Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
- Mi a mértékegysége az akvárium es az istalló közötti távolságnak?
- Hallótávolság.
Két pösze indián ül a tóparton. Megszólal az öreg indián:
-Uf! Erre a fiatal a vízbe veti magát és oda vissza átússza a tavat. -Uf! mondja az öreg. A fiatal megint átússza a tavat. Az öreg megint: -Uf! Erre felcsattan a fiatal: -Én ufftam már eleget, most uffon maga!
Tisztelt Dolgozók!
Kérem, hogy holnap reggel 08:15-ig mindenki adjon le 20 ml vér-, és 20 g széklet-mintát. Ezen minták azért szükségesek, hogy meg tudjuk vizsgálni, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá. Üdvözlettel: a Humán Erőforrás Csoport
Azt hiszem a nagyi nootropil gyógyszere mellé betett az unokája egy a konyhában, sárkánnyal küzdős gyógyszett is
Ellenállás, mint captcha, vannak még pihent elmék
Meoldottá vált a tuningolás tejjel. Kérdés hogy az eladó saját tejével-e.
Ez kora reggel kicsit fárasztó volt. Valóban a saját tejével tuningolta a leírás szerint. :bummafejbe:
Bővebben: Link
Imádom ezt a csapatot, érdemes megnézni a többi videójukat is!
Bácsika meséli:
- Persze, öt politikus száguldozott, mint az állat, nekimentek a fának, oszt szanaszét repültek. - És most hol vannak a sérültek? - Eltemettem az összest. - Úristen, és ha még éltek? - Hát, egyik-másik szólt, hogy ő még él, de én már nem tudok hinni ezeknek... Egy cég alkalmazottai beszélgetnek, hogy mit kezdenek az év végi bónuszukkal. - Én a németországi kirendeltségben dolgozom. A bónuszomból veszek kocsit és a maradékból elmegyek nyaralni - mondja az első. - Én a svájci kirendeltségben dolgozom. A bónuszom egy részéből kiépítem a medencét a házam mellett, a többiből pedig világkörüli útra megyek - mondja a második. - Én a magyarországi leányvállalatnál dolgozom és a bónuszomból pulóvert veszek - mondja a harmadik. A többiek meglepődve kérdezik: - És a többi? - A többit kipótolják a szüleim. - Mi az, sárga és öt betű? - Sárga. - Maga egy utolsó féregnek nevezett engem és ezért felelni fog! Párbajra hívom ki magát! Nevezze meg a fegyvert! - Féregírtó. "Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen." Székely bácsi kérdezi a fiától, hogy mennyi az idő. - 10 perc múlva kettő - feleli az, mire kap egy taslit. - Ezt meg miért kaptam? - kérdi szemrehányóan a gyerek. Mire a válasz: - Nem azt kérdeztem, hogy 10 perc múlva mennyi idő lesz! Gyanakvó férj a feleségéhez: - Honnan van ez a gyönyörű nyakláncod, drágám? - A kocsid hátsó ülésén találtam, édesem. - Mami, miért van az apunak olyan kevés haj a fején? - Tudod, kicsim, azért, mert sokat gondolkodik. - És neked miért olyan hosszú a hajad? - Na, menj, edd meg a reggelidet! A kopasz találkozik a púpossal, kérdi tőle: - Mit viszel a hátizsákodban? - A fésűdet! Él a városban egy kisveréb, aki nagyon menőnek érzi magát, mindig kitalál valami őrültséget, hogy bizonyíthassa, ő itt az ász. Most épp azt vette a fejébe, hogy a legközelebb arra járó motorossal szembe repül, és csak az utolsó pillanatban tér ki. Nem is kell sokat várnia, jön, dönget az ipse a nagy motorral, kisveréb felkészül, és husss! Hihetetlen sebességgel repülni kezd. De elvéti a dolgot, és paff! felkenődik a motorosra, elájul. Az ember megsajnálja, hazaviszi, beteszi egy kalitkába, tesz mellé kenyeret, vizet, majd elmegy otthonról. Kis idő múlva felébred a madárka, és körbe néz. - Kenyér...víz...rácsok...BASSZUS, MEGÖLTEM A MOTOROST! Debil gyerek az oviban: - Hogy hívnak, kisfiam? - Bééééla... - Mondd szépen! - Széééépen.. Pistike mi leszel, ha nagy leszel? - Katona. - De hát, jön az ellenség és lelő...! - Akkor ellenség. Nyuszika találkozik az erdőben a medvével és így szól: - Képzeld medve. Tegnap találkoztam a discoban a rókalánnyal. Az egész estét végigtáncoltuk és miután hazakísértem, bevitt a hálószobájába és azt mondta: "Nyuszikám, mindenem a tiéd!" Medve hallod, ha ott lettél volna, még a hűtőt is el tudtuk volna hozni! Örökös versenyfutás folyik a programozók és az Úristen között. A programozók igyekeznek minél nagyobb, jobb és idióta-biztosabb programokat létrehozni, az Úristen pedig igyekszik minél nagyobb és jobb idiótákat produkálni. (Egyelőre az Úristen van nyerésben.) - Apu! Hol van Ázsia? - Nem tudom, anyád takarított.... - Mit bámulsz kisfiam? - Mondd néni, te is a szebbik nemhez tartozol? - Mit szólt a feleséged, amikor hajnalban hazaértél? - Egy árva szót sem! Azt a két fogamat meg úgyis ki akartam húzatni. Kisgyerek kérdi az anyukáját a taxiban a Rákóczi tér környéken. - Mama mire várnak itt ezek a nénik? - Háát. .a férjükre várnak. A taxis: - Ejnye asszonyom, miért nem lehet annak a gyereknek megmondani az igazat? Kurvák ezek, kérem szépen. - Mama, ezek tényleg azok? - Igen kisfiam, azok. - És van nekik gyerekük? - Van kisfiam. - És mit csinál ilyenkor a gyerekük? - Taxit vezet kisfiam. Tegnap éppen a kocsmában voltam, amikor éreztem, hogy valami nagyon feszíti a beleimet. A zene nagyon hangos volt, így hát a zene ütemére elkezdtem kiereszteni a felesleges gázokat. Néhány szám után kezdtem magam jobban érezni, azonban ahogy megittam a sörömet, észrevettem, hogy mindenki engem bámul. Akkor jöttem rá, hogy az MP3 lejátszómat hallgattam fülhallgatóval... - Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? - kérdezi a hatéves Pistikétől a pszichológus. - Orvos, festőművész vagy ablakmosó. - feleli a gyerek. - Hát, ez nem egészen egyértelmű. - Dehogynem! Pucér nőket akarok látni, és kész! - Doktor úr, tud javasolni valamilyen testmozgást, hogy lefogyjak? - Igen. Forgassa a fejét vízszintesen jobbra, majd balra, egymás után többször. - És mikor gyakoroljam ezt? - Amikor étellel kínálják. - Az ételnek 7 másodpercre van szüksége ahhoz hogy a szájból a gyomorba érjen. - Egyetlen hajszál tud akár 3 kg-ot is tartani. - Egy férfi pénisze háromszor akkora mint a hüvelykujja. - Az emberi csípőcsont stabilabb mint a beton. - A nők szíve gyorsabban ver mint a férfiaké. - A lábon kb. 1 billió baktérium található. - A nők dupla annyit pislognak mint a férfiak. - Az átlag ember bőre kétszer olyan súlyos mint az agya. - A testnek 300 izomhoz van szüksége ahhoz is, hogy lazán álljon. - A nők most készen vannak az olvasással. (ellenben a férfiak még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy összehasonlítsák a hüvelykujjukat a ...) Élt egyszer egy fiatalember, aki már gyermekkora óta arra vágyott, hogy író legyen. Egyszer azt mondta az anyjának: - Olyan nagy író leszek, hogy az egész világon mindenhol olvassák majd a műveimet, és minden írásom mély érzelmeket vált majd ki az olvasókból, zokogni fognak, sikoltani, üvölteni, vonítani a dühtől és a fájdalomtól... Ez a férfi ma a Microsoftnál dolgozik és hibaüzeneteket ír. Egy csávó meghal, és a pokolba kerül. Nagyban szomorkodik, amikor megjelenik előtte egy ördög: - Hát te mér szomorkodsz? - Most legyek boldog, hogy a pokolban vagyok? - Figyelj! Szereted a piát? - Naná, alkoholista voltam. - Tessék! A hétfő a pianap, mindenféle piából választhatsz és annyit iszol, amennyit akarsz, mert meghaltál, úgyhogy nem rúghatsz be! - Húúú! - Szereted a cigit? - Ja! - Na! Kedd a cigi-nap! Annyit bagózhatsz, és olyan dohányárúval, amennyit csak tudsz és az egészségednek nem árthat meg! - Nem rossz... - Szereted a kaját? - Aha! Csak nem kaja nap a szerda? - Dehogynem! Annyit ehetsz, amennyi beléd fér! Szereted a drogot? - Viccelsz? Túladagolásban haltam meg! - Csütörtök a drog nap, minden van itt! LSD, spangli, minden! - Hát ez tök jó! Nem tudom mért mondják a pokolra, hogy szar hely! - Mondd, te homokos vagy? - Nem! - Akkor a pénteket utálni fogod... 5 dl (= 1 üveg) sör tartalmaz: 175 mg káliumot: ez a napi ajánlott bevitel 5%-a. 85 mg kalciumot: az ajánlott napi bevitel 5,6%-a. 6 mg szilíciumot: a napi ajánlott mennyiség egyötöde. 0,14 mg piridoxint (B6-vitamin): a napi ajánlott bevitel 6%-a. A fentiek ismeretében könnyen kiszámítható, hogy az egészséges táplálkozás érdekében miért 20 üveg/rekesz kivitelben árusítják a sört. Kérlek hogy Te is tégy meg mindent a szervezeted számára szükséges ásványi anyagok rendszeres bevitele érdekében! - Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát. Nagyapánk csigalassúsággal ette a joghurtját. - Figyelj, nagypapa - mondta az öcsém -, csak három nap a szavatossága. Két nő beszélget. - Láttad már a férjed arcát szeretkezés közben? - Ne is kérdezd. Szörnyű volt mikor benézett az ablakon. - Mi van ha a süni babot eszik? - ??? - Sündörgés. Közúti ellenőrzés. Kérem a jogosítványát! - Cseszd meg! ...hukk... Nálatok van. Miért karikás az anyós szeme? - ??? - Mert az ördög nem alszik. Trükk: - Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott csinálni, ha este nem tud elaludni? - Én? Elszámolok háromig és már alszom is. - Tényleg? Csak háromig? - Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is.
Haver! Miért nyalogatod azt a könyvet?
- Azt írták benne, hogy lsd. a 28. oldalon... A szőke nő boldogan újságolja a barátnőjének: - Ezzel a gáztűzhellyel jó vásárt csináltam! Három hete gyújtottam meg a lángot, és még most is ég! Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, ezért felhívtam a Lelki Segély vonalat. Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt, mondtam, hogy öngyilkos leszek. Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni...
Egy asszonynak már elege volt belőle, hogy a férje szinte minden este részegen támolyog haza a kocsmából. Halloween estéjén gondolja a nő, hogy megleckézteti az urát. Beöltözik ördögnek, és elbújik egy fa mögé a házuk előtt. Szédeleg haza a férj, és hirtelen előugrik a fa mögül egy fekete alak nagy szarvakkal, hosszú farokkal, és kezében egy vasvillával.
- Hát te ki vagy? - kérdezi tőle a férfi. - Én vagyok az ördög! - De jó, hogy végre megismerhetlek, a te húgodat vettem feleségül! Az anya beszélget tinédzser lányával: - Én sosem feküdtem Le más férfival, csak az apáddal! Ugyanezt te is el tudod majd mondani a lányodnak? - Igen anyu, csak ezt a rezzenéstelen arcot kell még gyakorolnom... - Mindig aggódom, amikor hétvégére elmész a haverjaiddal - mondja a csinos, fiatal feleség a férjének. - Ne aggódj, drágám, hamarabb visszajövök, mint gondolnád - nyugtatja a férj. - Hát éppen ez az! Két paraszt beszélget: - Te, a Bélát mégsem holnap temetik, hanem pénteken. - Mé´, jobban van? Pistike hazamegy az iskolából, nagy boldogan, és mondja az anyukájának: - Anya képzeld el, kaptam egy ötöst! - Tényleg? - Nem. Csak képzeld el! Gyerek bekopog a szomszédba: - Csókolom! Az apukám szeretné elkérni a magnójukat! - Na MI az, táncolni akartok? - Nem, aludni A zsúfolt buszon hepciás kis öreglány beszól az ajtóban ácsorgó úrnak: - Menjen már innen azzal a hordó hasával! - Hö-hö. Hordó has... Csak látná a csapját angyalom! - hangzik a válasz. Csúcsforgalomban a buszra nehezen férnek fel az utasok. - Menjenek már beljebb, annyi hely van ott, hogy sakkozni lehetne! - Jöjjön csak jóember! Úgyis hiányzik egy sötét paraszt. Két részeg észreveszi, hogy pont a buszgarázs előtt álldogálnak. - Figyelj csak, vigyünk el egy buszt, azzal gyorsan hazajutunk. - Jó, te menj be, köss el egyet, én meg idekint figyelek. Eltelik fél óra, az őrködő már türelmetlen. Bemegy a társa után, és látja, hogy az idegesen rohangál a járművek között. - Te meg mit csinálsz? - Az istennek sem találok 7-es buszt! - Hát te teljesen hülye vagy?! Kössünk el egy 9-est, aztán majd gyalogolunk egy saroknyit. Nyegle ifjú felszól a buszsofőrnek: - Mikor indul ez a szemétláda? Mire a sofőr egykedvűen: - Mikor megtelik szeméttel... Lehetne egy kicsit ügyelni a formátumra is, nem muszáj egy az egyben bemásolni kismillió sortörést, tabulátort, meg egyebeket... -- kobold
A veréb a csúcs! :yes:
Kovács Béla bemegy a kocsmába, és vidáman felkiált: - Ma este mindenki a vendégem egy körre! - Ez igen! - mondja az egyik cimbora. - Úgy látom, jó kedved van ma. - Hát hogyne lenne? Megbízott az önkormányzat, hogy hétfőtől én gyűjtsem be a pénzt a parkolóautomatákból. Eljön a hétfő este, Kovács megint megjelenik a kocsmában. Odaszól a pincérnek vidáman: - Pincér! Ma este mindenki a vendégem két körre! - Látom, tetszik az új állásod, Béla. - mondja a haverja. - Hát még milyen boldog leszel, ha megkapod az első fizetésed... Kovács meghökken: - Azt mondod, hogy ezért még fizetni is fognak?
Az MDF először megbokrosodott, majd herényire zsugorodott, és most
alulról szagolja az ibolyát.
Mi volt a megdöglött izlandi gazdaság utolsó kívánsága?
Hamvait szórják szét Európa felett
Ez már volt nem rég!
MDF közeli rádió -> Ibolyántúli sugárzás
Egy hölgy rettegésben tartotta a diliházat. Olyan gyorsan száguldozott a beteg
szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedőlt a kanyarban. Egy ápoló megállította és azt kérdezte tőle: - Van önnek jogosítványa erre a járműre? - Természetesen van - válaszolta a hölgy, és egy csoki papírt adott a férfinak. - Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az. Tovább robogott, keresztül a hallon, de nemsokára egy másik ápoló állította meg. - Van önnek érvényes forgalmi engedélye erre a járműre? - Természetesen van. - válaszolta és egy rágógumi papírt adott oda. - Rendben, vezessen óvatosan! A nő tovább gurult, befordult a folyosóra, és a folyosó végén meglátott egy férfi beteget, tök pucéran, álló farokkal. Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt: - A fene egye meg, már megint az a nyavajás szonda...
Egy férfi egy hotel bárjában megismerkedik egy idősebb, de elég csinos nővel. Iszogatnak, beszélgetnek, kiderül, hogy a nő már 55 is elmúlt. Úgy 3-4 pohár ital után közelebb hajol a nő a férfihoz, és a fülébe súgja:
- Próbáltad már hármasban? Mit szólnál egy anya-lánya pároshoz? - Még soha, de nem volna ellenemre a dolog! - feleli izgatottan a férfi. - Nos, akkor ma este szerencséd van. Gyere velem! Felmennek a nő szobájába. Belépnek az előszobába, a nő felkapcsolja a villanyt és beszól: - Mama, nézd csak, kit hoztam!
Két szobor áll a parkban. Egyszer csak leszáll hozzájuk a jó tündér és azt mondja nekik:
- Itt áltok már 100 éve, fél órára mozoghattok egy kicsit. A két szobor megmozdul és kézenfogva berohannak a legközelebbi bokorba, ahol aztán hatalmas nyögdécselés hallatszik, hullanak a levelek. Kis idő múlva kijönnek a bokorból. A férfiszobor ránéz az órájára és azt mondja: - Még van negyed óránk mit csináljunk addig? Erre a nőszobor: - Csináljuk ugyanazt mint eddig, csak most te kapod el a galambokat és én sz@rom le őket!
Bori néni pulóvert köt 40 km/órás sebességgel.
A rendelkezésére álló fonal hossza 15 km. a) Mennyire kell Bori néninek fölpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielőtt elfogy a fonal? b) Hogyan változik a sebesség, ha időnként Pista bácsi is beleköt? c) Mekkora az a maximális sebesség, ami fölött Bori néni elveszti a fonalat? Egy matekprofesszor késő este sétál hazafelé, amikor a sötét sikátorból előbukkan egy rablóbanda, és ki akarják rabolni. Hirtelen azonban feltűnik egy fekete maszkos, köpenyes kardforgató, s móresre tanítva a rosszfiúkat megmenti a tanár életét. - Ki vagy te?- kérdi a megszeppent tanár. Az álarcos nem válaszol, csak egy nagy Z betűt karcol a kardjával a falba. Erre a prof hálásan ezt mondja: - Köszönöm, hogy megmentettél, Egész Számok Halmaza! Tábornok úr! Meglepődne, ha azt mondanám,hogy én egy csodaszép színésznő vagyok? - Meg Ryan.
Ha már a matekot szóba hoztad:
- Mi a különbség a nimfomániás, és a matekprofesszor között? - A nimfomániás halmozza az élvezeteket, a matekprofesszor pedig élvezi a halmazokat...
Nem vicces, eddig tart a tudás. Kettes nyelvtannal tudok írni. Legnagyobb gondjaim a billentyűzet de ezen lehet segíteni, viszont az írásjeleim hiányán, rossz helyre tett vesszőkön nehezebb. Én kettes voltam ez az "írástudó" hanyas lehet nyelvtanból?
Ez se nem vicces se nem mókás de igaz, ahogy a verébszámlálós is igaz. És vicc hogy ezt se tudja.
Ez jó volt,a janinál ki jött a könnyem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |