Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A Jani-s kommentek nagyon jók! Majdnem bepisiltem a röhögéstől!
Nekem is hány helyen megjelent már ez.
Most egy világ omlott össze bennem, hogy nem én vagyok az első....
Jah, ezek a webüzenetek szinte majdnem mindenhol létezik, az lenne a vicces ha ilyen üzenet jelenne meg:
"Te vagy az első Magyarországon, mert mindjárt lefagy a géped. Gratulálunk!" Még szerencse hogy ilyen nem létezik. Habár ki tudja.
Újabb érdekes hirdetés... És még nyelvtanilag is helytelen.
Az emberkét felveszik a fűszerraktárba őrnek. Pár nap múlva észreveszik, hogy eltűnt egy zsák feketebors.
- Te Gazsi! Tegnapelőtt még egy zsákkal több volt! - Hát megették az egerek. - De a bors az nagyon csíp. - Esküszöm sírtak, de ették.
Karácsony reggelén a lovas rendőr figyeli az útkereszteződést.
Észrevesz egy kisfiút, aki egy vadonatúj, csillogó biciklivel kerekezik. Odaszól neki: - Szép új bringád van! Csak nem a Télapó hozta? - De igen! - így a fiúcska. - Na akkor jövőre mondd meg a Télapónak, hogy lámpát is hozzon rá! - mondja a rendőr, és átad egy büntetőcédulát. A fiú elmenőben még visszaszól: - Szép lovad van, ami azt illeti! Csak nem neked is a Télapó hozta? - De igen - veszi a rendőr a tréfát - persze, hogy az. - Na akkor mondd meg a Télapónak, ha jövőre is lovat hoz neked, akkor a f...t a ló alá tegye, ne a hátára! Orgonaszínű inget vásárol a székely. A kereskedő halmozza a különféle színű ingeket, az egyik túl sötét, a másik rózsaszínű, a harmadik zöldes, a negyedik pirosas. Végül is kiborul a kereskedő: - Látott valahol olyan inget? - Láttam hát. Ott a kirakatban. - Na de az az ing fehér! - És akkor? Még nem látott soha fehér orgonát? A sas üldögélt a fán és csak henyélt, nem csinált semmit. Arra jött a nyúl, meglátta a sast, és azt kérdezte tőle: Lehetne, hogy én is csak üldögélek és nem csinálok semmit? Persze, miért ne? mondta a sas. A nyúl erre leült a földre a sas alá, és ő is henyélni kezdett. Hirtelen megjelent a róka, ráugrott a nyúlra és megette. A történet tanulsága: Nagyon-nagyon magasan kell lenned ahhoz, hogy megtehesd, hogy csak üldögélsz és nem csinálsz semmit. 10 éves érettségi találkozó: - Menjünk a Három Cicába, mert ott jó nagymellűek a pultos csajok! 20 éves érettségi találkozó: - Menjünk a Három Cicába, mert ott jó a sör! 30 éves érettségi találkozó: - Menjünk a Három Cicába, mert ott vannak diabetikus ételek! 40 éves érettségi találkozó: - Menjünk a Három Cicába, mert oda be lehet menni kerekesszékkel! 50 éves érettségi találkozó: - Menjünk a Három Cicába, mert ott még nem voltunk!
Szemünk fénye (nem az alapítványra gondoltam most): Bővebben: Link
Az a problémám, hogy egy linkre klikkelve nem tudom mit fogok megnézni. Az ilyenek miatt nem nézek két éve TV-t és most itt is ezt kell látnom.
Nők megviccelése a strandon: Bővebben: Link
Két elitélt beszélget a cellában:
- Téged miért itéltek el? - Belémszeretett az Anyósom. - Hogy, hogy? - Elcsavartam a fejét.
Aki dolgozott valaha TMK-ban az tudja értékelni. Emellett szép paródiája a magyar viszonyoknak.
Nagyobb felbontásban. Nem mellesleg Simpitől kaptam.
Ez így van Matyikém, ahol nem ott meg csak a Tibi van egyedül.
Sziasztok!
Emlékeztek még a Jós utcára. Ott is hasonló dolog történt: A ruhát valaki a mosógépben áztatta be benzinben vagy higítóban, hogy majd másnapra eltünnek a foltok. Éjszaka lámpát gyújtott.. A vége több halott, a házról ledobott panel, tűz stb. lett...
- Volt közöttetek valami?
- Ugyan; semmi. Még egy gumi sem.
SZÉKELY SÜRGÖNY !
A székely bácsi kimegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza, figyelje nehogy megcsalja. Egy pár nap után látja a koma, hogy Etel (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy a hotelbe. Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon Pityunak. - Kérem én sürgönyözni szeretnék! - Mi lenne a szöveg? - Kérem, gyorsan írja. Komám gyere haza, mert a feleségedet egy katonatiszttel szeretkezik! - De kérem uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen. - Na jól van. Akkor gyorsan írja: Etel a hotelbe, csücsül a fotelbe, katona hitelbe hatol be Etelbe, textil áru lefelé, hentesáru befelé, a szőrszálak összevissza, baj van komám, gyere vissza!!! A székely összehívja hat fiát, és megkérdezi, melyikük döntötte be a budit az árokba. Senki sem jelentkezik. - Emlékezzetek George Washington és a cseresznyefa esetére - mondja a paraszt. - Mikor George kivágta a fát, és bevallotta tettét, apja büszke volt fiára az őszinteségéért. Kilép a parasztbácsi legkisebb fia, s bevallja, hogy ő a tettes. Mire az apja lekever neki egy jókora pofont. - Te mondtad, hogy George Washington apja büszke volt, amikor a fia bevallotta, amit tett! - tiltakozik a gyerek. - De ő nem ült a fán, amikor a fia kivágta! Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet és olyan irgalmatlan nagyot, vág rá az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestűl. Felordít: - Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt? Mire a néni: - Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szeretkezésünk! Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról. A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre: - Hát ezt most miért kaptam? Mire a bácsi: - Honnan tudod te, hogy milyen a jó szeretkezés ? Székely bácsi sakkozik a lovával. Ezt látva átszól a szomszéd: - A csudába, magának ilyen okos lova van? Mire a székely gúnyosan: - Még, hogy ez okos? 3:1-re vezetek... Az öreg székely kapálgat a domboldalon mikor arra lesz figyelmes hogy erekciója van. Eldobja a kapát s ordítva rohan lefelé a domboldalon az asszonyhoz, aki épp a ház előtt mos. Az asszony csak nézi az üvöltve rohanó urát s nem érti a dolgot. Mire az öreg leér addigra alábbhagy a férfiasság is. Felbőszülve teremti le az asszonyt.: - Te Margit! Ha legközelebb így lesz te egyből eredj az ágyba oszt vesd széjjel a lábod! Eltelik pár hét mikor az öreg ismét kapál a domboldalon. Az asszony megint a ház előtt mos mikor látja az urát ordítva rohanni lefelé.Okulva az előző eseten bemegy a házba és szétveti a lábát az ágyon. Beront a szobába az öreg és felbőszülve teremti le ismét az asszonyt.: - Te Margit az anyád mindenit! Te itt mereszted a p. . . . d mikor lángol a pajta! Parasztbácsi a híd tetején guggol fényes nappal, és végzi nagy dolgát. ..Arra megy egy rendőr, majd mérgesen rászól: - Bátyám! Ha végzett elviszem! - Végeztem fiam, viheti... Öreg székely ül a kocsmában és tiszta víz a nadrágja, odamegy hozzá Áron: - Hát Tamáskám, csak nem összehugyoztad magad? - De bizony! Tegnap este ő nem akart fölállni, ma én nem fogok. Öt székely veszekszik, hogy mi a leggyorsabb dolog a világon: - Szerintem a fény! - Szerintem a hang! - Pedig a pislogás az! - Szerintem meg a gondolat! - Szerintem meg az ágybacsinálás Erre jól kinevették a többiek. - Az ágybacsinálás ? Hát hogy jutott ez az eszedbe? - Hát egyik éjjel arra ébredtem, hogy kikell mennem. Még fel sem kapcsoltam a lámpát, még azt sem mondtam, hogy "wc-znem kell", még a szememet sem nyitottam ki, sőt még rá se gondoltam, de már becsináltam! Ül az öreg székely a vonaton, vele szemben egy öltönyös manager tipusú fiatalember. Az öreg székely egyszercsak viszontlátja azt amit délben evett és pont a fiatalember ruhájára. -Fúj maga mocskos disznó - pattan fel a fiatalember, mire az öreg: -Én ? Hát nézzen már magára.. A székely ember elmegy az állatkertbe, aztán hazamegy a fiához. Kérdezi a fiú: - Hol voltál, édesapám? - Az állatkertben! - És mit láttál ott édesapám? - Láttam én egy zebrát. - És az milyen édesapám? - Hát tudod, milyen a ló? - Tudom. - Na, ez ugyanolyan, csak csíkos. - És még mit láttál, édesapám? - Zsiráfot. - És az milyen? - Tudod, milyen a ló? - Tudom. - Na, ez ugyanolyan, csak hosszabb a nyaka és tarka. - És még mit láttál, édesapám? - Pingvint. - És az milyen, édesapám? - Tudod milyen a ló? - Tudom. - Na ez nem olyan. Felborul a szekér, a székely fiú leül a kiborult széna mellé, minek siesse el a dolgot, rágyújt egy pipára. Arra megy a komája, leül melléje, az is rágyújt egy füstülőre. Hát így pipázgatnak, mikor a koma kiveszi a pipát a szájábul, oszt mögszólal: - Fölborút? Hát erre a fiú is kiveszi a szájából a pipát, s válaszol emígyen: - Föl a. Méregeti a koma a szekeret, aztán kérdi: - Kéne-é segítség? Vállat ránt a fiú: - Kén biz a. Szippant egyet a koma: - Híjjak segítséget? Füst kieresztve: - Híjjá. Újabb szippantás: - Apád jó lesz? Füst ki, vállrántás. - Jó biz a. Szipp, kérdés: - Oszt hun van ü most? Füst, felelet: - A szekír alatt. Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől. Kérdezi a bíró: - Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi? - Mert megcsalt a szomszéd gazdával. - És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét? - Hát dehogynem. - De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál? - Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénlepénybe, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és belecsinál a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel! Székely a fiával fekszenek a sátorban. - Te édes fiam játszol a fütyivel - kérdi a székely az éjszaka közepén. - Bevallom édesapám, hogy igen. - Na és jutottál e valamire? - Bevallom édesapám, hogy nem. - Na akkor talán próbáld meg a sajátoddal. Székelyek fát vágnak az erdőben. - Te, Áron, tudod-e, mi az a vagánykodás? - Nem tudom. A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leeső fejsze alól. - Na látod Áron, ez a vagánykodás. Áron másnap a fiával megy ki az erdőre, gondolja "villant" neki egyet. - Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás? - Nem tudom. Áron földobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta. A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja: - Apád hol van? - Még kinn vagánykodik az erdőben. Egyszer a románok nagy ásatásba kezdtek, hogy hátha találnak valamit, ami igazolja, hogy ők már a római-korban is ott voltak. A szorgos munka meghozta gyümölcsét, találtak egy régi nagy kőtáblát a következő felírattal "Ave Cezar Vavan" Megörülnek, hiszen kezükben a bizonyíték, már nem érheti szó a ház elejét, csak a "vavan" szót nem értik, de a többi egyértelműen igazolja, hogy római-kori. De a hiányzó részt majd a tudósok kitalálják, addig is a Bukaresti Nemzeti Múzeumban a helye. Jöttek is a látogatók, ám egyszercsak a sokaság arra figyel fel, hogy egy székely paraszt iszonyatosan röhög. Oda is súgja neki a múzeumőr: - No, te székely! Ne nevess ilyen hangosan, mert elvisz a Szekuritate. De a székely csak nevet, és nem bírja abbahagyni. Be is viszik kihallgatásra és kérdezik, min nevet ennyire. -Hát, csak azon, - mondja a székely - hogy nem az van oda írva "Ave Cezar Vavan", hanem az, hogy "A Véce Zárva Van"
-Miért nincs az ágyban "ü" betű?
- Mert az ágynemütartó. - Miért nem adnak a királyoknak soha öt almát? - Mert a szokás hat alma... - Mi a különbség a fa és a motor között? - A fán nem lehet motorozni, de a motoron lehet fázni. - Milyen buli van az intenzív osztályon? - Eszméletlen!
50 pont annak aki nyákot tervez ebből a kapcsolásból!
A háború alatt egy orosz katona bevisz az óráshoz egy órát, ami megállt. Az órás nem tudja, hogy pusztán annyi a baja, hogy az orosz, nem ismerve a kezelését elfelejtette felhúzni, így kinyitja a hátulját, ahonnan kiesik egy döglött légy.
Az orosz felcsillanó tekintettel szemléli a legyet és megszólal: - Á... masiniszta kaput!
Borotválkoztál ma?
Egy üzletember Japánba utazik. Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni:
- Machigau ana, machigau ana! A fickó nem tud japánul és nincs kedve elővenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erősen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerződést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy előkelő golf klubba. A játék során a japánnak sikerül első ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levő lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen szerzett nyelvtudását: - Machigau ana. Erre megfordul a japán: - Hogyhogy rossz lyukba ment?
Férj és feleség veszekszik:
- Próbálj meg gondolkodni egy kicsit - kéri a férj a feleségét. - Még mit nem! Akkor megint neked lesz igazad!
Gondolatok a könyvtárban helyett: vicces esetek a könyvtárban.
Mit rejtenek a visszahozott könyvek? • képeslapok • fényképek • igelap, szentkép • papírzsebkendő • tisztasági betét • régi és mai papírpénz • aktiválatlan bankkártya • gyufa • vékony szalonnaszelet • egy ív fogamzásgátló tabletta • orvosi receptek • képeslapok • cipőkanál • összenyomott szemüvegtok • régi típusú tulajdoni lap • préselt növény • cipőfűző • lejárt személyi igazolvány • névjegyek • vásárlási blokkok • régi vonatjegy (min. 15-20 éves) • leszúrható virágismertető, amit a virágcserépbe tesznek • süteményrecept • iskolai dolgozatok • szerelmes és egyéb levelek. Humoros referenszkérdések: - [Olvasó, kezében egy kottával] Ilyen jó lesz, csak felütéssel kezdődjön. - [Diák] Voltaire-nek a Kandidáját kérem! (Voltaire: Candide) - [Diák] V. Hugótól kérek valamit! (Viktor Hugó) - VI. Lenintől a Kommunista Kiáltványt kérem! (Vlagyimir Iljics Lenin) - [Diák] Nekem valakinek a haláláról kell könyv! (Tolsztoj: Iván Iljics halála) - Egy könyvet keresek, a címe: "Szétvert torták" (Rubin Szilárd: Szélverte porták) - Van piros könyv, van? (Vámpíros könyv van?) - Dantétól kérem az Alighierit! (Dante, Alighieri: Isteni színjáték) Sztorik a könyvtárból: Főiskolán voltam tájékoztató könyvtáros. A hallgató keresett egy könyvet, és én kézzel mutatva az irányt, mondtam, hogy: "Az olvasóteremben jobbra, az ablak mellett, az utolsó szekrényben...". Egy idő múlva visszajött, és megkérdezte: "Melyik az utolsó szekrény?" ________ Szintén a főiskolán, egy másik hallgató, visszahozott egy Vasarely-albumot. Kinyitom, és a könyv a 37. oldallal kezdődik! Nézek rá, hogy hol van a könyv eleje? Mire közli: Koronként sorba raktam! ________ Olvasói kérdés a folyóirat-olvasóteremben ülő kollégához: - Az Ájpíem Magazin régebbi számait keresem. A kolléga kitalálta, hogy az Interpress Magazinról (IPM) van szó… ________ A kölcsönzés megtörténte után a kölcsönző könyvtáros kimágnesezi a dokumentumot azzal, hogy egy asztal lapján végighúzza a könyv borítóját. Az olvasó ezt nem tudja mire vélni, hát rákérdez: - Miért simized azt a könyvet? ________ Olvasó a tájékoztató könyvtároshoz: - Lehet a katalógusban szerző alapján keresni? - Igen. - Jó, akkor A marketing alapjait keresem. Mulatságos dolgok a könyvtári levelezésből: • Szeretném megtudni a könyvtár nagypénteki és nagyszombati nyitva tartását. Előre is köszönöm. • Kérem a tartozásomat töröljék tekintettel arra, hogy már 4 éve az iskola és a könyvtár hű tagja vagyok. • Kérem, hogy tarcsák fenn számomra az alábbi 3 disszertációt.
A "Nagy Szovjetunió" idején Moszkvából telefonálnak Volgyovába:
- Itt Moszva! Richter szerinti 8-as földalatti mozgás várható a térségükben! Azonnal tegyék meg a szükséges intézkedéseket! A jelentést természetesen várjuk mihamarabb! Eltelik egy nap , két nap, egy hét, két hét, egy hónap. Volgyova végre válaszol: - Itt Volgyova! Richtert és 8 társát elfogtuk, kivégeztük, így a földalatti mozgalmat megszüntettük! Azért nem szóltunk eddig, mert durva nagy földrengés volt nálunk!!!
A Smith család évek óta hiába várja a gyermekáldást, így nagy nehezen arra
az elhatározásra jutnak, hogy fogadnak egy bérapát. A nagy nap reggelén Mrs. Smith idegesen várja a jelentkezőt. Eközben egy házaló fotós csenget be az ajtón, hátha sikerül egy kis munkát találnia. Mrs Smith ajtót nyit. - Jó reggelt asszonyom, azért jöttem... - Ooo, tudom miért jött. Már nagyon vártam - mondja Mrs Smith. - Tényleg? - lepődik meg a fotós. - Nagyon jó. Tudja, a gyerekek a specialitásom. - Ebben bíztunk a férjemmel. Jöjjön be és foglaljon helyet! Hamarosan Mrs Smith a tárgyra tér: - Nos, akkor hol kezdjük? - Bízzon csak mindent rám! Azt hiszem, kettőt csinálnék a fürdőkádban, egyet a kanapén és talán néhányat az ágyon. Esetleg a nappali is mókás lehet... - Fürdőkád, nappali? Nem csoda, ha a férjemnek nem sikerült eddig. - Nos, asszonyom, senki nem tud minden alkalommal tökéletes dolgokat produkálni. De ha kipróbáljuk több pozícióban, különböző irányokból, biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz az eredménnyel. - Uristen, az nagyon sok... - sóhajtja Mrs Smith. - Asszonyom, az én szakmámban az embernek muszáj időt szánnia a munkájára. Meg tudnám csinálni öt perc alatt is, de biztos vagyok benne, hogy elégedetlen lenne vele. - Hát, nem is tudom... - motyogja Mrs Smith. A fotós előveszi a tárcáját és kihúz belőle egy sorozatot a legjobban sikerült gyerekfényképeiből. Megmutatja az elsőt: - Nézze csak, ezt például London belvárosában, egy busz tetején csináltam! - Úristen! - kiált fel Mrs Smith előhúzva zsebkendőjét. - És ezek az ikrek is elég jól sikerültek, pedig az anyjuk nagyon megnehezítette a dolgomat. - Megnehezítette? - Igen. Végül ki kellett mennünk a Hyde parkba, egyébként nem is sikerült volna. Képzelheti, milyen nehéz volt ott a sok ember között. Annyian jöttek oda, hogy négy-öt sorban is lökdösték egymást. - Négy-öt sorban? - kérdezi Mrs Smith tágra nyílt szemmel. - Igen - mondja a fotós. - Az anyjuk nagyon hisztis volt. több, mint három óra hosszat sikítozott folyamatosan. Gondolhatja, milyen nehéz volt koncentrálnom. Aztán besötétedett, úgyhogy a végét már sietve kellett ellőnöm. Amikor meg a mókusok elkezdték rágcsálni a felszerelésemet, csomagoltam és hazamentem. - Azt mondja, tényleg megrágcsálták a, hmm... felszerelését? - hajol előre Mrs Smith. - Igen, így volt. Nos, asszonyom, ha készen áll, akkor behoznám az állványomat. - Allványát? - Persze. Szükségem van rá, a felszerelés olyan nagy, hogy nem tudom sokáig tartani. Asszonyom? Asszonyom?... A fenébe, hát nem elájult?
Részeg keményen kapaszkodik a kocsma előtti oszlopba, közben kileng mer ugye a gravitáció, amikor arra megy egy öltönyös, diplomatatáskás úriember szerű úriember. Éppen nagy ívben kerülné ki a részeget, amikor az megszólítja:
- Gyere cimbora, igyunk egyet! Az úriember undorodva végigméri: - Én csak akkor iszom, amikor szomjas vagyok! Mire a részeg: - Pfúúúúúúújjjj! Mint az állatok! |
Bejelentkezés
Hirdetés |