Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Filmet nézünk a lányommal. Én ülök az ő székében, ő meg az én székemben.
Nagyon Köszönöm!
Sok oldalt átnéztem de ezt nem találtam meg .Midenhol ahol néztem azt irták hogy ehez nincsen. Hát köszönöm még 1x
Nagyon szivesen. Valahol még lemezre is el vannak mentve régebbi driverek(trident,S3,nvidia,és ati). Arra az esetre, ha összefutok ilyen cuccal...
Jó reggelt! Aki nappal legény volt nappal aludjon sokat! Ez szól NAGY HOHO barátomnak aki most hol van?
Én is jó reggelt kívánok. Én éjjel is legény voltam, és nappal is az vagyok. Mindezt bírni kell április 17-ig.
Biztos azért tette a kondenzátor kérdés topikba, mert szétszedte és talált benne pár kondenzátort. Emellett jól mondod Simpi, a HE. tábora NŐtt.
Ezt sem lehet zsebbe tenni. Vajon lehet majd vele telefonálni is?
Elnézésedet kérem, udvariatlan voltam. A helyes köszönés a "Kezit csókolom Zoli néni".
@Simpi: Inkább nem. Valószínű sem olvasni sem gondolkodni nem tud - kondenzátoros topikba távirányitó?! Az ilyenektől állapotba kerülök. Emellett tényleg nem tudni, hogy valóban nőnemű-e?
Ha szétszedte volna, már nem kellene a kód.
Amúgy miről ismerne fel egy kondenzátort? A kod és a kod enzáror hasonlított egymásra a legjobban.
Csak arra vigyáázz, nehogy más állapotba kerülj!
Béláim az Úrban...!
Rátoltuk a kabátra...
Simpikém! Miért puska nincs?? :gumicsirke:
De ha ez a regisztráció valós személyt takar akkor, akkor inkább az áramütés...
Sajnos a távirányitóból nem jön ki akkora feszültség, hogy az veszélyes legyen.
Nem a feszültség a lényeg hanem az elem mérete amit ha valaki torkán lenyomnak egyet nem fog neki örülni.
Akkor belsőtáplálású berendezéssé válik. (tudjátok az új besorolás szerint ÉVI ÉVII belsőtáplálású. Az ÉVIII beleolvadt az ÉVII be) azt tudnám az elem ha kimerül akkor mi lesz?
Idézet: Környezetszennyezés.. „azt tudnám az elem ha kimerül akkor mi lesz? ”
Mi a pálya mindenki :gumicsirke: Vagy elég volt a kondi buli? Távirányító jeligére..
Inkább ellátogatok az ingyenenergia topic-ra mert úgy ís gond van a nepelemes zseblámpámmal. A pincében nem világít. Hátha Tesla- tekercs és egyébb mutatványokkal célt érek el.
Hoho 6 perce kikapcsolta a gépet, mert 0:30-ig vagyok a gépnél minden este. Aztán tente baba ......Viszont reggel 8:30 körül kelek.
Az bőven elég. Én sem alszok sokkal többet.
Erről mindig eszembe jut mindég egy vicc. Doktor úr én minden reggel 7-kor kakázok. De uram ez egészséges: igen ám de reggel 8-kor kelek fel..
Az nyolc óra. De télen volt amikor 9:30-kor keltem. Ez a nyugdíjas tempó. Én már nem sietek sehova.
Nagyon jó! Velem még nem fordult elő "de ami késik az nem múlik" tartja a mondás. Szója pörkölt, szója fasírt, szólj a nővérnek, hogy befostam! Mondta kedvenc humoristám, nyugodjon békében.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |