Fórum témák
» Több friss téma |
Boldog születésnapot Hobbi Elektronika!
Csak igy tovább hajrá HE! :smoke: ![]() ![]()
Ha jól tudom pár nap múlva elérkezik az ötödik jeles nap!
Úgy bizony!
Mi több, EcoPityu is e jeles napon született, úgyhogy Őt is az Isten éltesse sokáig! ![]()
Most, hogy jól tudom, még sok-sok évet HE!
Elsőben mit fogunk tanulni?
Még nagyon sok szülinapot a Hobbielektronikának,és minden felhasználojának.Legyen ezentul is sok,sok hasznos,okos hozzászolás minden forumban.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HOBBIELEKTRONIKA.HU
AZ ISTEN ÉLTESSEN SOKÁ! :eljen:
Boldog Születésnapot Hobbielektronika.hu!
![]()
Isten éltesse az oldalt!
![]() És azokat az embereket akik működtetik, és akik építő jelleggel vannak jelen! ![]()
Mit mondjak,a többiek már elmondták,beszéljen a kép.
DE AZÉRT...... BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Nem mondjátok ,hogy ide én tettem fel az első képet.
HURRÁ! ![]() ![]()
Szevasztok!
Boldog Születésnapot kívánok kívánok az oldalnak és további sok sikert az oldal szerkesztőinek minden tagnak és legfőképpen az oldal atyjának topinak. Szeretném megköszönni topinak és azoknak akik lassan 5 éve fenntartják az oldalt és mindent megtesznek hogy ez a nagy közösség sokat tanuljon és fejlődhessen. Nagyon sok köszönet. ![]() ![]()
Boldog ötödik születésnapot HE!
Magyarország legnépszerűbb elektronikai oldala. ![]()
Már az 5-ik
![]() ![]()
Boldog Szülinapot, még nagyon sok évet kívánok !
Nagyon népszerű oldal ! Üdv.: moele ![]() ![]()
Boldog Szülinapot HobbiElektronika!
[i] Ha ez az oldal nem lenne, akkor én talán nem is "foglalkoznék" az elektronikával. Szinte innen tanulok mindent. Köszönök mindent! ![]() ![]()
Április 28.
Ismét eltelt egy év. Immáron 5 évesek vagyunk, egy év is iskolába mehetünk ![]() Ezúttal is köszönöm mindenki önzetlen munkáját. Tisztelettel köszönöm moderátor kollégáimnak, és köszönöm minden kedves felhasználónknak!
Mi pedig - talán mondhatom valamennyiünk, moderátorok, fórumtagok, látogatók nevében - megköszönjük azt a rengeteg, önzetlen, fáradtságot nem kímélő munkádat, amellyel fenntartod és üzemelteted ezt az oldalt!
Ezúton én is köszönetet mondok mindazoknak, akik segítették olyanná tenni a HE-t, amilyen most! ![]() (Atya ég! Már öt éve?! ![]()
Köszönjük!
Csak így haladjon tovább az oldal még két örökkévalóságig. ![]()
Gratulálok nektek a jó munkáért, hogy már öt éve üzemeltetitek ezt az oldalt, nagy örömünkre.
![]() ![]()
Gratulálok a hobbielektronikának! Sok boldog szülinapot, csak így tovább :taps:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |