Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Telefon adatkábel

Témaindító: burkus, idő: Márc 1, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) burkus hozzászólása Márc 1, 2007 /

Sziasztok
Szeretnék a telefonomhoz egy adatkábelt készíteni mert a boltokba elég drga.
(#) Master_of_the_web hozzászólása Márc 1, 2007 /

Milyen típushoz kéne?
(#) Slope válasza burkus hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

ahham... ez eddíg nem rosz!

Nade milyen telefon? (márka, típus)
Milyen interfész? (usb, rs232)
(#) Darazsx válasza Slope hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

Hali!
Én is szeretnék a telómhoz kábelt készíteni.
A telóm: SonyEricsson F500i
A csatlakozása pedig az amelyik az egyszerűbb, gondolom rs232
(#) Master_of_the_web válasza Darazsx hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

(#) Darazsx válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

Igen, valószínűleg. Hogyan kellene bekötni? Az ilyesmihez nem értek.
(#) Master_of_the_web válasza Darazsx hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

(#) Master_of_the_web hozzászólása Márc 1, 2007 /

(#) burkus válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

nokia 6610i
(#) Tomee hozzászólása Márc 1, 2007 /

Esetleg nincs valakinek W810, és K800-hoz adat és szerviz kábel, illetve láb kiosztás doksia?

Üdv Tomee.
(#) Master_of_the_web válasza burkus hozzászólására (») Márc 1, 2007 / 4

(#) burkus válasza Master_of_the_web hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

és még egy kérdés ha nem az usb -s t csinálom akkor a gép hogy imeri fel ?
és hanyas lábak mennek a telefonra
(#) Master_of_the_web válasza burkus hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

itt van mégegy ehez a telóhoz, ez sima USB kábel, ehez nem kell ic:
http://pinouts.ru/CellularPhonesCables/nokia_dku2_cable_pinout.shtml
(#) burkus válasza burkus hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

bocsi megvan ott volt a kép alatt
(#) Balu válasza burkus hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

én vettem a 6610i-mhez gyári kábelt és nem működik.. majd ezt kipróbálom lehet
üdv Balu
(#) spkkill hozzászólása Márc 1, 2007 /

Én nem tom minek szenvedni ilyen sz@rokkal mikor nálunk a vodafone boltban 2000ft a nokia adatkábel és cd is van hozzá. :yes:
(#) Lucifer válasza Balu hozzászólására (») Márc 1, 2007 /

Üdv!
Valószínűleg azért nem működik mert DKU-2es kábelt vettél. Ez gyk. csak egy csatlakozó. Sima átkötés a telefon és az USB csati közt. Én anno headsetből barmoltam ilyet. Viszont neked DKU-5-ös kábel kellene. Ebben van elektronika is.
(#) Balu válasza Lucifer hozzászólására (») Márc 2, 2007 /

Hát lehet... Ehhez adtak 2 cd-t is, egy kicsit meg egy normál méretűt... Egyik vége USB csatis a másik meg a telefonba dugható... Szóval ebből lehetne csinálni normálisat is?? Na akkor kipróbálom
(#) Mörsz hozzászólása Júl 31, 2007 /

sziasztok!

nekem már van adatkámelem csak egy
Pop-Port csatlakozó kéne ami rendelkezik az összes érintkezővel!

NEM TUD ILYET VALAKI HOGY HOL LEHET ILYEN CSATLAKOZÓT KAPNI?

mert tán a Nokia jogai miatt nem lehet ilyen csatlakozót kapni... aszem...
(#) tizedeske hozzászólása Szept 1, 2007 /

hali! találtam itthon elfekvőben nokia 8310 adatkábel, azt mire tudnám használni a telefonos alkalmazáson kívül? kidobni sajnálnám! inkább felhasználnám valamire csak nincs 5letem. ha vkinek van valami ötlete az király lenne!
(#) gyuri80 hozzászólása Nov 10, 2008 /

üdvözlök mindenkit sajnálatos modon el lopták a telefonom tobozát azzal a tudatal hogy a telefon is benne van viszont a töltö benne volt amit nem tudok potolni mivel nem kapok sehol a telefon tipusa:kifung s 108: nem tudom lehet hogy segit az hogy::pinouts elvileg ez a töltö bemenet neve nekem fogalmam sincs hogy mit jelent hasolit a micro usb-hez de nem az viszont a samsung telok fülhalgato csatlakozoja az jo csak meg forditva kell be dugni esetleg valami segitséget szeretnék kérni::::::::::::::::::::::::::::köszönöm
(#) k_gabor hozzászólása Máj 5, 2009 /

Szevasztok! Alcatel C635-höz tud valaki adatkábel kapcsolást? Ha jól tudom, a 2,5 mm-es jackbe megy. Előre is köszi: Gábor
(#) szrnkaj hozzászólása Nov 14, 2009 /

csali nekem samsung e250 -hez kellene gyártanom segítsetek köszi
(#) kereszke hozzászólása Júl 9, 2010 /

Sziasztok.Tudna valaki egy bekötési rajzot Nokia E50- es flashkábel készitéshez?Minden csati megvan csak össze kéne dobniElöre is köszi.
(#) k_gabor hozzászólása Szept 11, 2010 /

Üdv mindenki!
Sagem my400V-hez szervizkábel vagy boxhoz kábelfej kapcsolási / bekötési rajzára volna szükségem, tud valaki segíteni? Gugli nem dobott semmi értelmeset, itt valaki biztos tudja. Köszi előre is!
(#) Fülöp Ferenc 49 hozzászólása Jún 7, 2011 /

Kedves kollégák , egy kis segitséget szeretnék kérni , a Samsung GT-E2550 -es mobilomat igyekszem az USB porton keresztül összekapcsolni , felraktam a Samsung PC studio 7 progit , a mobilomat kihegyeztem a Sams.Pc studioval történö kapcsolatra , de sehogy sem találják egymást , már a második kábellal kinlodok , vagy kell-e a kábelnak külön driver ? , nem tudok semmit erröl , az első gyári új kábelvolt? lehet hogy nem volt hozzávaló, ( APCBS10UBE ), a mostanit ma vettem ( DP-U8A ) esküdözött az eladó hogy ez biztos jó , de ugyanaz a keresés , és hibaüzenet, nem sikerült a kapcsolat. kérlek titeket ha lehet segitsetek a problémát megoldani , minden tanácsot szivesen várok, elöre is köszönöm Feri
(#) qvasz2 válasza Fülöp Ferenc 49 hozzászólására (») Jún 7, 2011 /

Összesen egy ilyen típusú tapasztalásom volt, az is már több éve, egy samsung sgh u800-al. Ott a kapott cd-t telepíteni kellett, és amikor kérte rádugni a gépre a telót, majd újabb telepítés és lőn boldogság. Amikor rádugom a feltelepített programra a telót, akkor megjelenik rajta egy menü, és ki kell választani, hogy milyen üzemmódban akarom használni: valami háttértár, vagy ez a sam pc studio, vagy még valami. Kb. ennyire emlékszem.
Mindenesetre a hozzá kapott cd és kábel simán ment.
Egy dologra nem tudtam rávenni, hogy tudjak vele és egy laptoppal netezni, mert valami beállítás, vagy jelszó, vagy valami még kellett volna.
(#) Fülöp Ferenc 49 válasza qvasz2 hozzászólására (») Jún 8, 2011 /

Köszi hogy írtál , neked szerencséd van , kaptál egy CD-t , de nekem csak odaadták a kábelt (origin) és kész . megpróbálom ujratelepiteni a( PC studiót ) ugy , hogy bedugva tartom a mobilt , köszi a választ . Feri
(#) kocici17 hozzászólása Szept 8, 2011 /

Üdv mindenkinek.

Kedves kollegák, ha véletlenül valakinek van adatkábel lábkiosztása, vagy rajza a samsung sgh f400 hoz kérném ossza meg velem.

Elöre is köszi.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem