Fórum témák
» Több friss téma |
Az előbb nem véletlenül linkeltem egy aukciós oldalról.
Ezzel nem kaptam választ a kérdésemre.
A tranyók fetek nagytöbbsége olyan, hogy a középső láb a collector. Nekem olyan kellene, ahol ez a láb a bázis. Végig néztem már ezeket az oldalakat. Konkrét típus kellene.
Úgy látszik SOT23-ban nincs eltérő lábkiosztású típus. Én sem találtam másfélét
A SOT23 tokozáshoz hozzátratozik a
-----C------ B----------E lábkiosztás. A más lábkiosztású, ugyanilyen tokozású tranzisztort nem SOT23 -nak hívják/hívnák.
Szia!
Én csak a TO92 tokból indultam ki. Annál is vannak különféle lábkiosztások:TO92 bekötések (lap alján)
Igen, a TO92 ilyen "csodabogár", de tudtommal nincs több ilyen.
Sziasztok!
Ezek milyen alkatrészek, egy régi lemezjátszó belsejében az erősítőből jönnek ki ezek az izék, mire valóak? És az erősítő milyen típusú lehet, hány wattos kb.? Köszi!
Szia!
Másik képeket kérünk!
a mostani se jó? nem látszik vagy mi?
na még egypár
A F1-es xls-re gondoltam..
Ezek germánium tranzisztorok. Erősítésre használhatóak. AC188 -AC187 AC187
köszi, tényleg hiszen ott van a panelon hogy E B C
Az igaz hgy ilyen tranzisztort még életemben nem láttam... Milyen erősítő lehet ez, hány vattos kb.? A B vagy AB osztályú
AB osztályú, de 1-2 Wattnál többre ne számíts.
És hogy lehetne kicsit "feltuningolni" mert szükségem lenne kicsit (nem is kicsit) erősebbre
Sehogy nem lehet. Építs egy nagyobb teljesítményű erősítőt.
Nem is olyan halk ám...
Hello, szerintem itt mindenki tudja mire is elég 1-2W jó hangfalakkal, Kadarist jól mondja , tunningolni nem nagyon lehet, de valóban 1-2W a kimenő teljesítménye, meglepő ugye? A mai viszonylatokhoz képest, de ha jobban tetszik, akkor vedd úgy mintha ez 5000W pmpo-lenne.
AZ SST201 FET pont erre ellenpélda.
Ugyan ilyen lábkiosztással keresek, csak P-sben. Szóval van Sot23-ban más lábkiosztás is.
Üdv mindenkinek!
Van egy alu házas ellenállás, ez van ráírva: REMIX-R6193 3R6M V7. Meg tudná valaki mondani, mennyi ennek a teljesítménye? (azt hiszem az "M" betű utal a teljesítményre) Köszönettel: Feri.
Közben azt találtam, hogy az M 20% tűrést jelent a V7 az jelentéktelen (egy másikon V9 van), tehát a 6193 utalhat rá.
Akkor 50 W -os.
Kösz szépen Laci! A laminálómban sikerült tönkretenni az egyik fűtőszálat, azt akarnám pótolni vele. 5db-ot felcsavarozok az alu profil oldalára. Így 30 W esne 1 ellenállásra. Remélem fogja bírni a 200 fokot.
Mondd meg inkább, milyen cekasz kellene, aztán adok.
Ezt házilag elég nehéz lenne megcsinálni, egy 4X16 mm résbe van beletolva. Nincs elszakadva a cekasz sem csak a csillám porlik szét. Túl lett fűtve, 110V-os a készülék és rákapcsoltak 230V-ot.
Egy ilyen ellenállás 1000 Ft fölött van, 5 áráért már laminálót vehetsz.
Helló!
Van egy IC egy lcd monitor panelján ,ami közepén egy apró lyuk tátong. Az IC-re ez van írva: P29AB második sorban pedig csak ennyi látszik: 14 Ez egy SO14 tokozású smd IC. Ha valaki valami infót tudna mondani róla, az jó lenne, mert nem igazán akar működni a monitor.
Sziasztok!
Egy lg crt monitorban ki van égve egy IC, sajnos a tetejének a fele kiégéskor lerepülhetett, így amit tudok róla: dip8 tok, felső sor végén 842B, alsó sor végén 812C, az ic a táp előtt foglal helyet, annak vezérlésében vesz részt. Miféle lehet ez az IC? Egy kösz jár annak aki megoldja a rejtélyt.
Szia!
Írd meg a monitor típusát, meg esetleg tehetnél fel képet is a tápról. |
Bejelentkezés
Hirdetés |