Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
kiyo 3. 50 e körül a plusz fejekre, meg 18-at mondtak, de a 8 fej az már két szett. Akárhogy is számolom 136e.
Nem tudom mennyire éri meg.
SCS103 az infok alapjan nem is szamit igazan. Allitolag tok konnyen blokkolhato. Az igazi para a Fama II 5.12fw-vel.
Antilaser G9 leirasbol: "Ezért kettő dioda vízszintesen és függőlegesen lát - mint általában más blokkolóknál -, de a G9-nél plusz két dioda átlósan is vizsgálja a bejövő jeleket, hiszen a lézer is bármilyen irányból érkezhet. Így válik valóra a körkörös védelem."
Na ez mekkora parasztvakitas ![]()
A JTG tesztjei alapján valóban a Fáma II jelent veszélyt a mai blokkolók számára és a nálunk szerencsére eddig be nem vezetett LTI TruSpeed Eu ami érzékelés nélkül kijátszott tavaly nyáron több blokkoló eszközt is. Többek között a Kiyo Laserpro 3-at és a Blinder M27-et. "Valami bűzlik Dániában?!" Koránt sem,mert nem sokáig váratott magára a válasz és 2009.09.29-étől letölthető a frissítés, amely tartalmazza már, az említett mérőeszköz elleni védelmet.Ezt még két frissítés követte a 09.11.20. és a 10.03.23. Bllinder M27 frissítések.
A Kiyo alulmaradni látszik a versenyben a frissíthetőség hiánya miatt.Az októberi JTG tesztek is ezt igazolják. Végezetül az LI fejnél a lencse valóban a vevő fotódiódák előtt van elhelyezve (mellékelt kép). Apropó, megkérdezhetem, azoktól akik saját blokkolót tesztelnek, hogy ők pontosan milyen fotodiódát használnak?
A TruSpeed eu vicces mert valtozo pps-sel megy, ezert is nem ismertek fel a zavarok.
Azt hasznaljuk amit mindenki mas. SFH203FA. A gyariakban is ez van.
Változó PPS-hez is kell egy fix adatsorozat,különben a saját jelét se ismerné fel.
Nem tudom, hogy az SFH203PFA miért nem jó? Talán drága? Szerintem sokkal nagyobb a vétel foka, mint a sima sfH203 típusnak, és az 5ns-os sebesség is jónak mondható. Ez elé szerintem lencse sem kell, meg nagyobb fokban vesz. Még egy előnye szerintem, hogy lapos kivitel, így könnyebben lehet rejtve szerelni.
Most nem ertem mire gondolsz. Itt nincsen semmifele adatsorozat. Kimegy egy impulzus es az reflektalodik. Az, hogy ket impulzus kiadas kozott mennyit var az a meromuszer szamara tok mindegy csak azt is le kell tarolnia, hogy tudjon mivel szamolni. A sajat jelet onnan ismeri fel, hogy 905nm-en jon, tehat erre a hullamhoszra szuroznek.
Elvileg jo. De erdekes modon a gyartok sem ezt hasznaljak. Mo-n nehezebb beszerezni vagy dragabb.
Ezt miből gondolod, mármint hogy változó pps-el megy?
A mérő a saját kimenő jelét egy optikán keresztül veszi, erre indítja az időmérést.
Te mint építő emberke, mit szólsz hozzá a SFH203PFA-hoz?
Szerintem csak optikával lehetne használni, egyébként kicsi lenne az érzékenysége. Miért nem elég a 40 fok látószögben?
Az érdekelne még, hogy minek az érzékenység, mert a lézer, ha eltalálja az autót, akkor az nagy energiával találja el, mert a jelnek vissza is kell menni a mérőhöz. Mivel ez az SFH203PFA ha csak 100 fokot is tud fogni, akkor 4 ilyet, ha elteszek, az autó mondjuk elejére szétszórtan, akkor teljesen le tudom fedni az elejét, vagy rosszul gondolom? Így mivel 4 van, akkor nem kell optika szerintem. Azért kérdezlek, mert neked nagyobb gyakorlatod van ebben. Amit feltettél vevő kapcsolást azt tervezem megépíteni, és erre gondoltam az sfh203Pfa adatlapja átnézése után. De én úgy csinálom, hogy párhuzamosan teszek két diódát, és egy másik elöerösítöre még kettőt. Erről mi a véleményed? Vagy rakjam sorba a ledeket?
Bocsanat, traffipatrol XR-el kevertem.
Nem is a tavolsagmeres miatt kell tudnia a ket meres kozott eltelt idot, hanem a sebesseg meres miatt.
Szerintem az elegge ritka, hogy 45 fokos szogbol merjenek, nemhogy 65. Gondolj bele, ha 3 meterrel az ut szelerol mernek, es az utra vetitve 3 meterre vagy toluk, akkor 45 fokos a szog. Ekkor mar nem mernek teged. Mondjuk egyszerubb es olcsobb, ha a SFH203FA fejet levagod es felpolirozod, az eredmeny ugyan az.
Ha nem talalja el, akkor nem art ha esetleg reflexiobol sikerul valamit elcsipni. Ehhez kell erzekenyseg.
Fölösleges két dióda. Nem fog nőni az érzékenység. Többször próbáltam már.
![]() Szerintem csak annak van értelme ha több vevőt építesz.
Most nezem, a Kustom gyart kulon Laser Interceptor Detektort.
![]()
mondjuk neked a fejek fixen vannak.nekem kell akkor kitalálnom valamit ha a helyét változtatni akarom.
így van.a karácsonyfa egyszer csak felépül.
![]()
Hol találtad?
A kustom honlapjan, az olcsobban elviheto bemutatodarabok listajan.
"VG-2 Interceptor Radar Detector Detector"
Ha erre gondolsz ez nem az. Radar detektor oszcillátorát lehet vele keresni.
Érdekes, mert az li-ben párhuzamosan van kötve 2 dióda. Persze itt fetes előfokozat van, de szerintem az mindegy.
Ha csak le kellene vágni a fejet, és felpolírozni, akkor nem értem, a közel 4X-es ár külömbséget
![]()
Passzolom. Látnom kellene egyet. Milyen a kapcsolás. Ha párhuzamosan kötöd a két diódát max az átfolyó áramot fogod növelni. Azt tudnám elképzelni, hogy nő a sebesség, de erre szerintem nincs szükség.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |