Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Megmértem, 34mm az átmérője a hengeres részén. Hogy mennyire birja a szorítást, azt nemtudom, de amennyire a panelfúráshoz kell, azt szerintem simán. Tegyél valami bicikligumi belsőt a bilincs és a fúró közé, hogy nagyobb legyen a tapadás, ne kelljen annyira rászorítani.
Köszi, gyors voltál! Látom mindig kéznél van. Kézből, vagy hozzávaló állvánnyal használod?
Eddig kézből, de valami állvány nekem se ártana, mert így nem túl praktikus, ha sok lyukat kell fúrni. Ehhez is kb. 1600 lyukat kellett fúrnom, gondolhatod, meddig tartott, meg hogy éreztem a kezem utána, pedig naponta csak egy panelt fúrtam hozzá...
Nem mintha minden áron rád akarnám sózni, de ilyenünk éppen van is az ügyfélszolgálati vitrinben. A 628-as (is) belefogható. Meg lehet nézni, haza lehet vinni.
El tudom képzelni! Szép munka! Gondolom a 3 egyformát inkább nem fogtad össze fúráskor?
Még szép! Az már gyártás (=munka) lenne, nem pedig hobbi (= szórakozás)!
Nem lehetett, vasalással készültek, így a pontos illeszkedés nem volt garantálható.
Tocska: jónak tűnik, ha majd valami mást is akarok venni, vagy épp arrafelé járok, akkor majd előtte leérdeklődöm, hogy van-e.
Ez a csatlakozó tényleg ennyibe kerül, vagy csak elírtátok...?
Szerintem tényleg ennyi...
Ez nem véletlenül egy tirisztor? Triaknak van írva...
Bővebben: Link
Tényleg. Ez egy tirisztor, az adatlapja szerint is.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy mikorra lesz elérhető a BTM-112 bluetooth modul?
Sajnos még csak visszaigazolásunk sincs még :no: , pedig várnak rá páran.
Időnként teljesen kifut néhány dolog. Úgy néz ki, hogy most ezen a sor.
Az SYH sorozatú páratartalom-érzékelőkhöz lehet kérni adatlapot?
Mert hogy nem a Sensirion gyártja őket, az biztos.
gulyas:
Páratartalom mérő topic = http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_1866_3_ASC.html Adatlapok, vélemények, tanácsok, kapcsolások...
Hali. Az lenne a kérdésem hogy betudtok-e szerezni 2n5088-as tranzisztort?
Hát nemtudom. Ehhez a kapcsoláshoz kellene. Mert eddig BC639 ez használtam. De ez nem nagyon jó.
Mellesleg elég érdekes...
-- Mellékletet javítás után töröltem. (Topi)
Köszi, javítva!
Engem 2N5401-es tranzisztor érdekelne. Ha lehetséges lenne a beszerzése.
Rendelni éppen lehetne, de a közelben sehol sincs raktáron.
Tipp: pont úgy néz ki, mint a BC182. Az nem lenne jó helytte?
BC-m van itthon, de a kapcsolás ajánlása a 2n5401-es, szeretném azzal (is) kipróbálni.
Érdemes volna végignézni, az összeset, mielőtt valaki visszaél vele...
Hát, Te tudod...
Ő lenne az és egy erős hét alatt van esélye, hogy megjöjjön. |
Bejelentkezés
Hirdetés |