére nekem van itthon). Szóval eléggé húzós vele dolgozni. De most megjön a fizu egyből töltöm fel a raktárkészletet
![]()
Ez jó, ezt elmentettem a Kedvencekbe...
![]() ![]()
Szerintem arra gondoltak, hogy megerőszakol egy kislány éjfélkor, aki már amúgy nagylány, nem...?
![]() Bírom az ilyeneket, meg amikor még példákat is felvonultatnak. Joe elküldte 40 ismerősének, másnap nyert a lottón 6ezermilliárd angol fontot, John nem küldte el, másnap a kutyája letépte a fülét, és megcsalta a felesége, az anyósáról meg kiderült, hogy férfi...
Az én órám szerint letelt a 3 perc Nállad is. Remélem pozitívan csalódtál ebben a körlevélben.
Azt a kislányt aki nagylány azóta is várom ![]()
Reggel megnyílik a kezdőoldalam, és a cikkek listájában mivel kell szembesülnöm? Hát ezzel. A kutyát nem érdekli, de most komolyan...
![]()
Hát nem tudom. A kutyám itt alszik mellettem a fotelben, és ásított egyet, majd átfordult a másik oldalára...ez számít...?
![]()
Pedig van egy dolog, amiből csak kínait érdemes venni!
Ha ilyet veszünk, mindig addig nézelődünk, amig kinait nem találunk, mert az-az igazán jó, az repül a legmagasabbra, mert ezt már több ezer éve csinálják, ha nem is mindig műanyagból. Na mi lehet ez?
Akár rendezhetnénk gyűjtést is a lecseppent óndarabokból. Mindenki beteszi őket egy kis tégelybe, majd elkűldjük a leginkább rászorulónak, aki smd alkatrészeket próbál majd beforrasztani velük.
![]()
A vacsorám? még mindíg nem ért ide, raktál ré GPS-t hogy lásd merre van?
![]() ![]() Szerk.: a Kuyusod ![]()
Ja, nekem ez a főoldalon jelenik meg, a Google-n. Bejelöltem pár oldalt, aztán onnan bedobálja az érdekesebb cikkeket, csak amikor ezt csináltam, elfelejtették feltüntetni, hogy az origo behányja ide nekem ezt a velvet-es bulvár ökörséget is...
![]()
Benjámin, a kutyus nem csak úgy odamegy. Szépen becserkész, kifigyeli a szokásaidat, aztán egy alkalmas pillanatban, mikor nem figyelsz és nem számítasz rá, szépen elintéz...
![]()
Tüzijáték. Gondolom. Ez hány pontos kérdés volt...?
![]()
Na, majd ha egyszer több időm lesz... Gondolom, le vagyok lassulva.
Ravasz, ravasz, de azt em figyeli, hogy őt ki figyeli? mert ahová megyek , előbb midnehol bekamerázzák az alattvalók a terepet, hogy senki en figyelhessen és ha figyel valaki akár egy kutya is jon az FBI és elviszi amerikába
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |