Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1149 / 3599
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

... én most ennék egy resztelt májat, tehát a tartalomból kérek termékmintát. Apropó! Chianti-ból nincs minta? Innék a máj után....
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Pfúj, perverz, kannibál! (Sylar)
(#) mizsei.robi válasza mizsei.robi hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Sziasztok!
Találtam a kártyához egy drivert de a win nem akarja az istennek se feltenni.Az új hardver átnézi a lemezt amin van , de nem találja meg .Szerintetek hogy lehet ezt megoldani?
(#) mizsei.robi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Ahonnan letöltöttem az volt irva hogy XP hez van a driver.
Úgy látszik ez a kártya nem valami ismert tipus.Meg érdekességeket is produkál amikoözben mozgatom az egeret.Ugyhogy inkább maradok az Ati kártyámnál.
(#) tatabike hozzászólása Ápr 21, 2010 /

(#) Rober_4 válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Az swf fájlnak mindig része a nézőponton kívüli terület is, de amikor a weblapba beszúrod object /object kódok között, akkor is megadod a méreteket (Nekem két helyen is meg kell) Olyankor már csak azt szabad látnod ami az "alapvászon" mérete, ami mozgás ezen kívül esik, az már nem jelenik meg. Az ilyenkor megadott méretek jó ha egyeznek a nézőpont(vászon, vagy mi a neve) területével, ha nem akkor ugyanúgy torzul az animáció, mint amikor képet méretezel át.
(#) Doncso hozzászólása Ápr 21, 2010 /

Termékmintát árulni etikus? Azért vannak ám *** emberek még a földön.
(#) vicsys válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Hááát, van aki árulja legálisan. Pl.: a hentes. Bár az íze nem az igazi...
(#) KTobi válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Erre voltam kíváncsi. Alap esetben a flashplayerrel lejátszva jól mutassa, de ha széthúzom több van. Akkor nem nálam van a hiba. No akkor képek méretezése, stb, lesz, hogy kisebb helyet foglaljon.
Hálás köszönet az információért.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Ezt most nem igazán értem.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

A termékmintás dolgot arra értettem, hogy egyes emberek a maximtól rendelt ingyenes termékmintát árulják pénzért. Ha meg normálisan szól az ember, hogy azért ezt nem kéne, akkor tojik rá. Azért ez oltári bunkóságnak tartom.
(csak most mondja Zoli, hogy nemrég volt erről szó, valami csajos vicces dolog, de a kettőnek nincs köze egymáshoz, ez sajnos komoly)
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Egész pontosan ez úgy van, hogy: olcsóbb a hal mint a hús.Bővebben: Link
(#) vicsys válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Komolyra fordítva a szót, teljesen egyetértek veled. Sajnos, meg fogjuk érni, hogy Magyarországra nem fognak a FEJLESZTŐK-nek és MÉRNÖKÖK-nek mintát küldeni, mert a sok kis b* kö*, ész nélkül rendel és azt sem tudja mi az, majd megpróbálja eladni. Sem a Microchip sem a Vishay nem küld már. Köszönjük, nektek szemetek! Száradjon le a kezetek! (U.i.: Frankye barátom szavaival élve, -akinek nem inge, ne vegye gatyára!)
(#) gabep hozzászólása Ápr 22, 2010 /

Reméllem, nem követek el nagy szabálysértést, de máshol nem találtam még ilyen jellegű hozzászólást.
Ha mégsem tartjátok ezt ide valónak, elnézést kérek és kérlek töröljétek.

Jelenleg London Wembley Central-ban lakom és nincs munkám. Sudbury és Wembley Central vonzaskörzetében szeretnék bármilyen munkát.
Néhány dolog magamról:
-több éves villanyszerelői gyakorlat
-számítógép hálózatok, hardveres és szoftveres munkák
-magas szintű linux ismeret
-"c" kategóriás jogosítvany, több éves nagy kocsikon szerzett gyakorlat
-alap angol nyelvtudás

Bármilyen munka érdekel. Komolyan bármilyen, még az utcaseprés is.

Ha valaki tud konkrét állásajánlattal segíteni, akkor azt nagyon megköszönném.
(#) tatabike válasza gabep hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Én tavaly befürödtem a külföldi melóval, igaz, az Németországban volt. Te kint is élsz, vagy csak kimentél dolgozni?
(#) Action2K válasza gabep hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Nem tudom, hogy most éppen Londonban, vagy hazajönnél, s itthon keresnél munkát, de Londonban pl ajánlanám a környékeden lévő Sudbury Golf Club-ot, hátha keresnek ott karbantartókat. Fű van dögivel amit lehet nyírni, de a klubház elektromos cuccait is karbantarthatod esetleg.
Ez az ami így hirtelen eszembe jutott. Mi 1-2 hét múlva Twickenham-ben leszünk, de az elég messze van tőled, úgyhogy arrafelé hiába nézek körül.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Én már gondolkodtam rajta hogy ha ilyennel találkozok az apróban, nem figyelmeztetni kellene a fószert, hanem rögtön kitiltani!(hogy Frankye-t idézzem, " még az ükunokáját is"!) És akkor még gyengék voltunk.
(#) tatabike hozzászólása Ápr 22, 2010 /

Most voltam sétáltatni a vérebet. Nálam volt a fotómasina, csináltam egy képet. Talán 'IX. kerület - délutáni csendélet' lehetne a címe...

DSCI0129.JPG

(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Esetleg a női napozó felé nem sétálnál el?
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Ez volt az...
(#) hapro hozzászólása Ápr 22, 2010 /

Most találtam egy cikket, miszerint pesten nincsenek is akkora dugók.Bővebben: Link
(#) hapro válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Ez a tűzoltó utca?
(#) Action2K válasza hapro hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Érdekes... London a negyedik a listán. Pedig ezt még egyszer sem éreztem volna, hogy a dugóban kellett volna araszolnunk. Nem tudom mennyire friss a hír, de majd 2 hét múlva beszámolok, hogy milyen a londoni helyzet. Bár szerintem a cikk írója összekeveri a nagy, de haladó forgalmat, a kisebb, de araszolóval.
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

A legjobb tudomásom szerint a Vishay küld. Aki nem küld még az az Analog Devices.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Hurrá!
(#) tatabike válasza hapro hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Majdnem. Ez a Tűzliliom park, a Tűzoltó és a Liliom utca sarkán...
(#) Doncso válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Igen , igazad van, ezért vagyok felháborodva, és ha igazán szemét lennék, közszemlére tenném a delikves nevét, hadd süllyedjen el szégyenébe. De nem vagyok szemét , bár megérdemelné. A Vishay valóban nem küld semmit ide. És ezt az ilyen fajta berátainknak lehet köszönni.
(#) Stadi válasza hapro hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Vajon Róma miért van kétszer a listán? Ráadásul úgy, hogy a két előfordulás között van még két város...

Úgy látom, az ex keleti blokk országaiból csak a lengyelek előznek meg bennünket.
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Egyszer Roma máskor Róma
(#) Georgee válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 22, 2010 /

Jogos! Egyetértek Veled! Sajnos több helyen látom, hogy a sample van meghirdetve. Ha jól tudom már a MAXIM is bezárta a kapuit
Következő: »»   1149 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem