Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1128 / 3610
(#) llaci56 válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Hapro Panna... Szép név!
(#) hapro hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Köszi mindenkinek a jókívánságot.
Őszintén egyet sem akartam, aztán jött a Sára, tök jó volt, nem szerettem volna másodikat, jött a Panna, még jobb érzés. Aztán ha valahogy véletlen lesz harmadik gyerek is, akkor utánna meg úgy vagyok vele, hogy mindegy mennyi lesz, jöhetnek. De egyenlőre létszám stoppot húzok azért.
Azért merek vállalni, mert tudom, hogy megkapom mindig a fenti segítséget, és nem pedig a jelenlegi tanári fizetésben, meg az épp aktuális kormányon lévő hazudozókban bízok.
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Legjobb tudomásom szerint más a vezetékneve.
(#) vicsys válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Egyre jobban tisztellek, hogy a tanári bér mellé bevállaltad a 2 gyerkőcöt! (Komolyan röhejes amit a tanárokkal művelnek! Nem az lenne a cél, hogy a jövő nemzedéke intelligens legyen és legalább az érettségit megszerezze minden nebuló??- persze, önszántából és nem azért mert 18 éves koráig kötelező suliba járnia. Érezhető a hatás itt is a HE-n. A sok értelmetlen rövidítés, ikszdézés, vokozás és kisbetűs írástól ökölbe szorul a talpam.) Sok sikert a gyerkőceidnek és nektek sok boldogságot kívánok!
(#) Frankye válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Szívből gratulálok! Fotó? :photo:
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Ne húzd fel Magad, Vic Barátom, annyit nem ér az egész.

Viszont - ha kérhetem - tartsunk "kampánycsendet" itt, a fórumban is! Nem tudom, ki hogy van vele, de én már többszörösen torkig vagyok az idei választások témájával, pedig aki ismer, az tudja, hogy - a kifejezés szorosabb és tágabb értelmében is - elég sok kell ahhoz, hogy én torkig legyek. Szóval jó lenne, hogy ha már a csapot kinyitva is a "Választás 2010" után a kedvenc internetes oldalam fórumában nem ez volna a fő (egyetlen?) téma! Akkor már inkább Hapro Panna legyen a téma, az mindenképpen sokkal kellemetesebb...
(#) andras1 hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Gratulálok a Gyerkőchöz jó egészséget kívánva Neki és Anyukájának is. ( Egészség legyen meg térerő - a többit meg lehet venni )

Más

Tegnap este a CC-n HOFI-t néztem.
Amellett, hogy néha befulladtam a röhögéstől 2 szomorú dolgot tapasztaltam ill. láttam:

1. Sajnos minden szava a mai napig igaz. ( 1977! )
2. Volt egy snitt, ahol egy bejátszáson együtt látszott Bujtorral...

Csak ennyit akartam.
(#) llaci56 válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Legyen, persze, - de hát Panna csak most született.
(#) Frankye válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Inkább róla beszélgessünk, mint a pártvitákról... Szerintem. :gumicsirke:
(#) Action2K hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Én is gratulálok Pannához! Szépen szaporodik a HE népes csapata! Panna nagy korában vagy pákász lesz, vagy fanyűvő. Nem de?
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Gratulálok nektek! A fiú mikor jön?
(#) hapro válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Hogy mi lesz Pannából majd eldönti.

Vic: Egyébként a két tanári fizetésből (mert az asszony is pedagógus féle) vettünk egy házat most a Velencei tó mellett. Valahogy lett rá pénz, persze nem két nap alatt, és 30millás házra gondoljatok, de abszolút lakható még télen is jelenlegi állapotában. Igaz, hogy szinte lenulláztuk magunkat, de ezt az oldalát nem is nézzük, mert sokkal fontosabb az élvezet amit attól kapunk a VIII kerület mellé. 1 óra kocsival kényelmes tempóban, onnan meg 15 perc Székesfehérvár.

P4084952.JPG

(#) Rober_4 válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Nagyon szép gyerek, gratula!
(#) tatabike válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Gratulálok...
Nálunk már nagyok a gyerekek (16 és 21), de szerencsére van három kisbaba is a feleségem húgainál, imádnivalók az ilyen csöppségek...
Jó Nektek ott a Velencei-tónál, jó nagy kontraszt a nyolckerhez képest. Az érdekessége számomra, hogy én székesfehérvári vagyok, ott nőttem fel, és rengeteget jártam a Velencei-tóra és a környékre, most meg a nyolcadik kerületben lakom...
(#) Frankye válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Csatlakozom a rajongótáborhoz, tényleg tünemény kicsi lány!
Velencei tó vs. "nyócker": Jókora kontraszt... Amióta vidéken lakom, kínszenvedés minden nap a "Büdipesten". Te hogy bírod?
(#) szilva válasza hapro hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Gratula! Egészséget és sok boldogságot a családnak!
(#) tatabike válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Megpróbálom a jó oldalát nézni, igaz túl sok nincs... :no:
Mondjuk két sarokra lakom az ElektroKontha-tól, bankok, posta, abc, minden itt van a számban, sőt, 100 méterre még egy olyan üzlet is van, ahol retró csöves rádiókat újítanak fel. Szemben velünk kerékpárüzlet. 2 percre a metró, a 4-6-os villamos.
Mióta a fővárosban élek, még jobban felértékelődött számomra a vidék, a zöld, főleg a hegyvidék. Ritkábban jutok el oda, és sokkal nagyobb élményt nyújt.
Magával a lakhatással kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, ne ázzak meg, ne fázzak, legyen egy hely, ahol alhatok, meg egy szép feleség, aki jól főz. Ez szerencsére megvan, úgyhogy jól érzem magam...
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Egy évet vertem le a fővárosban de elég is volt.Körfolyosós ledurrant lépcsőházak.. A járdán meg ott kellett szlalomozni a kutyaszar miatt..
(#) szamóca hozzászólása Ápr 9, 2010 /

(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

...és a frizurája is tettszik!
(#) Frankye válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Én majd' 30 évig, de a végére nagyon elegem lett. Amióta leköltöztem vidékre, kisimultak az idegeim. Olyan jó, amikor reggel nem a fékcsikorgásra, kamionkürtre, és k...anyázásra ébredek, hanem a madárcsicsergésre, esetleg kutyaugatása...
(#) Action2K válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Persze, ha a vidéki házad nem a főút mellett, a buszmegállónál van, mint nekünk. De még mindig ezerszer jobb, mint a belvárosban.
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Így igaz. Ugyan "csak" 3 utcányira lakom a vasútállomástól, de még éjszaka is csak akkor hallom a vonatot, ha dudál. (Vagy ez már szakmai ártalom nálam? )
(#) tungsram válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Idézet:
„Én majd' 30 évig, de a végére nagyon elegem lett”

Tovább bírtad mint én...
(#) Frankye válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Csak muszájból.
Esztergomban (AkcióLaci lakhelyétől nem messze ) születtem, gyerekként ott is éltem. Utána - kényszerből - kerültem Pestre, és amint lehetőségem adódott (családommal) kimenekültem innen. A munkám ugyan ideköt, de nem örülök neki.
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 9, 2010 /

Na, akkor ajánlom Neked a nyolckerben az Üllői út Futó és Vajdahunyad utca közötti szakaszát sétálásra. Azt én tartom rendben, és a környékhez képest szinte enni lehet a járdáról...

Ez oke de én a tizenháromker Hegedűs Gyula utcában laktam. Hát az se egy vidámpark...

De az nagyságrendekkel jobb környék még mindig. Ismerem Angyalföldet, ott volt a régi cégem telephelye. A kertvárosi része kifejezetten jó, és nagyon drága...

Tudod nekem mindég idegenek voltak a nagyvárosok. Sok ember kis helyen stb. Természetes, hogy felszedi a szemetét is. Ebben Miskolc sem jobb csak itt legalább ismerek minden csavargót. Ahol én lakom az is elég grízes környék. Viszont én kaka mindenkire. No problem. Ha meg baj volna egy-két telefon és házbontás....

Miskolcot én is szeretem. Sokat bicikliztem arrafelé. Mindenki azt mondta, hogy ronda hely, de nekem bejött.
Következő: »»   1128 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem