Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köbzoli Neked nagyon jó szemed van, segíts már mert nem tudok rájönni milyen ital van a srác kezében.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Én is felrakok egy képet, bár ez nem egyezik az előző témájával.
Milyen menő sapkája van, nem? ![]()
Csak így sunyin a beszélgetés közbe iktatom hogy nagyon király az oldal új stílusa. Gratula a szerkesztőknek.
![]() ![]()
Nekem a cicctal jobban tetszik de én egy különc vagyok.Gondolom mindenkinek a banános kutya tetszik.
Nem, az albínó kutya szebb.
![]()
Tekintélyt parancsoló kiállásuk van. A Hölgy a rokonod?
Nem. Miért a szörpös néni a rokonod?
![]() ![]()
És szakad az eső
![]() Egy hónapja még én is azt mondtam hülyeség, de most már elismerem, igazatok volt, tényleg itt az özönvíz. Azért hó ne essen a nyáron! ![]()
Valaki árulja már el, mi változott az oldalon! A HEStore hírdetés hiányán kívül nem vettem észre mást...
A felbontás szát lett húzva a szélesvásznú monitorokhoz, meg a külalak is egy kicsit meg lett változtatva.
Fentről lekerült a jobb felső sarokba. Nálam legalábbis ott van a hirdetések ugyan úgy váltják egymást mint korában. A nyitó oldal is szebb mint korábban /neekeemtetszik/.
Köszönöm Matyikém! 800x600 -ban ez nem igen tűnik fel.
Valóban ott van, és így nem lóg bele a képbe.
Még mindíg 800*600-at használsz? De ugye nem egy 22"-os monitoron?
![]()
Ha rosszul lát az ember, biza jól jön az a 800 * 600, akár 22 "-os monitoron is - na jó, azért ez egy kicsit túlzás, de a lényegen nem változtat. Ma voltam fordásznál, megdöbbentem, mennire nem látok szemüveg nélkül. Reggelente az az első mozdulat, hogy felkapom a szemüvegemet. A fordásznál le kellett vennem. Hogy is mondjam, nem volt kellemes. Közelre viszont egész jól megy. A kés hegyén akár a baktériumokat is meg tudom nézni, ugye Zoli?
![]()
Sziasztok megfájdult a fogam és nem tudom hogy Budapesten (itt járok suliba, de vidéki vagyok) van olyan kirendelt fogorvos, ahová a hallgatók ingyen mehetnek? Vagy csak a magándoki marad?
Aktuális film: Bővebben: Link Nekem tetszik a film. Final Fantasy stílusu, de nekem bejön.
Én is láttam párszor, elég jó film. Bár pénztárca-ügyileg azt hiszem elég nagy bukta volt a készítőknek.
Én maszekhoz megyek, szerencsére ritkán kell. A közgyógyos fogdokikat mifelénk csak henteseknek hívják, gondolom nem véletlenül, én nem próbáltam ki
![]() Szerk.: Van erről egy sztorim, ha érdekel, bár van elég bajod a fogaddal, gondolom.
Banki! Menj be egy kerületi illetékes fogászatra! El fognak látni.
A Szentkirály u. -ban van egy nagy fogászat is, oda is mehetsz. (nyócker...)
Szerintem is érdekes mű. Mint ahogy a Costner filmjei általában.
Én mindenesetre egy piros háromszöget javaslok az esőnek! A fagyasztással még várjunk decemberig. :felkialtas: (Csak nehogy Topi az off topikot, "Hurrá nyaralunk helyett", "Úszunk a boldogságban"-ra keresztelje át.)
Azért az a Szentkirályi u nem az a nyócker, ám.
A pince már úszik, gumicsizmában leszek kénytelen megcsinálni az érettségit.
![]()
Miért is nem??? Átrendezték volna a kerületeket?
Idézet: „A klinika új címe: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 47.” Az irányítószám 2. és 3. jegye a kerület. Vagyis 08...
Szerinted a Magyar Rádió, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, az "nyócker"?
Egyébként a Szentkirályi u. fogászet is egyetemi klinika. Nem, az mind a nyolcadik (VIII.) kerületben van.
Köszönöm a segítséget, holnap meglátogatom.
![]()
Nem sírok most voltam elektró szaküzletbe, úgyhogy vettem magamnak egy pár engesztelő alkatrészt. Teljes gőzerővel fejlesztem a tápomat meg a jelgenerátoromat. Már szimulációval elértem azt a szintet hogy 30MHz-es négyszögjelet nagyon szépen ki tudok venni a kapcsolásból. (persze 1,2GHz-es tranyók lesznek benne.) (Megéri bontogatni
![]()
Veled érzek. Nekem is file. :szomoru1:
A Szentkirályiban az ügyeleten csak húznak, de bármikor. Azt tudd. |
Bejelentkezés
Hirdetés |