Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pontosabban:
Ucsítyszjá, ucsítyszjá, i ucsítyszjá. (Fonetikusan leírva így hangzik, "ékes szóló" orosz nyelven...) A Vic-kel meg ne akarj oroszból vitázni, mert egyívású velem (majdnem), meg tanár (mint én is), és mi még sokat tanultuk (helyesebben: nekünk még sokat tanították) az orosz nyelvet, mert kötelező volt...
"Nye prapagyot vas szkorbnij trúd,
i dúm viszókoje sztremlényie." (Majakovszkij) ...és ezt csak így fejből ám!
Na ja. Csupán 12 évig kellett oroszt tanulnom... Bár egy kissé már megkopott a tudásom. Szerintem Matyink nem vitatkozott, csupán nem vette észre, hogy szerétnék viccelődni véle...
Nos az én könyvtáros fejem pedig úgy tanulta, hogy a latintól eltérő összes írásrendszert kétféleképp lehet átültetni. Vagy a hivatalos kiejtés szerint, vagy pedig betűhív átírással. Az egyik a transzliteráció a másik a transzszkripció. Nem tudom melyik melyik, sajnos mindig keverem. Például betühív az 'omeros, és kiejtés szerinti a Homérosz.
Engem érdekel az orosz, de csak úgy Érdekes… Csak a régről ismert Ну погоди! ismerős, meg a Шмели - ha rámtör, azokat hallgatom Csak azért érezhetem így, mert nekem nem kellett azt tanulni
Я тоже! Но теперь я действительно должен положить конец этому.
Почему я должен довести до конца? Является переводчиком Google.
Azért érdekes, mikor kellett tanulni, nem tanultuk, most meg . . . Talán az angollal vagyunk így, Matyikám? . . .
Egyébként attól tartok kínait, vagy az arabot kéne tanulni, még talán időszerű.
Oroszt sem lenne kár. Egyre erősödnek az orosz külkereskedelmi kapcsolatok.
Pucuka, nekem nem az angol nyelvvel van bajom. Az alkalmatlan tanárokkal, és a jogtalan nyelvvizsgáztatással, továbbá a diplomakiadást egy értelmetlen papírhoz kötő rendelettel, és a személlyel van bajom, aki aláírta. Az senkit sem érdekel, hogy angol szakszöveget olvasok, de az már annál inkább, hogy tudok-e a sportról beszélni. A nyelvvizsga papírt senki nem kéri a való életben. Vagy tudsz vagy nem.
Ja arról nem beszélve, hogy 30.000 Ft-ba kerül. Ha nem sikerül, akkor még egyszer annyi. Ezt sosem fogja senki megtéríteni, félhavi fizetésem vagy 2 havi ösztöndíjam. Remélem az illetékesek gyógyszerre költik, és sok-sok szívgyógyszert vesznek belőle. A konzultációs munkámat jelesre értékelték. Utolsó szigorlatom jeles. Egy ostoba és jogtalan, több logikával támadható rendelkezés miatt mégsem kamatoztathatom a tudásom. Nem csak én, hanem évente körülbelül 50.000 ember.
Dehogynem! Elolvastam sokszor.
(Anyegin)
Meg nem utáltad őket, mint én, - meg annyian...
Ilyeneket hallgatni!?
Segítséget kérnék Tőletek. Kérlek benneteket, jelentkezzen valaki, ha tud valami igazán gány munkáról képet, amit ő épített. A ki mit építettben nem igen találtam rondaságokat, de szükségem lenne párra. A név természetesen anonim marad. Csupán bütykölős életképeket szeretnék.
Csak azért voltam rákattanva, mert az ember nem tudja eldönteni, hogy "új", és azért ilyen fura, vagy különleges, és azért, vagy egyszerűen csak a hányinger kerülget a hallatán, azért ilyen De már meguntam szinte, mert egész nap ezeket hallgattam már egy ideje Visszatértem az igényes zenére, úgyhogy nyugi
A gány munkáim nemrég dobáltam ki válogatás nélkül… Nem volt túl sok, azért mindig törekedtem arra, hogy kultúrált dolgot teremtsek… Szétbontottam azokat is, amikbe belekezdtem, de sose lett (lesz) belőlük semmi - hihetetlen pazarlás, akkora tábla paneleket elpacsáltam, most örülnék, ha feleannyi lenne kéznél!
Vannak a bontásra váró paneljaim között olyan tákolmányok, amik nem tőlem származnak, de ha kell szívesen lefényképezek egy néhányat, ha kell. Mennyire sürgős és mit szeretnél szemléltetni, mert akkor azt részesítem előnyben a felvételen.
Keress rá a kartondoboz szavakra pl, vagy hasonlóra, hátha lesz hozzá 1-2 olyan, képet tartalmazó hozzászólás, amelyekben bemutatnak kartondobozba épített cuccokatl, hangdobozokat, vezetékdzsungeleket...
Vagy keress rá fureszk avagy Müszi kőkorszaki alkotásaira a képek között a fórum bármely topikjában.
Köszönöm szépen. Kicsit humorosra venném a hobbynk bemutatását diáknapon, és a Mims féle könyvben lévő fusi avagy gányolás, illetve rendes munka kategóriára tennék be pár képet. Összevadásztam egy kartondobozos keverőt és sok-sok szép erősítőt.
Ez szimpla deszkamodell. Ez nem gány.
Ügyes cuccok. Flowcode-al készültek?
..és a margarinos vicc is azzal készült!
Hú végre valami nekem is! Nekem csak gánymunkáim vannak!
Például most azért kattogott az erősítőm mert a biztosíték helyett kettő darab hosszú 6-os csavar van bent.(lehet, hogy 4-es) Azért kettő, mert egy nem érintkezett jól, ezért bedobtam még egyet. Így már szorult a vascsavar. Na ez oszcillált össze a vég tranyókra kötött 20 cm hosszú rézvezetékkel, melyeket hármasával összetekertem ugyanezzel a rézvezetékkel, hogy ne legyen szanaszét. Az egész egy autósrádió dobozába van benne de mivel a pufferkondik vagy 5db 2200Mikros kondiból vannak egymás tetejére forrasztva ezért azok felül kilógnak a dobozból, viszont az egész a panel aljára forrasztott alul kilógó előfoktranyókon áll, melyeket ezért kb havonta cserélek, mert eltörik a lábuk. No és mivel földhurok miatt búgott egy picit, ezért a panel különböző testpontjai össze vannak kötve vezetékkel, ott ahol csökkent a búgás... Nem tehetek róla nincs türelmem megcsinálni, bár egy éve tervezem. Ja és nekem szinte minden munkám ilyen. A lényeg, hogy működjön. Holnap teszek fel egy képet róla, ha jöhet ide.
Nekem volna pár...Ha gondolod. Még az első darabok közül. Már 3 éve érlelődik rajta az oxidréteg.
Kizárólag Frankye kedvéért. Bár off az offban ezek a képek. Lámpa világít róla , azt nem tudom mekkora az ellenállása.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |