Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Csatlakozom vicsys mesterhez, valóban dícéretet érdemlően megcsináltad a dobozt! Emelem kalapom!
![]() ![]()
Nahát vekengtem, hogy megmutassam-e, igaz nem én építettem hanem néhány1000km-el keletebbre valszeg kííínába.Nézzétek azt a nagyszerű alkatrészbeültetést.
Szisztok!
Végre elkészült a digitális hangerőszabályzóm, a lelke egy ds1669, két digites 7szegmenses kijelzéssel tettem "láthatóvá" a hangerőt. Ami pedig tartalmazza a kijelzőket az pedig egy szubláda hátsó vezérlőpanelja, kivezérlésjelzővel, szűrőárramkörel és miegyébbel. (van rajta még hangszínszab. is a 2x 100W (tda 7294) erősített kimenetnek. Remélem tetszik ![]() Blint
Szép munka!
Csak az az átlátszó műanyag takony ne lenne rajta ![]()
tudom, de nem kaptam azt a lehúzható tüskesort, így viszont a büdös életbe se fog letörni a forasztásnál :yes:
de megfogadom tanácsod, köszi
Az szerencsére volt itthon, csak ilyen fúróba fogható csiszolókoronggal kicsit feldobtam
![]()
Hello!
Én is építettem 1 mélyládát...1-1-ig én raktam össze! (A képet negatívba is felraktam...)
Minden jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának!
![]()
Az előlap tényleg nagyon szép lett, igényes és profi kivitel!
A NYÁK-ot magad gyártottad? Mert az is szép lett, bár az az egy szem átkötés kicsit nem annyira mutatós, de ennél nagyobb baja ne legyen! ![]() De összességében gratulálok, szép, igényes munka! ![]() ![]() Idézet: „A nagy betűket mellőzd a fórumon!” Pontosítanék: A netikett szerint a csupa nagybetűs írás a kiabálást jelenti, amit viszont általában nem nagyon díjaznak egyetlen fórumban sem, ezért kérlek, hogy a CapsLock-ot álítsd majd át, légy szíves, mielőtt hozzászólást írsz. Köszönöm. ![]()
Én csináltam vasalós technikával. az az egy átkötés engem is idegesített, mert az egyik ic-nél összekvertem két lábat
![]() Blint
Csináltam egy TDA 1554 Q-s erősítőt.Itt van néhány kép.
Itt Ha egyszer már feltetted a képeket, akkor miért töltöd fel még egyszer??? nem egyszerűbb belinkelni??? Legközelebb figyelj erre!! ![]() ![]() ![]() ![]() szabi83
az a kivezérlésjező az zsírul néz ki!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |