Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szárazon, vagy vízen? Mert ugyanis kétéltű.
![]()
Hposz.
Tényleg! A szárazon öszkerekes? A vízben feltételezem lenyitható hajócsavar hajtja ![]()
Nem igaz!
Ennek maximum csak a fele! Mert én a páncéloson csak 2 tengelyt láttam ![]()
Matykusz diplomatikusz!
Azt hallottam nem megerősített forrásból, hogy tervezik a diplomák kiadását nyelvvizsga nélkül is, abban az esetben ha kéri a munkaadód és nyilatkozik... Állítólag áll a bál, hogy nagyon, nagyon sok diploma van a fősulikon és nem tudják már tárolni őket. Hangsúlyozom, semmi hitelesség nincs benne, csak úgy mondta egy "bennfentes"... ![]()
Addig én is ismerem a sztoryt, hogy nagyon nagyon sok diploma... Az EJF-en 2 páncélszekrényt kellett venni. Csak ezért. Ha igaz, amit írtál, akkor Te vagy a fény az éjszakában.
Egyszóval, nem nem nekem való hely
![]() Tesóm még el is lenne ott....
Hali. Csinálok egy PIC-s kalendárfélét. Ott tartok hogy kijelzem, hogy éppen m,it is állítok. Év állítása, hónap állítása, és aztán? .....Milyen nap van? Kedd. tehát a nap, az a hét egyik napja. És hányadika van? 8. de ez mi is? napszám?
Szerintem az egész katasztrófa egy nagy manipuláció. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy véletlen volt. A kőolaj ára épp lefelé megy, a katasztrófaelhárítás meg jó üzlet növeli a GDP-t. A környezet meg le van sajnálva. :rinya:
A menüben irasd ki névvel a napot, de a programodban kezeld számként. Ennyi.
![]()
bocs, OFF, de én így csinálom, gondoltam, már így van eltervezve, azért kérdem hogy hogy van helyesen.
Mifelénk a napszám egészen mást jelent. Ha már itt tartunk, lassan én is vállalnék valami napszámot, mert már negyedik hete punnyadok itthon munka nélkül.
![]()
De akkor amit én akarok, amire én gondolok, azt hogy hívják?
Nap száma az adott hónapban. Viszont létezik néhány erre kitalált IC a világban, amelyben először is be kell állítanod egyszer az aktuális dátumot, s ha teszel mellé egy állandó áramforrást, meg egy órakvarcot, akkor viszonylag pontosan jár évekig és bármikor kiolvasható egy digitális vonalon (RS5C372, vagy PCF8583). Sok erőforrásodat elveszi, ha fel akarod találni a "spanyolviaszt" magadtól.
![]() De ez itt durván OFF.
Sziasztok!
Akad valaki, akinek dolgozott a Geostabil Kft?? Köszi ![]()
20 karakterbe elég sok minden belefér magyarul, de talán a legjobb a legegyszerűbb: nap állítása? Mondjuk, én nem is írogatnám ki mindenhez az állítását, csupán annyit: év; hó; nap; hét napja. És mindig az alá tenném a szöveget, amit éppen állítok. De itt be is fejezem az offolást, mert még kapok egy elakadás jelzőt...
![]()
Amit én csinálok, azt soha nem fogom felhasználni, azért készítem, hogy tanuljak belőle. (igazából évzáró munka)
Tehát nem arról van szó hogy legyen, és működjön, hanem tesztelgessem, tanuljak rajta ![]()
Egy dolgot sosem tudok, ez pedig az lenne, hogy ha OTP bankból utalok másik bankba (MKB) interneten keresztül, akkor ott is 3 nap az átfutási idő? Vagy ott már másnap átkerül az összeg a másik számlára?
![]()
Bankon belül utalva másnap, Másik bankhoz 2-3 nap. Hogy lehet az, hogy ezt pont BANKImajki nem tudja?
![]()
Matyi, neked nem kell még aludni?
![]()
Már mindegy. Holnap kelhetek akár 10-kor is.
![]()
És van még valamilyen vizsgád, vagy bármi? Vagy hogyan tovább?
Ja,tényleg. Te Óbudai vagy,én is épp onnan mentem hazafelé(Békásmegyerről). Igen,elég nagyot emelkedett,és csak a hétvégén fog tetőzni.
![]()
Mindenem megvan. Egy vizsga van hátra, a NYELVvizsga. A tanulmányaimat befejeztem, a záróvizsgát letettem. Elvileg diplomás vagyok. Gyakorlatilag is, csak egy páncélszekrényben lesz őrizve a kitöltött diplomám.
Idézet: „csak a hétvégén fog tetőzni” Az kemény. Akkor még az is lehet, hogy rakodni kell homokzsákokat, meg ilyesmiket mifelénk is... ![]() Közben utánaolvastam, mégse kell ilyenre számítani.
Nem értem hoyg lettem férfi micsoda? Így este 11-kor kicst lassú a felfogásom.
Villamosról néztem,egy helyen már láttam homokzsákokat! Ma a Gellért Hegyen voltam,nem láttam hogy emelkedett volna,de a hajózás teljesen leállt,a hidak alatt nem tudnának elhaladni az tuti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |