Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Még egy:
- De jó! Újra 3,60 egy kiló kenyér! - Tényleg? - Aha! 3,60. Euro.
Az utolsó - mára:
Japánban feltaláltak egy tolvajfogó robotot. Japánban öt perc alatt fogott a robot 100 tolvajt. Angliában öt perc alatt fogott a robot 150 tolvajt. Oroszországban öt perc alatt ellopták a robotot.
Haha! Én is tudok egyet(nem tudom volt - e már?) Ez ilyen speckós tatabányai vicc:
Három ember utazik a repölőgépen. Fogadnak, hogy ha kiteszik a kezüket az ablakon, megmondják azt hogy hol vannak. Az első kiteszi a kezét. Megfogja a Szabadságszobor fákjájának tetejét: - Hár Amerikánál vagyunk. A második kitezsi a kezét. Megfogja az Eifel-torony tetejét: - Hát franciaországban vagyunk. A haramdik kiteszi a kezét. Húzza vissza, ellopták a karóráját: - tatabányai mésztelep. :yes: Aki ismeri Tatabányát, az biztos érti.
Néhány csemege: (Egyik sem személyeskedés!)
"érdekes arca van. érdekes hogy ez egy arc." "Nem vagyok egy bajnok. Rosszak a reflexeim. Egyszer elütött egy autó, amit két pasas tolt." "Ezt az sms-t küldd el annak akit szeretsz,akit kedvelsz,akit gyűlölsz,vagy akivel le akarsz feküdni. És most gondolkozz el azon,hogy Te miért kaptad..." "Ezt az üzenetet 3000 éve indították útra a Galaxis egy távoli bolygójáról azzal a feladattal,hogy megtalálja a Földön a leghülyébb embert. A küldetés véget ért."
Mégeggy vicc:
"Taxi Eső esik, rossz idő van, fickó haza akar menni a vasútállomásról taxival: Fickó: Mennyiért vinne haza? Taxis: 100 dollár. Fickó: Nekem csak 80 van, tegye már meg, hogy hazavisz. Taxis: 100 dollár, vagy nincs fuvar. Fickó: OK, adok magának 80 dollárt, és vigyen addig, amíg a 80 dollárból futja... Már csak két kilómáter lenne hátra, amikor a taxis megáll. Taxis: Lejárt a 80 dollár, tessék kiszállni. Fickó: Ne legyen már ilyen szívtelen, zuhog az eső, vigyen már haza, legyen szíves, csak két kilométer... Taxis: Nem vitatkozom, a 80 dollár lejárt... Fickó kiszáll, de megjegyzi magának a taxist, és nagyon dühös.... Következő nap megint ugyanannál a taxiállomásnál akar hazamenni, és ott áll öt taxi sorban, az ötödik az a fickó, aki az előző nap nem vitte haza... Erre a fickó beül az első taxiba a sorban, és azt mondja: Fickó: Itt van 120 dollár, kérem, vigyen haza és szopjon le. Taxis: Mit képzel, maga köcsög állat, azonnal szálljon ki, takarodjon! Fickó kiszáll, beszáll a második taxiba, és eljátssza ugyanezt, majd miután ugyanazt a választ kapja, sorban a harmadik és negyedik taxival is eljátssza ugyanezt. Majd beszáll az ötödik taxiba, abba a fickóéba, aki nem vitte haza az előző nap: Fickó: Itt van 120 dollár. Kérem, vigyen haza, de amikor elhaladunk a kollégák mellett, kérem, mosolyogjon és integessen nekik!"
Ez aztán a beszarás. Nagyon cukor vicc. Fél óráig szakadtam rajta.
Egy volt kollégám barátja játszotta el a következőt:
Kint napoztak az udvaron a nejével. Csöndben bepötyögte a mobiljába az otthoni számukat, mire az asszony beszaladt felvenni a telefont. A fickó meg beleszólt: "Szivecském! Ha már úgyis ott vagy, hozzál már ki nekem egy hideg sört!"
Hmm. Találtam egy kiváló fordítószoftvert. Még a weboldalát sem tudták normálisan lefordítani...
Gugliban a "szótár" kifejezésre az egyetlen szponzorált link... És egy kép, melynek címe: "Blonde chick with a nice Pussy"... :yes:
Na ezt halgassátok meg, én kész vagyok tőle....
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1002973
vagy egy hete ez a "sláger" a suliban.
Az év csajozós dumája :
Annyira édes vagy, hogy legszívesebben felfalnálak... Aztán bevarrnám a segglukamat, hogy ne tudjalak kiszarni! [quote]
Néhány napja volt némi munkám a garázsomban. Egy szőke nő bejött és kért tőlem egy hétszáztízes alkatrészt.
Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar. Kérdeztem: - Hogy néz ki? Szőke nő : - "Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!" Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem. A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710. Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!
Ez most komolyan megtörtént, vagy csak poén?
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Sajnállak. Hát igen a nők. Van egy viccem ehhez:
- Mi a különbség az UFOk és a okos nők között? - ??? - UFOt már láttak, ............(gondolt tovább)
Ez igen, végén a szokásos kék indítóképernyő
-Pistike, mit mond a kutya???
-Vau-Vau! -És mit mond a cica??? -Nyau-nyau! -És az EGÉR mit mond??? - CLICK-CLICK! - Ha egy pók egy óra alatt egy hálót sző, akkor hány pók hány óra alatt hány hálót sző? - Ki az abszolút peches ember? - Aki kiesik a Reader's Digest sorsolásának második fordulójában. Egy pap és egy apáca tevegel a sivatagban. Már napok óta mennek, egyszercsak összecsuklanak a tevék,megdöglöttek.Már dél körül járhatott az idő amikor a pap és az apáca már nem bírja tovább a kánikulát, ezért a pap azt tanácsolja, hogy vessenek le mindent ami rajtuk van. Levetkőznek, ekkor az apáca meglátja a pap micsodáját. -Mi ez itt atyám?- Hát gyermekem ez egy olyan dolog, amit ha beledugunk valamibe, új élet keletkezik. - A kurva életbe atyám, akkor meg mi a francra vár!?Dugja bele a tevébe és húzzunk innen! :yes:
Ez azért égő egy microsoftos termékbemutatón....
Hmmm... Lehet hogy felrakom a gépemre az Ubuntu Linuxot a SUSE helyett Nem is kell vista..... Hurrá parasztvakítás
- Mi az? Nagy fehér, és nem tud fára mászni?
- ??? - Hűtőszekrény - Mi az? Kicsi, szürke és nem kap levegőt? - ??? - Egér a marson.
-Miért iszik a skót?
-??? -Mert szomjas. (Szinvonalas vicc.)
Tényleg megtörtént
http://www.pagetutor.com/jokebreak/257.html
Ez most hogy van? Itt a paqetutor-on a Joci77 által küldött kép meg van fordítva, és az olajos kanna ki van törölve
http://kepfeltoltes.hu/070319/710_korig_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg |
Bejelentkezés
Hirdetés |