Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1126 / 3610
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /

Hát, szerintem nagyon kevés ember nem szereti Hofit. Az értelmiségiek közül gondolom azoknak nem tetszik, akik miatt ma itt tart az ország, meg talán azért, mert nem közülük való, és ezt nem is titkolta. Ha erról az értelmiségről van szó, ahhoz egy jóérzésű ember sem szívesen tartozik...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /

Köszi szépen!
Hofit én is szeretem. Ha csak egy sima ripacs lett volna, akkor nem lettek volna ilyen produkciók:
Link1, Link2, Link3. És még sorolhatnám.
(#) nagy hoho válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /

Én Vácon láttam egy előadását élőben, felejthetetlen élmény. Egyik kedvencem: megkérdezték tőle a kórházban: Géza mennyit futsz 100-on?.......... 3-4 métert, volt a válasz
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /

Én tiszteletben tartom a véleményed Hoffiról. De eléggé egyedül vagy a véleményeddel itt a fórumon. Ez azért jelent valamit!
(#) t-dani válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /

Nem tudom, rémlik-e esetleg egy olyasfajta rém egyszerű mondás, hogy:

"Halottról vagy jót, vagy semmit."

Mindennek van azért határa... de ennek ismeretét Szilveszter környékén is bebizonyítottad.
(#) llaci56 válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Sosem volt "elvtárs".
(#) pucuka válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Dehogynem Ő maga mondta egy poénban, amikor arról értekezett, hogy Ő miért segédmunkás . . .
Merthogy mindennek az oka az önéletrajz.
Mert ugye, az öcsém nyilas volt, én meg kommunista.
Az öcsém önéletrajzában az áll, hogy testvérem kommunista volt, az enyémben meg, hogy az öcsém nyilas volt. Ezért vagyok most segédmunkás.
(#) llaci56 válasza pucuka hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Igen, ismerem ezt a poénját. (is!) Pont annyira volt kommunista is, mint segédmunkás.
Nem viselte el a bunkó embereket, és cikizte is őket rendesen. Ez nem tetszett mindenkinek.
A nézőterén üres hely nem volt.
(#) Rober_4 hozzászólása Ápr 8, 2010 /

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy honnan tudhatja meg valaki hivatalosan, hogy az ő körzetében(pl. Város, kerület) milyen képviselőkre illetve pártokra lehet szavazni? Mert ezzel az információval, nem a szavazás közben szerettem volna először találkozni, hanem előzetesen tájékozódtam volna. Tudom hülye kérdés, de Google nekem nem segített, ehhez a témához meg nem értek.

(Remélem ez, még nem számít politizálásnak, csupán csak informálódnék. Köszönöm.)
(#) llaci56 válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Nehéz elhinni, hogy még nem tudod, melyik pártra fogsz voksolni. A szavazócédulán pedig rajta lesz, hogy ki, melyikhez tartozik.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Mivel mélységekben nem érdekel a politika, én mindig így teszem. A legtöbb jelölt nevét sem ismerem, akikét meg igen... no azokból egyre biztos nem, de szerencsére nem is a "pártomba" tartozik. Na részemről ennyit a politikáról.
(#) Rober_4 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Értem én, hogy én vagyok a béna, de én szerettem volna tájékozódni előtte, hogy ne ott kelljen eldöntenem, hogy kire. Az-az konkrétan tudni, a pártok listáját, meg a jelöltekét, az én körzetemben. Mindezt azért, hogy nekem se kelljen az elkövetkező 4 évben politizálnom.
(#) t-dani válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Idézet:
„A nemválasztás is választás!”

Pontosan. S továbbgondolva: a választás lehetősége és eredménye szempontjából = azonosulás mindennel. Pedig úgy tűnne távolról, hogy azonosulás a semmivel, de közelről megnézve mégsem ez...
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Vágyat, én sem érzek, csak stresszel a dolog hetek óta, hátha mégis múlik ezen valami, de hagyjuk a témát, a jövő héten már engem sem fog érdekelni.

Ez kizárólag annyit mutat meg, hogy sosem tanultál statisztikát és valószínűség-számítást. Semmi többet. A véleményed ilyen értelemben teljesen megérthető. :yes:
(#) szilva válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Szerintem a választással kapcsolatosan itt mindent megtalálsz: Bővebben: Link

Hát ne haragudj, de egy 2-szavas kőkemény szakmai, mélyreható "Ez hülyeség." érvelést nehéz komolyan venni, úgyhogy örülök neki, ha már te is csak mosolyogsz rajta.
(#) Rober_4 válasza szilva hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Köszönöm, olvasom, illetve keresem!
Meg is találtam, hogy tényleg nincs választási lehetőségem

Ez nem személyiség elemzés amúgy, legfeljebb számodra annak tűnhet. Csupán tények. Valószínűség-számítást főiskolán, egyetemen szoktak tanítani. Kissé húzós tantárgy, de van alapja. Van logikája. A Trefortban ilyesmit nem tanítanak, az hót ziher.
(#) moltam válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Akkor lazuljunk! :pálmafás-szmájli:
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Csak nehogy essen az eső!:esőbenpálmafás-szmájli:
Bővebben: Link
(#) moltam válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Ja, hogy ilyet akarsz

lednel.JPG

(#) Ricsi89 hozzászólása Ápr 8, 2010 /

Most találtam a gépemen a programok eltávolításánál egy olyan programot, amit eddig sosem láttam. Ez a Microsoft Silverlight. Ezt tuti nem én tettem fel, 4 gigát foglal. Szerintetek kell ez nekem? Esetleg egy program rakhatta fel? Bár ezt nem hiszem, mert ekkora programot, amibe még ez is belefér nem telepítettem.
(#) szilva válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Idézet:
„ha nem mész el, azzal az előző hatalomnak kedvezel”

Azért ezt én nem így fogalmaznám meg. Nem az előzőnek, hanem inkább az előzőknek. Az összesnek, akik a gengszterváltás óta ott lebzselnek a hatalom környékén. Itt már szerintem jó választás nincs, az egyetlen, amivel talán fel lehetne a figyelmet kelteni, ha rengetegen érvénytelennel szavaznának. De ez is csak illúzió... Azért politikán ne vesszünk össze!
(#) Action2K válasza moltam hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Így még műxik is a LEDetlen villogó. Igaz a csekéjyke mellékhatásként a szomszéd TV-je fog villogni (reméljük nem LED-es). Viszont ha átjön a szomszéd lekeverni két pofont, akkor tán nem kell részleteznem, hogy mi fog villogni.
(#) Action2K válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

De kihalt a topik. Mindenki elment megcsinálni a LED-etlen villogót?
Újabb LED-es topik(kép).
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Most hívlak, de nem veszed fel...
(#) mex válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Idézet:
„mert ha valaki valamire szavaz akkor tökéletesen azonosul azzal amire szavazott.”

Korántsem. Teljes azonosulást nem tudok magamba felfedezni, de van olyan pártprogram, ami nekem szimpatikusabb a többinél, tehát arra adom voksomat. Aki meg nem megy el szavazni az menjen a fenébe, mert szerintem ez kötelesség is...
(#) moltam válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Újabb ledtelen villogó.

ledtelen.JPG

Következő: »»   1126 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem