Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat! Idézet: „Most mondd azt, hogy nem lett aranyfalat” Most mondd azt, hogy köszönöm Topi, hogy annak ellenére hogy felhívtad a figyelmemet hogy a ótvar képeket nehogy feltöltsem úgy hogy direkt kikattintom az átméretezést, mégis Te voltál olyan rendes hogy nem adtál egy fórumról kilógó figyelmeztetést érte. Köszönöm Topi, köszönöm! Több ezer pixeles, enyhén szólva rossz képet tettél fel, direkt kikattintva az automatikus átméretezést.
Topi arra célzott, hgoy fel lehet tölteni a telós képeket is, de a méretezést "nem kell kivenni"
A 0,3mm es cinben is van folyosító és a képen nagyon látszodott . A panelen vannak még tervezési hibák (a bemeneti leválasztó kondi, meg a lm3915 nél kimaradtak az ellenálás helyek) de a nyákterven modositva lettek már.
Hali. nem nagy durranás, de azért mégis elektronika Motorkám műszerfalát alakítottam át, mert egyáltalán nem világított. SMD LED-ekből készült. Még a mutató is egyedi, és világít az utolsó kép, olyan volt, a többi kép, olyan lett
Gyönyörű! :kalap:
Megcsináltam életem első "komolyabb" kapcsolását nem nagy cucc de szerintem jó
Gratulálok, így tovább!
Szinte mindenki így kezdte. De miért van lecsiszolva a forrasztás?
Apróságokból születnek a nagy dolgok, szép munka
Tetszik ,hogy kezdésnek rögtön smd ellenállásokat használtál
Az addig oké, hogy SMD ellenállás.
De egy-egy nagyon hideg forrasztásnak néz ki
Köszi. Azért csiszoltam le mertígy szebb meg így le tudtam törölni a meradék forrasztókrémet. :yes:
A tegnapi dátumot is belemarrtam a nyákba
15w-os a pákám és 3 napja tanultam meg smd-t forrasztani.Egyellőre nekem az alényeg hogy működik.
Amúgy mit javasolsz ennek orvoslására
Hihetetlen szinte mindenki ezzel a kis astabil kapcsolással kezd, nah és persze filcel . Grat csak így tovább, ne hagyd elveszni a lelkesedést.
Egy 50 wattos páka és hagyd hogy átmelegedjen a forrasztás. (Tarsd ott elég ideig a pákát.) És a forrasztógyanta sokat segíthet ha az esztétikára is adsz. Amúgy tényleg egész korrekt első NYÁK-os áramkör.
Nem is igaz! Én zseblámpa izzóval kezdtem, mert még nem volt led...
Én egy TDA2030-as végfokkal kezdtem Onnan indult a lavina…
Gyantám is van de nekem a forr. krém jött be főleg SMD hez
Köszi a lelkesítést. Jóéjszakát
Ma készült el ez a műszerem,nem profi kivitel,de nagyon jól működik.
Pöpec nagyon... Szép, meg minden, csak túl nagy. Nemsokára meglesz az enyém is, légszerelve persze, brutál hűtéssel...
Ez egy teljesen korrekt kis műszer, használd sokáig.
Kösz
aderka : azám! ... Egyébként van olyan aki élete első komolyabb kapcsolása nem egy 2LED-es villogó volt?
Nekem a detektoros rádió volt az első "projektem" 7 évesen , apám segítségével .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |