Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A részeg ember a kocsma falának támasztva a fejét, vizel. Egy hölgy arra sétálván felháborodottan kiállt fel: Micsoda egy állat! Mire a részeg: Nyugodjon meg, kétkézzel fogom!
Két férfi a wc-ben, egymás melletti piszoárba engedi a "fáradt olajat". Az egyik átpillant a másik csövére, majd mosolyogva kérdi: Maga is zsidó? Mire a másik: Nem. Ez természetes kopás!
Egy házaspár üldögél egy üveg bor mellett és beszélgetnek. Azt mondja a férj:
- Fogadjunk, nem tudsz nekem olyat mondani, amitől egyszerre leszek vidám és szomorú is! - Nos, megpróbálom - feleli az asszony. - A tied sokkal nagyobb, mint a bátyádé...
Egy nő bemegy a patikába azzal,hogy mérget szeretne venni.Kérdi a patikus:
-Minek kell önnek a méreg? -Meg akarom ölni a férjem. -Sajnálom asszonyom de nem adhatok magának mérget csak azért hogy megöljön valakit. A nő kitesz egy fényképet,ami a férjét és a patikus feleségét ábrázolja félreérthetetlen helyzetben. A patikus nyel egy nagyot,és így szól: -Elnézést, nem tudtam, hogy van receptje!
A székely és a felesége vacsoráznak. A nő magára borítja a pardicsomos szószt. Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó! - Ja! Meg még le is etted magad!
A tsz elnök kitalálja, hogy a sokkal egészségesebbek, erősebbek, ha nem mesterségesen termékenyítik meg a tehenet, hanem természetes úton, bikával. Körül is néz a faluban, hát János bátyónak van egy szép, erőteljes jószága. Megegyeznek hát, hogy az öreg minden sikeres akció után kap egy ezrest. Vezeti is szorgalmasan a bikát. Egyszer aztán, hazafelé menet, látja ám, hogy Rozi néne künn áll a kapuban és nagyban integet:
- Jönne mán bé avval a bikával, szomszéd, üzekszik a Bimbó! - Jaj, lelkön nem lehet, mán öt tehennel vuót máma a Riska. - Győjjék csak üstöllést. adnék 1500Ftot! Vakarja a fejét az öreg: - Oszt nem tudja meg az asszon? - Nem-nem, csak gyöjjön! - No, jóvan, de aggyon nékem egy spongyát, meg egy lavór langyos vizet. Mikor megkapja, beáztatja a spongyát a vízbe, és szépen törölgetni kezdi a bika szerszámát, mígnem akcióképes lesz. No, megvan az akció. Eltelik egy hét, megint megy haza az öreg, húzza maga után a bikát, hát künn áll Rozi néne ura, és rászól János bátyóra: - Te koma! Mit tetté te az asszonnyal, mikor meghágattad a Bimbót? - Én oszt semmit, koma! - Ne mondd mán, azúta mán öccő leforrázta a tökömet!
A pénzügyminisztériumban tanácskoznak;Hogyan lehetne megjavítani a forintot..?
Valaki felveti; - Fúrjunk bele egy lyukat,és töltsük ki arannyal.. Megvitatják... - Nem jó!Nincs elég arany.. Másnap új javaslat; - Fúrjunk bele két lyukat,és töltsük ki ezüstttel.. - Nem jó,nincs elég ezüst.. Kifogytak az ötletekből,így hát közvélemény-kutatásba kezdenek.Megállítják az első cigányt az utcán,elmondják neki az egész problémát,mire ő; - Csináljanak úgy,mint az öregapám; - Fúrjanak bele négy lyukat,majd adják el kabátgombnak 1,80-ért!
Vendég az étteremben: Cigánypecsenye van? Mire a pincér: Van, de akkor zene nincs...
Cigány elmegy a dokihoz.
-Doktor úr,álmomban mindig megjelenik egy gonosz manó,aki azt mondja -akkor most pisilünk-és reggelre tiszta víz a gaty- ám. -Mondd azt,hogy nem pisilünk. Cigány alváshoz készül. Megint megszólal a manó: -Akkor most pisilünk. -Nem,nem pisilünk. -Akkor kakilunk.
Csávó megfázik, elmegy az orvoshoz.Vizsgálat után igy szól az orvos:
-Alsógatyát kéne hordanod csávó, mert először is meleg, másodszor mert higiénikus. Csávó hazafele vesz egy alsógatyát, és felhúzza. Hazaérvén a csávóra rájön a brunyálhatnék, ráül a bilire. Egy idő után megszólal: -Tényleg meleg. Feláll, visszanéz a bilire- És milyen higiénikus!!!
Doktor úr! Azt álmodtam az éjszaka, hogy kis törpök masíroztak ki a számból. Jelent ez valamit?
Nos uram- mondja a doki- , hogyan néztek ki a törpök? Kék dolmányban voltak? -igen, doktor úr. - és piros volt a csizmájuk? -igen, doktor úr. - és sárga kis kalapot viseltek? -igen, doktor úr. De ezt maga honnan tudja??? - Ott maradt egy a szája szélén...
A csávó megy haza és betoppanva látja, hogy hárman
"dolgoznak" az asszonyán. Felháborodva üvölt: - Hello, hello, hello!!! Mire az asszony: - Mi van, nekem már nem is köszönsz?
Nyuszika ül a fa tövében és írogat.
Arra megy a róka és megkérdi: - Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A róka csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Arra jár a farkas is és ő is megkérdi a nyuszikát: - Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A farkas csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Arra jár a medve! Megkérdi: - Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A medve csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Kijön utána az oroszlán és így szól: - Látod nyuszika, nem az számít, hogy miről írsz szakdolgozatot, hanem az, hogy ki a konzulensed!
Nesze neked friss hegyi levegő . Kiváncsi lennék, hány évig bírják a mozdonyvezetők?
44 kocsi? 3 húzza 3 tolja, azé ez nem gyenge.
De miért füstöl ennyire a mozdony, mi lehet a kocsikban? Lehet, hogy ez csak egy új, szállítással egybekötött élelmiszertechnológiai eljárás. A sok "E" helyett.
Így készül az orosz füstölt sonka... csak felpakolják a vagonokat vele, mennek két kört az alagútba és kész is van..
[OFF]Lehet, hogy ezt már az OFF topikban kéne folytatnunk.
Szóval az Orosz nyomtáv eleve szélesebb, mint a miénk. Így a vagonok rakománya is jelentősen több, mint nálunk. Az is valószínű, hogy a pálya ezen szakasza emelkedő. Ilyen hosszú szerelvény rettenetesen befeszül az ívekben, az nem láthatjuk, de az is lehetséges, hogy az alagút is viszonylag szűk sugarú forduló. Mivel a vasúti méretek nem fokozhatók, ezért azt a megoldást választották az Oroszok, hogy 1, 2, vagy jelen esetben 3 egységmozdonyt egyetlen gépegységgé egyesítenek, közös vezérlőrendszerrel. Egyébiránt ezzel az egységmozdonnyal (a hazai nyomtávhoz "igazítva") itthon is lehet találkozni, Szergej a beceneve a MÁV szakzsargonban, egyébiránt az M62 jelzéssel illetik. Ezekbe 150.000 ccm-es kétütemű V12 2000LE-s dízelmotorokat építenek, melyek egyenáramú fődinamót hajtanak. A megtermelt villamos energiát a 6 tengelyen elhelyezett villamosmotorok alakítják vissza mechanikai energiává. Aztán azt sem árt tudnunk, hogy az Oroszok a legkevésbé sem kímélik a rájuk bízott technikai eszközöket. Ráadásul ezek az eszközök nem is a legkifinomultabbak...... Szerk: Az első mozdony még a kiszellőzött alagútba megy, de a hátsó gép vezetője (kell, hogy legyen benne, mert ilyen távolságon biztos, hogy nem vezetik át a vagonokon az elektromos kábeleket) még az utolsó vagont se nagyon látja. Ha az ablak, vagy a szellőztetőrendszere hibás (vagy eleve rossz kialakítású), akkor valóban nincs irigylésre méltó helyzetben, ez a füst nem lehet túl egészséges.
Nem számít annyian vannak mint az oroszok. :yes:
Ahogy nézem a vagonokat, biztos hasadó anyagot, fűtőelemet szállítanak. Az pedig igen nehéz, önmagában is, meg a sugárzásvédelmi konténerek miatt a csomagolás is. A normál vagonok is 60 -90 tonnásak, és egy szerelvénybe 60 - 70 et is besorolnak. A google föld - ben látható is, pl a BAM -on.
De vannak ilyen mamut vonatok Ausztráliában, kb 23 km hosszú, Mauritániában, Jordániában foszfát vonatok, és az USA -ban is. A GE gyárt a dízelmozdonyokhoz olyan egységet, amiben csak akkumlátor, és motor van, teljesen távvezérelt.
Azt nem tudom, hogy hol lehet beszerezni, de itt van a blokksémája.
Sziasztok!
Ugye sok sok szép panelt készítettetek tegnap??? Mert mint tudjuk,május első vasárnapja "A Nyák Napja" Barátnőm édesapja tegnap elsütötte ezt,azthittem megfulladok a röhögéstől...na további szép napot mindenkinek,megyek Zh-zni... Üdv Kicsa
afene...nincs új a nap alatt...na mindegy,újat ezek szerint nem mondtam...de én azért tegnap igen jót kacagtam rajta. Akkor szerintem az előző hozzászólást törölhetné valaki arra jogosult,megköszönönném.
További Szép Napot! Üdv Kicsa
Ha már "A NYÁK napja", akkor azok közül is különös figyelmet érdemel a motherboard. Íme egy újrahasznosítási lehetőség:
Motherboard-PCB-Bracelet
Ez már igen
Egyébként nekem is van "VIA" csip ből kulcstartóm(régi alaplapról) |
Bejelentkezés
Hirdetés |