Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sajnos hasonló jelenséggel találkoztam már. Van rá egy "bunkó" módszerem ami abból áll ,hogy mindent lehúzok és egy csavarhúzóval indítom be.
Idézet: „Van rá egy "bunkó" módszerem ami abból áll ,hogy mindent lehúzok és egy csavarhúzóval indítom be.” Így szokott lenni nálam is, de nem hittem volna ennél a gépnél, hogy ez megtörténhet.
Húsvétkor javaslom a főt sonkát vagy a főt füstölt csülköt mert ez illik az alkalomhoz. Halat próbáltunk ma fogni de nem voltunk egy hullámhosszon velük. Lófejből felénk pálinkát főznek. Az a guggolós pálinka.Ha valaki nem tudná azért guggolós mert a szomszéd ablaka alatt guggolva kell elmenni ne , hogy behívjon egy pohárra, mert olyan rossz.
Szerintem rendet kéne otthon vágnod. Engem valaki 4: 30-kor felkeltene az egyben az utolsó kenetért is folyamodhatna a hely egyházi alkalmazotthoz.
Hello!
Egy prezentáció készítésében kérnék segítséget. A léptetőmotorvezérlésről szóló porezentációba szeretnék beszúni egy mozgóképet amin látszik hogy miko rmejik tekercs van bekapcsolva. Neten van több ilyen is. Le is szedtem egyet gif formátumú a képnézegetőben mozog is de a povwer pointba beaszúrva nem mozok. Mitől lehet ez?
Neked is jó reggelt kívánok! Nincs tojásos smiley, de egy szakadt rántotta se. Tegnap késő este több kolléga igencsak lefárasztott, de egy különösen - jó értelemben véve. Volt ám . Ráadásul 7-8 óra szakdolgozás után voltam, tehát igencsak jól aluddtam. Már vár a finom reggeli, úgyhogy el is köszönök! :finom:
Esik eső loccs-liccs,
meglocsollak liccs-loccs! Békés, kellemes Húsvétot mindenkinek!
Ennyi erővel feladtam volna neked postán.
Remélem kaptál vagy 10-12 darabot legalább, mert ha Matykusz, vagy bárki ült rajta azóta, ennyinek ki kellett kelni...
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek.
Én csak az asszonyt locsoltam még meg, tegnap meg a családom női tagjait a szülőfalumba.
Ha van elég kaja és pia akkor nem kell a környéket bejárni. Nem vagy te vadőr...
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Tegnap tekertem egy trafót, aztán már elkapott a láz. Már behoztam kintről a méh telepre ítélt vasat is. 12.6cm2 Én nem tudom mi fogott meg ebben, de nagyon tetszik
Biztnonsági őr vagyok ám . Egyik szakmám legalábbis ez.
Szia!
Amikor beszúrod nem mozog, de amikor levetíted a diát akkor igen.
Valakinek aki pesti lenne kölcsönbe olyan fél napra egy mobil winchester amire legalább 160Gb adat ráfér?
Át kéne particionálnom a gépemet, de nincs kedvem ezt a rengeteg adatot DVD-kre kiírogatni. Gyakorlatilag a fel másolás és vissza másolás több időt venne igénybe mint maga az átparticionálás, és win telepítés.
Nekem adattároló kell, nem virtuális meghajtó. Ez egy virtuális meghajtó, és nekem fizikailag kell tároló kapacitás.
Ezzel legfeljebb arra a winyóra tudna menteni, amit át akar particionálni. De azt megteheti nélküle is...
A Daemon tools nem mentésre való, azzal különböző kiterjesztésű kép file-okat lehet lejátszani virtuális meghajtóként.
Képek készítésére, ott van pl az ultra iso vagy egy csomó más. Ha emlékeim nem csalnak akkor az alcohol is képes erre.
És mi rosszat mondtam?
(Mint virtuális meghajtóra menteni is lehet rá.)
Sziasztok!
Nincs valakinek Ati Rage Pro PCI hoz drivere? A fél internetet áttúrtam már miatta de csak fizetös programokat találtam. Elöre is köszönöm.
Való igaz... Az Image Recorder- rel tévesztettem...
Igen, de Win7-hez nem találtam partition magic-ek.
Ha tudsz ilyet akkor kérlek mutasd meg hol találom.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_hsz_680377.html?highligh...680377 Itt leírtam, azt, hogy nem mentésre való, ha már kérded.
Még mindig nem számtech fórum... Kép: Hivatkozás
Ha minden igaz ez kell neked:ati
Kicsit más. Most voltam a benzinkúton ahol van egy shop szép magyar szóval ahol lehet cigit venni . Mint erös bagós megkérdeztem a kutast lehet- e locsolkodni? Mármint a tankoló tömlővel. A választ inkább..
Honnan vetted ezt? Én nem kérdeztem ilyet!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |