Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1131 / 3609
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Ez olyan nőies... Ilyet a processzorné kaphat.
(#) tatabike válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Én adtam azt a szomszédodnak, azzal a feltétellel, hogy megosztja Veled...
(#) tatabike válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Szép darab... én mindig furcsállottam ezeket a nagyon dizájnos pc-alkatrészeket. Most ezeket valakik azért veszik, hogy nézegessék? Ha ellátja a feladatát, bent a gépházban, nem tökmindegy, hogyan néz ki? Nekem van egy Arctic Freezer Pro7-esem, rohadt ronda, de jól hűt, azért is vettem... Ezeknél már csak a LED-es ventillátorok a jobbak...lassan elnyomják a monitor fényét...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Vannak átlátszó plexi házak. A nép kajálja, szerintem meg csak működjön. Lassan nem feltétel a működőképesség, csak jól nézzen ki.
(#) DuMatyi hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Ezt egyzserűen nem hiszem el. Ez pofátlanság. Leírják, hoyg csak ceruzával tölthetem ki a nyelvvizsgámat. Tessék? Azt hittem rosszul látok. Úgy manipulálják ezek után a teszteket, ahogy akarják. Ha kell nekik pénz, 10 embernél kiradíroznak 3 db helyes megoldást, és máris házhoz áll 90.000 Ft. Ilyen nyiltan lehet átverni? Hallatlan. Miféle okirat az, ami csak ceruzával tölthető ki?! A szakközépiskolában rám szóltak hogy dolgozatot ne tessék ceruzával írni, mert hivatalos irat. Akkor kérem ceruzával töltsék ki a nyelvvizsga-bizonyítványomat is. Legyenek következetesek magukkal szemben.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Lehet, van benne igazság. Node megszűnik a mounika sou! Bőgött mounika, de én továbra is bojkottálom a kereskedelmi csatornák műsorait. Juppijééééé! Egyébként megyek baján a sétáló utcán, és egy mondat megüti a fülemet a mellettem lévők beszélgetéséből. "Ha továbbra is ilyen lesz a családi életed, bekerülsz a mónika showba." Álljtólag azért szüntetik meg, több bírságot kapott, mint amekkora bevételt hozott.
(#) gydanee válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Ne félj! Lesz helyette győzike! Bővebben: Link Az az egyetlen bajom ezzel a reklámmal, hogy győzikén ott van a golyóálló...
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Ne örülj korán Médiamaty a Paunika shau megszűnésének.
Úgy hallom valami reggeli shaú műsorban lesz látható a praubléma megoldaú sztárműsorvezető, akit egyszer már érdemeiért, magas állami kitüntetésben is részesítettek.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Érdem az agyi tevékenység kinullázása és egy beszélni gondolkodni cselekedni és érdemi emberi tevékenységre alkalmatlan népréteg "szórakoztatása", amitől egy jóérzésű ember undorral fordul el? Idáig jutottunk?!
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Jászai Mari-díjat kapott!
Győzike meg Kossuth-díjat, Király Lindával megosztva.
Ez egy ilyen ország kérlek.

Bővebben: Link
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

A K.Linda, az a bunkó pecsa, aki nem tudta elénekelni a Magyar Himnuszt?
(#) hodbond válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Jól tudod, de ha én jól tudom akkor valami amerikába menekült család leszármazottja akit visszaimportáltak celebnek nem?
(#) szamóca válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Igen, de a papa akkor is segített neki.
Nemrég ültettek be neki mellimplantátumot, mert az Amerikai közönségnek a nagyobb idomok jönnek csak be. Bővebben: Link
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Na akkor én elfelejtem a Himnusz szövegét, hátha kapok Kossuth díjat, dikmá' csájé!
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Jó ez csak vicc volt, de tényleg emlékszem rá hogy régen mutatták a retyében hogy kitüntették saúnikát, mégpedig a köztársasági elnök.
(#) mark.budai válasza gydanee hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Egyetértek Veled! Kár, hogy volt rajta.
Laci, ő az..

(Remélem nem baj, hogy idejöttem, de már csak 100-szor kattintottam a Kapcsolásokhoz, hogy megnézzem, de már mindet láttam, már a lexikont olvasgattam..)
Szerk: hoppá, míg egy hsz-t írtam, lett 5 db hirtelen!
(#) hodbond hozzászólása Ápr 10, 2010 /

Szavazást hírdetek saját önző céljaim elérésehez.
A kérdés annyi lenne, hogy Bringát vegyek, vagy inkább gitárt?
A, Bringa
B, Gitár
C, Olyan nics se D, se E se semmi

Köszi
(#) hodbond válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Hű erre nem is gondoltam, na akkor majd gyertek a Szigetre egy keréken fogok pengetni
(#) mark.budai válasza hodbond hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Ha van bringád, vegyél gitárt. Ha van gitárod, ideadhatod, és vehetsz bringát.
#684297: de közben menj is e bringával, micsoda "koreográfia" lenne..
(#) llaci56 válasza hodbond hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Valami olyasmi... Az apja nyilatkozta, hogy ő már itthon is zenész (dobos?) volt, - de én már akkor nem ismertem.
(#) vicsys válasza hodbond hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

A bringával talán több pénzt kereshetnél (gitárra), mint ha hétvégén haknizol (a bringára gyűjtve).
Ezért én a Te helyedben alkatrészeket vennék!
(#) hodbond válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Vagy veszek egy Bringát és építek egy gitárt na? végülis elektrós portálon vagyunk

Azzal nincs is gond, de úgy látom komoly műhely nélkül nehéz a mechanikai munkákat szépen kivitelezni. Gondolom, hogy lenne a gityódnak teste és nyaka is...?

Feltéve ha nem kerépkár kerék lenne akkor igen. Amugy Lehet, hogy itt ez OFF de akkor elnézést oylanra, gondoltam, hogy fogok egy rossz gitárt aminek jó a nyaka és egy testet pl MÉH-ből és abból dobom össze. Működhet?
(#) mark.budai válasza hodbond hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

De azt azért meg kellene írnod a témájába, hogy PIC lehet-e benn.. Na de akusztikus, vagy elektromos legyen? gondolom az utóbbi, mert egyébként OFF az oldalon.. NEm tudom, hogy vagy vele, de én ezt láttam meg egyik nap. (A fekete tetszik, de a kék, vagy a piros sem lenne rossz...)

Jártál te már MÉH-ben? Én még a büdös életben nem láttam gitártestet (épen). Meg amúgy is, inkább törik-reped a test. Nem az elektronika hibája miatt dobják ki, általában...
(#) mark.budai válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Az miatt én sem dobnám ki, de ha valaki annyira nem ért hozzá, csak játszani tud rajta? Egész jó lenne, találnék egyet. Végülis pickup-ot kéne bele venni csak, nem?

de nyak épen van, mer végülis testet talán könnyebb gyártani mint a nyakat felbundozni. Amugy ha jótudom elektromos gitárnál nem számít a test alakja a hangzásnál, ha nem így van cáfoljátok meg.
(#) vicsys válasza mark.budai hozzászólására (») Ápr 10, 2010 /

Álom, álom, édes álom, álom kép... :whistle:

Khöm. Cáfollak. Bár otthoni "plöntyögésre" a wc deszka is jó.
Következő: »»   1131 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem