Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   46 / 199
(#) tatabike válasza potyo hozzászólására (») Ápr 6, 2010 /

Csak poén volt...
Ja, nekem mutogathattok mindenféle képet, mindenféle szögből. Évekig kerékpáros futár voltam itt, úgyhogy el is bujdokolnék, ha nem találnék oda bárhová. Főleg, hogy a feleségem családjának nagy része a környéken lakik...
Szerk.: Kutyát lehet vinni?
(#) vicsys válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 6, 2010 /

Kutyát lehet hozni, bár én jobban szeretem marha vagy sertésből a gulyást... (csak viccelek, ne vedd komolyan!)
(#) DuMatyi válasza MolnarG hozzászólására (») Ápr 6, 2010 /

Action2k csöves találkozóján pontosan olyan nyakba lógatható kitűző volt, mint amit Te mondasz. Itt lóg a szekrényem fogantyúján, amolyan emlékként. Gubán Gábor pedig a börzén a sajátját hasznosítja, és általában azzal jelenik meg, de én már enélkül is megismerem - nem úgy, mint az elején. Nekem meg minek bármiféle ismertetőjegy, hisz "úgy sem tudod lefényképezni úgy, hogy csukva legyen a szája".
(#) DuMatyi válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 6, 2010 /

"A kiforrasztó verseny nem volt rossz, esetleg lehetne tartani valami SMD beforrasztót az idén..."

Annyit fűznék hozzá, hogy a tavaly kiforrasztott alkatrészek idén mint beforrasztandók szerepelhetnének.
(#) tatabike válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 6, 2010 /

Semmi baj, a vérebem előbb enne meg Titeket, mint Ti Őt... :hehe:
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 6, 2010 /

Szerintem is legyen kitűző! Gombamártással...
(#) Topi válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 6, 2010 /

Kaja jelenléte miatt, csak probléma lenne belőle.
(#) deguss válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Lesz!
(#) tatabike válasza Topi hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

??? Ezt nem értem.
(#) Ricsi89 válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Úgy értette, hogy felfalná a kaját, és csorogna a nyála. Bár nem mintha az emberek nem azt csinálnák.
(#) lui144 válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Szerintem is csak baj lenne vele. Szerintem is megenné a kaját
(#) MolnarG válasza lui144 hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Az is elég lenne ha csak belekóstolna, nem kell, hogy meg is egye...
(#) potyo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Én sem támogatom a kutyát. Adni kell neki otthon enni, aztán egy napot kibir egyedül.
(#) (Felhasználó 4577) válasza MolnarG hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

De aztán Te eszel utána.
Szerintem se lehetne "kordában" tartani, ha csak belekóstol akkor még többet akar. Csak kínozva lenne szegény kutya, mindenki kap csak ő nem.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Ápr 8, 2010 /

Már hogyne kapna! megkapja Tata részét, de akkor meg ő szomorkodik...
(#) llaci56 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Én is inkább marhalábszárra gondoltam. De ki, mit szeret...
(#) vicsys hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Kár volt lereagálnom ezt a kutyusos témát. Kezd átmenni a topic: hogyan és miért ne etessünk kutyát, illetve miből mit és mennyit főzzünk topicba...
Arról kellene beszélgetni inkább, hogy mi módon szervezzük meg a jelentkezési/befizetési procedúrát, az utazást és mi lesz az esőnappal?
(#) llaci56 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Én itt elkezdtem komolyabban foglalkozni a részletekkel is. Erre semmilyen komoly válasz nem jött. Az se, hogy igen, az se, hogy nem.
Miért csodálkozol, hogy ezután komolytalan hozzászólások jönnek?
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Az üst, katlannal még mindig megvan, akárki is fog főzni. Viszont kis grillezés, kolbász - szalonnasütés is fincsi lenne. :finom:
(#) lui144 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

A befizetés lehetne átutalással, pénztári befizetéssel 1 bankszámlára. Erre befizetné a belépő árát és megjegyzés rovatba: "Hobbielektronika találkozó 2010 és a felhasználónév". A felhasználó név alatt mindenki a sajátját írja be. Az sem lenne rossz, ha a felhasználó e-mail-ben vagy privátban is jelzi részvételi szándékát a szervezőknek és az üzenet témája: "Hobbielektronika találkozó 2010"
és akkor írnák, hogy megerősítik részvételi szándékukat a rendezvényen és beszkennelve elküldik a befizetési bizonylatot. Viszont lehet, hogy megdrágítaná a rendezvényt az, hogy ha a szervezők és résztvevők kapnának 1-1 hobbielektronika pólót. A szervezőké más szinű lenne. Az utazást Budapestig mindenki saját maga oldaná meg, viszont az nem lenne rossz hogy, hogy akik tömegközlekedéssel jönnek azok hogyan juthatnak el a rendezvényre a pályaudvarokról illetve a buszvégállomásokról ezt a szervezők megírnák. Itt főleg vidékiekre gondolok.
Ezek csupán az elképzeléseim.
(#) Frankye válasza lui144 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

A tavalyi rendezvény pénzbeszedési módja - hasonlóan az Általad leírthoz történt - szerintem teljesen jó volt. A regisztrációhoz a fiúk készítettek egy oldalt, azon lehetett jelentkezni, a befizetés módját megjelölni, etc.
Mivel a Bókay kert bérleti díján felül a kaja-alapanyagot is állni kell, ezért a részvételi díj így sem lesz éppen alacsony. Minden, ami ezen felül "pluszban" kapnak a jelentkezők, többlet-költséggel jár, és a részvételi díjat emelné meg. (A tavalyi példán okulva kb. duplája lenne.)
Az, hogy a szervezők meg legyenek különböztetve, önmagában nem rossz, de kik a szervezők? A moderátorok? Ez így nem igaz, mert pl. llaci56, köbzoli, Gafly, és még sokan mások is kivették a részüket (jócskán!) a szervezésből-lebonyolításból... Esetleg a névtábla (kitűző) lehetne pl. más alapszínnel.
A tömegközlekedéssel érkezők részére egy rövid összeállítást szívesen készítek, ha van rá igény. (Vasút- és buszpályaudvarokról a helyszínre, és vissza.)
Amit viszont jó ötletnek tartok, hogy a Bókay kert bejárataitól a helyszínig tájékoztató-irányító táblákat célszerűnek látnék én is kihelyezni, illetve a bejáratokhoz (az esetleges félreértések-eltévedések elkerülése végett) nagyobb, tájékoztató plakátot (pl.: HE logo) kitenni.

Felmerült, hogy legyen egy előzetes megbeszélés a "szervezőkkel". Ennek mikor lenne az időpontja? Helyszínt tudok rá biztosítani, ha kell.
(#) tatabike hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Jól van, akkor lezárom ezt a kutyás témát. A vicces hozzászólásokat, és célzásokat a helyén kezeltem, aki ilyet írt, azzal semmi gond...
A kutyám nevelésére, meg etetésére vonatkozó 'jótanácsokat' meg mindenki alkalmazza a saját kutyáján, ha kérhetem.
Amikor megkérdeztem, hogy "kutyát lehet-e vinni oda", páran félreértették, mert abszolút nem a találkozó résztvevőinek az aggályaira és véleményére voltam kíváncsi, hanem arra, hogy a Bókay-kert területére bevihető-e kutya. Ennyi.
Értelmes, felnőtt emberek vagyunk, némi felelősségtudattal is meghintve, legalábbis én ezt gondolom. Ezért természetes (lenne) számomra, hogy a tisztelt kollégák feltételeznek annyit rólam, vagy akár másról is, hogy nem áll szándékomban társaságba, emberek közé, közterületre vinni olyan kutyát, ami nem odavaló. A kutya viselkedése egyértelműen a gazda felelőssége, így nem igazán esik jól, hogy egyesek látatlanban, ismeretlenül megítélnek engem, hogy ebből probléma lesz.
Aki itt jobban ismer, az tudja, milyen a viszonyom a kutyákkal. Nem írok neveket, az illetők magukra ismernek. Azzal is tisztában vagyok, bármilyen meglepő, hogy mi kell egy kutyának, ha kiugrok vele a dolgát intézni, és mi kell Neki akkor, ha egy, esetleg több napra viszem el magammal piknikezni, kirándulni, vagy nyaralni akár.
Elnézést az elnyújtott, és esetleg nem mindenkinek kedvére való hozzászólásért, de ezzel kívánom zárni a kutyás témát.
Végszónak még annyit, hogy a szóban forgó eb fajtájáról, méretéről, és egyéb tulajdonságairól még csak lövése sincs azoknak, akik szerint 'gond lesz' vele. Nem baj, most már azt is tudom, hogy a 'látnok' egy elismert szakma. Bár nem tudom, hogy a 'látnokok' mit láttak a jövőre nézvést, de egy 1.5 éves, nyolc kilós, bichon havanese fajtájú kutyáról ment az okoskodás, magyarul egy ölebről. Köszönöm a figyelmet.
(#) Frankye válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Nem tudom biztosan, de rémlik, hogy láttam táblát, hogy nem lehet blökit bevinni a kertbe. Szóval ez végképp eldönti a Buksival/Buksi nélkül (tudom, nem így hívják a "vérebedet", de minden kutyusosnak szól) kérdést.
Megjegyzem: én is nagy állatbarát vagyok, van kutyánk, macskánk, degunk (kettő), de ennek ellenére azt javaslom, a kutyust ne hozd, még ha lehet sem, a mindenféle kellemetlenségek elkerülése végett. Nem mindenki szereti őket. És ezzel tényleg zárjuk le a blöki-témát.
(#) lui144 válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

A névtáblás megoldást én támogatom. Az viszont tényleg jó megoldás, hogy más alapszínű lenne a szervezőké és más alapszínű a résztvevőké. Ezt az összeállítást én támogatom. A tömegközlekedéssel érkezőknek szóló összeállítást azoknak lenne jó főleg akik még most mennek el először illetve azok akik Budapesten nem járatosak. Az iránymutató nyíl megoldását remek ötletnek tartom főleg amiatt, hogy könnyen oda lehet találni.
(#) Frankye válasza lui144 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Természetesen elsődlegesen azoknak fontos, akik még nem voltak, mind a tömegközlekedéses infó, mind az irányító nyilak kirakása. Erre gondoltam én is.
(#) Topi válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ötvözzük a jót a hasznossal.
Belépő ára egyben tartalmaz egy
II. Hobbielektronika.hu találkozó
2010, Budapest

feliratú pólót.

Minden évben új póló szín, új felirat. Így mindenki kap is valamit a belépő mellé. Szervezőknek hatalmas "SZERVEZŐ" felirat pluszban rajta.
(#) deguss válasza lui144 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Szerintem egy ilyen megkülönböztetés nem célszerű, elég a névtábla. Úgyis észrevenni, hogy kik szervezkednek, vezetik a versenyeket. Nem azért gyűlünk össze, hogy moderátori hatalmunkat gyakorolhassuk, hanem tapsztalatcserére, ismerkedésre és a jó időtöltésre.
Épp ezért nagy fejfájást okoz a versenyek megszervezése. Megvalósítható ötleteket, felajánlásokat elfogadunk.
Tervben van a tavalyihoz hasonló módon megoldott beültetőverseny. Valamiféle egyszerűbb KIT-eket kéne időre összerakni, amit a (sikeres) összeszerelés (és esetleges hibakeresés) után a versenyzők magukkal vihetnek. Egyenlőre csak ennyi a konkrétum.
Ha megint minden második résztvevő pákát hoz magával, akkor nem lehet gond ez a versenyszám sem. (Pláne ha árnyékban rendezzük, és senki sem kap gutaütést a 40°C-os napon)
Kisebb kellékeket mint ón megoldjuk, egyenlőre a "mit szerelünk össze" a kérdés.

szerk: Természetesen lehet "SZERVEZŐ" feliratú a modik és szervezők pólója, ezen nem veszünk össze.
(#) Frankye válasza Topi hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ez nagyon jó, de mennyivel dobja meg a költségeket? Mert az azért nem várható el Tőled-Tőletek sem, hogy "csak úgy, puszira", a két szép szemünkért adjatok egy-egy pólót, ráadásul speckó, "egyszer használatos" szitázással. Egyébként tényleg remek lenne.
(#) KTobi válasza Topi hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Támogatom

Egyik táborból van már egy hasonló kollekcióm, évekre visszamenőleg. Szép emlék, valamint hasznos is.
(#) Frankye válasza deguss hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

A beültető verseny nagyon jó gondolat, támogatom. Célszerű lenne valami nem túl egyszerű, de azért nem "laptop-bonyolultságú" áramkört kitalálni, esetleg bonyolítva 1206-os méretű SMD-kkel megspékelve. (Kisebbre azért nem mindenki tud vállalkozni...)
Következő: »»   46 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem