Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez olyan nőies... Ilyet a processzorné kaphat.
Én adtam azt a szomszédodnak, azzal a feltétellel, hogy megosztja Veled...
Szép darab... én mindig furcsállottam ezeket a nagyon dizájnos pc-alkatrészeket. Most ezeket valakik azért veszik, hogy nézegessék? Ha ellátja a feladatát, bent a gépházban, nem tökmindegy, hogyan néz ki? Nekem van egy Arctic Freezer Pro7-esem, rohadt ronda, de jól hűt, azért is vettem... Ezeknél már csak a LED-es ventillátorok a jobbak...lassan elnyomják a monitor fényét...
Vannak átlátszó plexi házak. A nép kajálja, szerintem meg csak működjön. Lassan nem feltétel a működőképesség, csak jól nézzen ki.
Ezt egyzserűen nem hiszem el. Ez pofátlanság. Leírják, hoyg csak ceruzával tölthetem ki a nyelvvizsgámat. Tessék? Azt hittem rosszul látok. Úgy manipulálják ezek után a teszteket, ahogy akarják. Ha kell nekik pénz, 10 embernél kiradíroznak 3 db helyes megoldást, és máris házhoz áll 90.000 Ft. Ilyen nyiltan lehet átverni? Hallatlan. Miféle okirat az, ami csak ceruzával tölthető ki?! A szakközépiskolában rám szóltak hogy dolgozatot ne tessék ceruzával írni, mert hivatalos irat. Akkor kérem ceruzával töltsék ki a nyelvvizsga-bizonyítványomat is. Legyenek következetesek magukkal szemben.
Lehet, van benne igazság. Node megszűnik a mounika sou! Bőgött mounika, de én továbra is bojkottálom a kereskedelmi csatornák műsorait. Juppijééééé! Egyébként megyek baján a sétáló utcán, és egy mondat megüti a fülemet a mellettem lévők beszélgetéséből. "Ha továbbra is ilyen lesz a családi életed, bekerülsz a mónika showba." Álljtólag azért szüntetik meg, több bírságot kapott, mint amekkora bevételt hozott.
Ne félj! Lesz helyette győzike! Bővebben: Link Az az egyetlen bajom ezzel a reklámmal, hogy győzikén ott van a golyóálló...
Ne örülj korán Médiamaty a Paunika shau megszűnésének.
Úgy hallom valami reggeli shaú műsorban lesz látható a praubléma megoldaú sztárműsorvezető, akit egyszer már érdemeiért, magas állami kitüntetésben is részesítettek.
Érdem az agyi tevékenység kinullázása és egy beszélni gondolkodni cselekedni és érdemi emberi tevékenységre alkalmatlan népréteg "szórakoztatása", amitől egy jóérzésű ember undorral fordul el? Idáig jutottunk?!
Jászai Mari-díjat kapott!
Győzike meg Kossuth-díjat, Király Lindával megosztva. Ez egy ilyen ország kérlek. Bővebben: Link
A K.Linda, az a bunkó pecsa, aki nem tudta elénekelni a Magyar Himnuszt?
Jól tudod, de ha én jól tudom akkor valami amerikába menekült család leszármazottja akit visszaimportáltak celebnek nem?
Igen, de a papa akkor is segített neki.
Nemrég ültettek be neki mellimplantátumot, mert az Amerikai közönségnek a nagyobb idomok jönnek csak be. Bővebben: Link
Na akkor én elfelejtem a Himnusz szövegét, hátha kapok Kossuth díjat, dikmá' csájé!
Jó ez csak vicc volt, de tényleg emlékszem rá hogy régen mutatták a retyében hogy kitüntették saúnikát, mégpedig a köztársasági elnök.
Egyetértek Veled! Kár, hogy volt rajta.
Laci, ő az.. (Remélem nem baj, hogy idejöttem, de már csak 100-szor kattintottam a Kapcsolásokhoz, hogy megnézzem, de már mindet láttam, már a lexikont olvasgattam..) Szerk: hoppá, míg egy hsz-t írtam, lett 5 db hirtelen!
Szavazást hírdetek saját önző céljaim elérésehez.
A kérdés annyi lenne, hogy Bringát vegyek, vagy inkább gitárt? A, Bringa B, Gitár C, Olyan nics se D, se E se semmi Köszi
Hű erre nem is gondoltam, na akkor majd gyertek a Szigetre egy keréken fogok pengetni
Ha van bringád, vegyél gitárt. Ha van gitárod, ideadhatod, és vehetsz bringát.
#684297: de közben menj is e bringával, micsoda "koreográfia" lenne..
Valami olyasmi... Az apja nyilatkozta, hogy ő már itthon is zenész (dobos?) volt, - de én már akkor nem ismertem.
A bringával talán több pénzt kereshetnél (gitárra), mint ha hétvégén haknizol (a bringára gyűjtve).
Ezért én a Te helyedben alkatrészeket vennék!
Vagy veszek egy Bringát és építek egy gitárt na? végülis elektrós portálon vagyunk
Azzal nincs is gond, de úgy látom komoly műhely nélkül nehéz a mechanikai munkákat szépen kivitelezni. Gondolom, hogy lenne a gityódnak teste és nyaka is...?
Feltéve ha nem kerépkár kerék lenne akkor igen. Amugy Lehet, hogy itt ez OFF de akkor elnézést oylanra, gondoltam, hogy fogok egy rossz gitárt aminek jó a nyaka és egy testet pl MÉH-ből és abból dobom össze. Működhet?
De azt azért meg kellene írnod a témájába, hogy PIC lehet-e benn.. Na de akusztikus, vagy elektromos legyen? gondolom az utóbbi, mert egyébként OFF az oldalon.. NEm tudom, hogy vagy vele, de én ezt láttam meg egyik nap. (A fekete tetszik, de a kék, vagy a piros sem lenne rossz...)
Jártál te már MÉH-ben? Én még a büdös életben nem láttam gitártestet (épen). Meg amúgy is, inkább törik-reped a test. Nem az elektronika hibája miatt dobják ki, általában...
Az miatt én sem dobnám ki, de ha valaki annyira nem ért hozzá, csak játszani tud rajta? Egész jó lenne, találnék egyet. Végülis pickup-ot kéne bele venni csak, nem?
de nyak épen van, mer végülis testet talán könnyebb gyártani mint a nyakat felbundozni. Amugy ha jótudom elektromos gitárnál nem számít a test alakja a hangzásnál, ha nem így van cáfoljátok meg.
Álom, álom, édes álom, álom kép... :whistle:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |