Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kaptam egy érdekes emailt. Az Őrségből írják, hogy arra felé a kullancsot úgy távolítják el, hogy egy gyufaszál foszforját benyálazzák és a kullancs körül kőröznek a bőrön. Megérzi a foszfor szagát és néhány másodpercen belül át mászik a gyufára mert nagyon szereti a foszfor szagát.Minden esetre tettem egy doboz gyufát a zsebembe, bár kullancsot csak képen láttam még.
Ezt jó tudni, majd otthon a kutyulimon letesztelem. Amúgy ahogy elnézem lassan több modink lesz, mint sima tag. Tényleg egyébként mennyi moderátora van az oldalnak összesen? Egyszer bejelentkezhetne mind. Az milyen vicces lenne már, a baloldalon csak a modik nevei látszódnának.
Tessék parancsolni!
Integrálközelítő összeg. (Azért írtam így a link szövegét, hogy nehogy túlságosan elhangolódj a témáról holnapig.)
Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel de a modikat valami anyagi elismerésben is részesítik vagy tisztán társadalmi munka.
Én meg azt a citromsárga Burago-t, ami a játékbolt kirakatában a te fekete Porsche-d mellett volt a múlt héten!
A méretarányra nem is emlékszem, talán valami 1:40 körüli rémlik.
Az Vic-é! Az enyém a piros balra tőle.
Arra a nudlira gondolsz, amelyiket színhibásként árultak akci-Auchan? :crazya:
Ne nagyzoljál, tudom hogy ez a tiéd!
Hogy felvitte az Isten a dolgát...! :eek2:
A Köbüki két napja se modi, aztán ő van legelől!
Ki tudja milyenek a végfogak?Bővebben: Link
Erről én is olvastam pár napja. Az origón volt egy cikk a kullancsokról és a cikk hozzászólásai között írta valaki ezt a módszert a kullancs eltávolítására. Azt nem tudom én sem, hogy van-e ennek valóság alapja, mert a manapság használatos biztonsági gyufákban nem a gyufa fejében van a foszfor, hanem a doboz oldalán levő dörzsfelületben. Bár az is lehet, hogy valami más anyag is található a gyufaszál fejében, ami a kullancs számára csalogató lehet.
Egyébként maga a cikk is érdekes és hasznos információkat tartalmaz:Bővebben: Link
A kérdés már csak az, - feltételezve, hogy a hír igaz, és kullancs úr szereti a gyufa fejét, - hogy a kimászáshoz nem kell-e neki visszapumpálni magából a vért. Mert akkor adtunk a szarnak egy pofont.
Bár kétségeim vannak afelől is, hogy a fizikai eltávolításnál mi magunk nem nyomunk-e vissza a beszívott nedűből.
Ezt most találtam.
Idézet: „aranyos kis pasi vagy, szercsyzlek <3<3 licklick” Még jó hogy nem itt.
No de hogyan tévedsz oda ahol ilyeneket írnak? mellbimbó?
Nézelődöm, és röhögök. Vannak szép nénik, és akkora kommentek hogy na!
...és ekkora mellei legyenek...
Van sok ilyen... Az agya becsúszott a nyaka alá. De vajon a másik mi lehet?
Hol vannak ilyen arcsi, szupcsi csajszik?
Megyek majd és lájkolom őket!
Talán már értitek, hogy miért hagytam ott a médiát. Pedig az kb 10 éve volt már.
Kár volt, legalább nem kellett volna a fejed törni semmin.
Azt már értem, csak azt nem, hogy hogy tudtál odamenni.
Fiatal, ambiciózus és naiv voltam. Komolyra fordítva, piszkosul érdekel a technika mai napig is, és ott kiélhettem magam.
Jó hely lehet! Erről jut eszembe. Voltunk a londoni Science Museum-ban. No ott lennék munkatárs. Még adós vagyok fotókkal, ha hazajön az asszon elkezdem feltöltögetni. Csak azért akkor, mert most Ő mutogatja a melóhelyén a képeket.
Ja és ingyenes a belépés a hatalmas múzeumba, úgy mint a természettudományiba is.
Nem kevered össze véletlenül ezzel? A fekete-fehér (archív) képen működés közben.
Ez komoly.
Manapság viszont nem igazán látni ilyeneket, szerintem mindenhonnan leszerelték, vagyis ahonnan tudták. Gondolom, nem felel meg az EU-s követelményeknek, pedig több millió gyereknek adott anno játszófelületet.
Semmi off? Ki hiszi ezt el? Nem a rendes topikokba kéne nyomatni
Egy link, hogy jobb kedvre derüljetek! |
Bejelentkezés
Hirdetés |