Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Vmi strapabíróbb műanyag-edényt kéne választanod, amihez ha rosszul érsz hozzá, nem reped/törik szét
![]() A rafaellós sztem elég gyengus dobozka...de lehet, hogy rosszul ismerem ![]()
nem kell raffaellós doboz...
menj be egy száz forintos bolba és vegyél ilyen műanyagtálakta...nem kell sok belőle.a méretét te döntöd el mekkora kell,de ha jót akarsz akkor vegyél kicsit,közepeset,nagyot nem egy nagy beruházás. tárolás:használat után egy befőttes üveg is megteszi,a kupakkal együtt. sok sikert az első munkádhoz ![]() ![]()
Eagle4.11 => PDF file a NYÁK oldalairól => pozitív film gyártása => film két oldala öszzeragaszt => SOS kétoldalas fotóérzékeny nyák => Levilágítóban oldalanként 170s => NaOH előhívó => öblítés => habmarató (nátriumperszulfát) => öblítés => hideg zsíroldó => öblítés. KÉSZ! ÉS NEM EZ A TECHNOLÓGIA HATÁRA!!
Akkor mondjad Norberto, hogy mivel melegítsem????????
![]()
Úgy látom 0.5mm osztású. Nekem is ilyet kell majd a CPLD-hez csinálnom.
profi !
Milyen sűrűn csinálsz prototípust, vagy pár darabos tételt? Ha igen látogasd meg a most készülő lapomat:Ez lenne az
=> információs osztály => levilágító,film,habmarató A hivatkozást javítottam. Moderator
Tényleg nagyon szép munka! (Saccoltam, hogy levilágítással készült, de nem voltam biztos benne...)
PÜ ment! :yes:
Ez a 100. oldal ebben a topikban. ![]()
Beleteszed egy befőttes üvegbe és azt egy lábas vízbe.
És amugy sem szabad gyöngyöznie a Vaskloridnak, Mert max 40Fok az ajnlot!
40 foknál nálam b@szik maratni, pedig csak 3-szor martam vele és betartottam a higítási arányt ahogy le vagyon írva a zacskón...
![]()
Egyre jobban kezd izgatni ez a habmaratós módszer!
Hogyan is mükődik ez a dolog? Conrados NÁTRIUMPERSZULFÁT Ez a lötty tőbszőr is felhasználható, úgyan úgy müanyag vagy üveg edénybe illik tárolni? Milyen szivattyúval keringteted a levegőt a maratóban illetve mivel fütőd? Üdv Tomee
HY
Tudna nekem valaki olyan boltokat mondani Zalaegerszegen ahol műnyomópapírt, fotolakkot, előhívót meg ilyeneket venni?
http://www.elektrolight.hu/
ez a bolt van zegen tudtommal, de előhívó nem volt, lefolyótisztittot ajánl helyette! fotolakk se volt mikor én voltam ott, műnyomót nem tudom... üdv, gyere Nagykanizsára itt van minden, csak hozzál zsét is ![]() ![]()
Szia! Hamarosan fogok pár motyót rendelni (pl. fotolakkot), ha úgy gondolod, dobj 1 mail-t és megdumcsi - a tiedet is betesszük a csomagba. (Zeg-i vagyok)
ok. Mit, mikor, mennyiért?
Meg még annyit, hogy műnyomóparírt hol lehetne venni, vagy lehetne pl zsírpapírral, pauszpapírral helyettesíteni?
Üdv! Én kanizsai vagyok, de nem találok műnyomó papírt sehol. Te hol vetted?
Üdv! Ha valakit érdekel a levilágító... http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=21972126 Jelezzen nekem.....
papírkirályban vettem. itt van pausz is.
üdv hajrá city ![]() ![]()
Üdv! Papírkirály, fű uti körforgalomnál van? Köszi a segítséget!
Szia!
Zegen a Stadion úti pavilonsorban lehet fotolakkot és előhívót venni. ![]() ![]()
Kész az első 2 nyáklemezem!
elsőnek nekem kézi rajzolással tökéletes ezután jön a vasalós ![]() ![]() a képeket elrendeztem stb... legközeleb te is méretezd át és tömörítsed, NE rar-ba rakjad fel! ---szabi83
bocs, de a relé tekercsével párhuzamossan van dióda?
üdv ![]()
Ez itt az Eagle 4.16 free verzió házi magyarosítása,ha kell valakinek.
![]()
"bocs, de a relé tekercsével párhuzamossan van dióda?"
nincs ![]()
sziasztok,
egy nagyon egyszeru kerdesem van: a conrad.hu-n is lathato smd ic foglalatok jok-e TQFP tokozasu ic-k hez, elvegre a tqfp is smd tok.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |