Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Szeretnék a telefonomhoz egy adatkábelt készíteni mert a boltokba elég drga.
Milyen típushoz kéne?
Hali!
Én is szeretnék a telómhoz kábelt készíteni. A telóm: SonyEricsson F500i A csatlakozása pedig az amelyik az egyszerűbb, gondolom rs232
Igen, valószínűleg. Hogyan kellene bekötni? Az ilyesmihez nem értek.
Itt van hozzá egy kapcsolás is!
http://pinouts.ru/CellularPhonesCables/ericsson_cable_pinout.shtml USB kábel lábkiosztás: http://pinouts.ru/Slots/USB_pinout.shtml
nokia 6610i
Esetleg nincs valakinek W810, és K800-hoz adat és szerviz kábel, illetve láb kiosztás doksia?
Üdv Tomee.
és még egy kérdés ha nem az usb -s t csinálom akkor a gép hogy imeri fel ?
és hanyas lábak mennek a telefonra
itt van mégegy ehez a telóhoz, ez sima USB kábel, ehez nem kell ic:
http://pinouts.ru/CellularPhonesCables/nokia_dku2_cable_pinout.shtml
én vettem a 6610i-mhez gyári kábelt és nem működik.. majd ezt kipróbálom lehet
üdv Balu
Én nem tom minek szenvedni ilyen sz@rokkal mikor nálunk a vodafone boltban 2000ft a nokia adatkábel és cd is van hozzá. :yes:
Üdv!
Valószínűleg azért nem működik mert DKU-2es kábelt vettél. Ez gyk. csak egy csatlakozó. Sima átkötés a telefon és az USB csati közt. Én anno headsetből barmoltam ilyet. Viszont neked DKU-5-ös kábel kellene. Ebben van elektronika is.
Hát lehet... Ehhez adtak 2 cd-t is, egy kicsit meg egy normál méretűt... Egyik vége USB csatis a másik meg a telefonba dugható... Szóval ebből lehetne csinálni normálisat is?? Na akkor kipróbálom
sziasztok!
nekem már van adatkámelem csak egy Pop-Port csatlakozó kéne ami rendelkezik az összes érintkezővel! NEM TUD ILYET VALAKI HOGY HOL LEHET ILYEN CSATLAKOZÓT KAPNI? mert tán a Nokia jogai miatt nem lehet ilyen csatlakozót kapni... aszem...
hali! találtam itthon elfekvőben nokia 8310 adatkábel, azt mire tudnám használni a telefonos alkalmazáson kívül? kidobni sajnálnám! inkább felhasználnám valamire csak nincs 5letem. ha vkinek van valami ötlete az király lenne!
üdvözlök mindenkit sajnálatos modon el lopták a telefonom tobozát azzal a tudatal hogy a telefon is benne van viszont a töltö benne volt amit nem tudok potolni mivel nem kapok sehol a telefon tipusa:kifung s 108: nem tudom lehet hogy segit az hogy::pinouts elvileg ez a töltö bemenet neve nekem fogalmam sincs hogy mit jelent hasolit a micro usb-hez de nem az viszont a samsung telok fülhalgato csatlakozoja az jo csak meg forditva kell be dugni esetleg valami segitséget szeretnék kérni::::::::::::::::::::::::::::köszönöm
Szevasztok! Alcatel C635-höz tud valaki adatkábel kapcsolást? Ha jól tudom, a 2,5 mm-es jackbe megy. Előre is köszi: Gábor
csali nekem samsung e250 -hez kellene gyártanom segítsetek köszi
Sziasztok.Tudna valaki egy bekötési rajzot Nokia E50- es flashkábel készitéshez?Minden csati megvan csak össze kéne dobniElöre is köszi.
Üdv mindenki!
Sagem my400V-hez szervizkábel vagy boxhoz kábelfej kapcsolási / bekötési rajzára volna szükségem, tud valaki segíteni? Gugli nem dobott semmi értelmeset, itt valaki biztos tudja. Köszi előre is!
Kedves kollégák , egy kis segitséget szeretnék kérni , a Samsung GT-E2550 -es mobilomat igyekszem az USB porton keresztül összekapcsolni , felraktam a Samsung PC studio 7 progit , a mobilomat kihegyeztem a Sams.Pc studioval történö kapcsolatra , de sehogy sem találják egymást , már a második kábellal kinlodok , vagy kell-e a kábelnak külön driver ? , nem tudok semmit erröl , az első gyári új kábelvolt? lehet hogy nem volt hozzávaló, ( APCBS10UBE ), a mostanit ma vettem ( DP-U8A ) esküdözött az eladó hogy ez biztos jó , de ugyanaz a keresés , és hibaüzenet, nem sikerült a kapcsolat. kérlek titeket ha lehet segitsetek a problémát megoldani , minden tanácsot szivesen várok, elöre is köszönöm Feri
Összesen egy ilyen típusú tapasztalásom volt, az is már több éve, egy samsung sgh u800-al. Ott a kapott cd-t telepíteni kellett, és amikor kérte rádugni a gépre a telót, majd újabb telepítés és lőn boldogság. Amikor rádugom a feltelepített programra a telót, akkor megjelenik rajta egy menü, és ki kell választani, hogy milyen üzemmódban akarom használni: valami háttértár, vagy ez a sam pc studio, vagy még valami. Kb. ennyire emlékszem.
Mindenesetre a hozzá kapott cd és kábel simán ment. Egy dologra nem tudtam rávenni, hogy tudjak vele és egy laptoppal netezni, mert valami beállítás, vagy jelszó, vagy valami még kellett volna.
Köszi hogy írtál , neked szerencséd van , kaptál egy CD-t , de nekem csak odaadták a kábelt (origin) és kész . megpróbálom ujratelepiteni a( PC studiót ) ugy , hogy bedugva tartom a mobilt , köszi a választ . Feri
Üdv mindenkinek.
Kedves kollegák, ha véletlenül valakinek van adatkábel lábkiosztása, vagy rajza a samsung sgh f400 hoz kérném ossza meg velem. Elöre is köszi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |