Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   403 / 981
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 30, 2010 /

A részeg ember a kocsma falának támasztva a fejét, vizel. Egy hölgy arra sétálván felháborodottan kiállt fel: Micsoda egy állat! Mire a részeg: Nyugodjon meg, kétkézzel fogom!
(#) vicsys válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 30, 2010 /

Két férfi a wc-ben, egymás melletti piszoárba engedi a "fáradt olajat". Az egyik átpillant a másik csövére, majd mosolyogva kérdi: Maga is zsidó? Mire a másik: Nem. Ez természetes kopás!
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 30, 2010 /

Végre egy amit nem ismertem!

Egy házaspár üldögél egy üveg bor mellett és beszélgetnek. Azt mondja a férj:
- Fogadjunk, nem tudsz nekem olyat mondani, amitől egyszerre leszek vidám és szomorú is!
- Nos, megpróbálom - feleli az asszony. - A tied sokkal nagyobb, mint a bátyádé...
(#) szamóca hozzászólása Ápr 30, 2010 /

Egy nő bemegy a patikába azzal,hogy mérget szeretne venni.Kérdi a patikus:
-Minek kell önnek a méreg?
-Meg akarom ölni a férjem.
-Sajnálom asszonyom de nem adhatok magának mérget csak azért hogy megöljön valakit.
A nő kitesz egy fényképet,ami a férjét és a patikus feleségét ábrázolja félreérthetetlen helyzetben.
A patikus nyel egy nagyot,és így szól:
-Elnézést, nem tudtam, hogy van receptje!

A székely és a felesége vacsoráznak. A nő magára borítja a pardicsomos szószt. Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!

A tsz elnök kitalálja, hogy a sokkal egészségesebbek, erősebbek, ha nem mesterségesen termékenyítik meg a tehenet, hanem természetes úton, bikával. Körül is néz a faluban, hát János bátyónak van egy szép, erőteljes jószága. Megegyeznek hát, hogy az öreg minden sikeres akció után kap egy ezrest. Vezeti is szorgalmasan a bikát. Egyszer aztán, hazafelé menet, látja ám, hogy Rozi néne künn áll a kapuban és nagyban integet:
- Jönne mán bé avval a bikával, szomszéd, üzekszik a Bimbó!
- Jaj, lelkön nem lehet, mán öt tehennel vuót máma a Riska.
- Győjjék csak üstöllést. adnék 1500Ftot!
Vakarja a fejét az öreg:
- Oszt nem tudja meg az asszon?
- Nem-nem, csak gyöjjön!
- No, jóvan, de aggyon nékem egy spongyát, meg egy lavór langyos vizet.
Mikor megkapja, beáztatja a spongyát a vízbe, és szépen törölgetni kezdi a bika szerszámát, mígnem akcióképes lesz. No, megvan az akció. Eltelik egy hét, megint megy haza az öreg, húzza maga után a bikát, hát künn áll Rozi néne ura, és rászól János bátyóra:
- Te koma! Mit tetté te az asszonnyal, mikor meghágattad a Bimbót?
- Én oszt semmit, koma!
- Ne mondd mán, azúta mán öccő leforrázta a tökömet!

A pénzügyminisztériumban tanácskoznak;Hogyan lehetne megjavítani a forintot..?
Valaki felveti;
- Fúrjunk bele egy lyukat,és töltsük ki arannyal..
Megvitatják...
- Nem jó!Nincs elég arany..
Másnap új javaslat;
- Fúrjunk bele két lyukat,és töltsük ki ezüstttel..
- Nem jó,nincs elég ezüst..
Kifogytak az ötletekből,így hát közvélemény-kutatásba kezdenek.Megállítják az első cigányt az utcán,elmondják neki az egész problémát,mire ő;
- Csináljanak úgy,mint az öregapám;
- Fúrjanak bele négy lyukat,majd adják el kabátgombnak 1,80-ért!
(#) vicsys hozzászólása Ápr 30, 2010 /

Vendég az étteremben: Cigánypecsenye van? Mire a pincér: Van, de akkor zene nincs...

Cigány elmegy a dokihoz.
-Doktor úr,álmomban mindig megjelenik
egy gonosz manó,aki azt mondja
-akkor most pisilünk-és reggelre tiszta víz a gaty-
ám.
-Mondd azt,hogy nem pisilünk.
Cigány alváshoz készül.
Megint megszólal a manó:
-Akkor most pisilünk.
-Nem,nem pisilünk.
-Akkor kakilunk.

Csávó megfázik, elmegy az orvoshoz.Vizsgálat után igy szól az orvos:
-Alsógatyát kéne hordanod csávó, mert először is meleg, másodszor mert higiénikus.
Csávó hazafele vesz egy alsógatyát, és felhúzza.
Hazaérvén a csávóra rájön a brunyálhatnék, ráül a bilire.
Egy idő után megszólal:
-Tényleg meleg. Feláll, visszanéz a bilire- És milyen higiénikus!!!
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 30, 2010 /

Doktor úr! Azt álmodtam az éjszaka, hogy kis törpök masíroztak ki a számból. Jelent ez valamit?
Nos uram- mondja a doki- , hogyan néztek ki a törpök? Kék dolmányban voltak?
-igen, doktor úr.
- és piros volt a csizmájuk?
-igen, doktor úr.
- és sárga kis kalapot viseltek?
-igen, doktor úr. De ezt maga honnan tudja???
- Ott maradt egy a szája szélén...

A csávó megy haza és betoppanva látja, hogy hárman
"dolgoznak" az
asszonyán. Felháborodva üvölt:
- Hello, hello, hello!!!
Mire az asszony:
- Mi van, nekem már nem is köszönsz?
(#) DuMatyi hozzászólása Máj 1, 2010 /

Nyuszika ül a fa tövében és írogat.
Arra megy a róka és megkérdi:
- Mit írsz nyuszika?
- Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól!
- Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg!
A róka csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja!
Arra jár a farkas is és ő is megkérdi a nyuszikát:
- Mit írsz nyuszika?
- Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól!
A farkas csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja!
Arra jár a medve!
Megkérdi:
- Mit írsz nyuszika?
A medve csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja!
Kijön utána az oroszlán és így szól:
- Látod nyuszika, nem az számít, hogy miről írsz szakdolgozatot, hanem az, hogy ki a konzulensed!
(#) pinkova hozzászólása Máj 1, 2010 /

Nesze neked friss hegyi levegő . Kiváncsi lennék, hány évig bírják a mozdonyvezetők?
(#) Doncso válasza pinkova hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

44 kocsi? 3 húzza 3 tolja, azé ez nem gyenge.
(#) Bell válasza pinkova hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

De miért füstöl ennyire a mozdony, mi lehet a kocsikban? Lehet, hogy ez csak egy új, szállítással egybekötött élelmiszertechnológiai eljárás. A sok "E" helyett.
(#) MrMarcee válasza pinkova hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

Így készül az orosz füstölt sonka... csak felpakolják a vagonokat vele, mennek két kört az alagútba és kész is van..
(#) Imi65 válasza Bell hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

[OFF]Lehet, hogy ezt már az OFF topikban kéne folytatnunk.
Szóval az Orosz nyomtáv eleve szélesebb, mint a miénk. Így a vagonok rakománya is jelentősen több, mint nálunk. Az is valószínű, hogy a pálya ezen szakasza emelkedő. Ilyen hosszú szerelvény rettenetesen befeszül az ívekben, az nem láthatjuk, de az is lehetséges, hogy az alagút is viszonylag szűk sugarú forduló. Mivel a vasúti méretek nem fokozhatók, ezért azt a megoldást választották az Oroszok, hogy 1, 2, vagy jelen esetben 3 egységmozdonyt egyetlen gépegységgé egyesítenek, közös vezérlőrendszerrel. Egyébiránt ezzel az egységmozdonnyal (a hazai nyomtávhoz "igazítva") itthon is lehet találkozni, Szergej a beceneve a MÁV szakzsargonban, egyébiránt az M62 jelzéssel illetik. Ezekbe 150.000 ccm-es kétütemű V12 2000LE-s dízelmotorokat építenek, melyek egyenáramú fődinamót hajtanak. A megtermelt villamos energiát a 6 tengelyen elhelyezett villamosmotorok alakítják vissza mechanikai energiává.
Aztán azt sem árt tudnunk, hogy az Oroszok a legkevésbé sem kímélik a rájuk bízott technikai eszközöket. Ráadásul ezek az eszközök nem is a legkifinomultabbak......
Szerk: Az első mozdony még a kiszellőzött alagútba megy, de a hátsó gép vezetője (kell, hogy legyen benne, mert ilyen távolságon biztos, hogy nem vezetik át a vagonokon az elektromos kábeleket) még az utolsó vagont se nagyon látja. Ha az ablak, vagy a szellőztetőrendszere hibás (vagy eleve rossz kialakítású), akkor valóban nincs irigylésre méltó helyzetben, ez a füst nem lehet túl egészséges.
(#) Georgee válasza levy_k hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

666-os IC-t hol lehet beszerezni?
(#) DuMatyi válasza Georgee hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

A pokolban.
(#) zolika60 válasza pinkova hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

Nem számít annyian vannak mint az oroszok. :yes:
(#) pucuka válasza Imi65 hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

Ahogy nézem a vagonokat, biztos hasadó anyagot, fűtőelemet szállítanak. Az pedig igen nehéz, önmagában is, meg a sugárzásvédelmi konténerek miatt a csomagolás is. A normál vagonok is 60 -90 tonnásak, és egy szerelvénybe 60 - 70 et is besorolnak. A google föld - ben látható is, pl a BAM -on.
De vannak ilyen mamut vonatok Ausztráliában, kb 23 km hosszú, Mauritániában, Jordániában foszfát vonatok, és az USA -ban is. A GE gyárt a dízelmozdonyokhoz olyan egységet, amiben csak akkumlátor, és motor van, teljesen távvezérelt.
(#) varttina válasza Georgee hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Azt nem tudom, hogy hol lehet beszerezni, de itt van a blokksémája.
(#) Kicsa hozzászólása Máj 3, 2010 /

Sziasztok!
Ugye sok sok szép panelt készítettetek tegnap???
Mert mint tudjuk,május első vasárnapja "A Nyák Napja"
Barátnőm édesapja tegnap elsütötte ezt,azthittem megfulladok a röhögéstől...na további szép napot mindenkinek,megyek Zh-zni...
Üdv Kicsa
(#) zolika60 válasza Kicsa hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

(#) Kicsa válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

afene...nincs új a nap alatt...na mindegy,újat ezek szerint nem mondtam...de én azért tegnap igen jót kacagtam rajta. Akkor szerintem az előző hozzászólást törölhetné valaki arra jogosult,megköszönönném.
További Szép Napot!
Üdv Kicsa
(#) icserny válasza Kicsa hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Ha már "A NYÁK napja", akkor azok közül is különös figyelmet érdemel a motherboard. Íme egy újrahasznosítási lehetőség:
Motherboard-PCB-Bracelet
(#) zoly15 válasza icserny hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Ez már igen
Egyébként nekem is van "VIA" csip ből kulcstartóm(régi alaplapról)
(#) szamóca válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

A 80' években lecsiszoltuk az IC-k felsőrészét, egész addig míg a lábak és a chip nem látszottak jól, és kifúrtuk, lelakkoztuk. Fülbevaló (DIP14), és medálként (DIP40) funkcionáltak.
Következő: »»   403 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem