Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1207 / 3615
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Reméljük, hogy hamarosan ott is normalizálódik azért a helyzet!
(#) Action2K hozzászólása Jún 7, 2010 /

Szerencsére még felénk sem komoly a helyzet, bár látva nem úgy tűnik.
(#) tatabike hozzászólása Jún 7, 2010 /

Sok emberben ilyenkor tudatosul, hogy mennyi kis ismeretlen falu van az országban, amiknek a neve csak balfordulatú történések során bukkan fel a hírekben. Mondjuk én sokat ismerek közülük, az életem elég nagy részét kerékpáron, kerékpártúrákon töltöttem, ezért duplán rossz látni, hogy mi történik azokon a helyeken, ahol ottjártamkor még csak nem is sejtették, hogy ez lesz, ahogy én sem...
(#) unitraman hozzászólása Jún 7, 2010 /

Vigyázzatok, mert most éppen hat moderátor van szolgálatban, a csendes, észrevétlen gyilkostól a kegyetlenen át a bizonyítani kívánó, vérre szomjazó újoncig...
(#) vicsys hozzászólása Jún 7, 2010 /

Frissítettem 1-2 firefoxomat és azóta rendszeresen így indul:"A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben."
Ha rányomok a próbálja újra gombra, azonnal beugrik az oldal. Vajon miért? Másnak is csinálja, vagy nálam a bibi...?
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Túl vagyok az újabb telepítésen. Már új mappába rakattam, de semmi...
(#) bazsoo válasza vicsys hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Lehet a hálózattal is probléma. Más böngészővel is ezt csinálja vagy csak fox-al?

Esetleg próbáld meg ezt:
1. A hálózati kapcsolatoknál kattints jobb gombbal azon amit használsz.
2. Válaszd a "Tulajdonságok"-at
3. A TCP/IP protokolloknál szintén kattints a "Tulajdonságok"-ra, és mindenhol az automatikus kérést állítsd be.

Ha WiFi vevőd van, frissítheted a szoftverét.
(#) vicsys válasza bazsoo hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Csak a tűzróka vacakol. Mindenhonnan kigyilkoltam, újraraktam, nem jó. Feladom. :bummafejbe:
(#) Rober_4 válasza vicsys hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Talán segít, de szerintem ezt te is ismered:
Bővebben: Link
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Honnan van neked helikoptered?
(#) zoly15 válasza Rober_4 hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Méh telep? :hide:
(#) scooby_ válasza Action2K hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Nálunk 1 nap alatt emelkedett 1-1,5métert a Duna,az alsó rakparton már 2méter víz van,és már nem kell sok hogy a felső rakpartot is elérje,Kb 1,5méter és minálunk is árvíz lesz.
Batthyány Téren az aluljáróban kész zuhany van!
(#) Action2K válasza Rober_4 hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Hogy nézne már ki egy Action Man helikopter nélkül? Olyan lenne, mint MacGyver a bicskája nélkül.
(#) Norberto válasza scooby_ hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Idézet:
„Batthyány Téren az aluljáróban kész zuhany van!”

Én du. 5 felé jártam arra, akkor még szinte egyáltalán semmi nem volt, azóta ezek szerint már durván elkezdett beázni?
(#) Action2K hozzászólása Jún 8, 2010 /

Idézet:
„Én mindenkit szeretek, akit ismerek. Magamat is.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Valamelyik másodélvonalbeli színésztől.
Idézet:
„Ha meghalnék, nagyon hiányoznék magamnak.”
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Szerettem azt a sorozatot gyerekkoromban. Én is olyan akartam lenni mint a karakter.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Pláne amikor Jack O'Neill-kedik éppen.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

(#) Action2K hozzászólása Jún 8, 2010 /

Nem értem ezt a világot. Mindíg vannak a kémiai, elektronikai, fizikai törvények, aztán mindíg van egy kivétel, amire nem igaz. Például:
Ugyebár az egyik ilyen törvényszerűség az, hogy a hőmérséklet emelkedés hatására az atomok egyre jobban mozognak (rezegnek), s ennek hatására kitágulnak a belőlük képződött anyagok, s egyre nagyobbak lesznek.
Valahogy a textíliák, müszálas anyagok pont ennek a törvénynek mondanak ellen. Minél melegebb van, a lányokon annál jobban összemegy a szoknya, póló... Sőt, bizonyos vízparti helyeken teljesen el is tünik.
Ki érti ezt
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

No ez jó hír! Én is gratulálok!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Köszönöm, hogy velem együtt örültök, jólesik. Az a baj, hogy hiába tettem le az asztalra nem is keveset, választott szakmámban nem kellek, nincs állás. Node azt hiszem nem csak könyvtárakból áll a világ. Vannak kiadók, szerkesztőségek is.

Azért hibádzik valami még. Az a ************************************ nyelvvizsga. A csillagok helyébe mindenki képzeljen oda egy cifra kéromkodást. Egy érdekcsoport lobbija miatt nem kaphatom kézhez az engem megillető papírt. :boxer: Ez egyre jobban frusztrál. A tehetetlen düh!

És hogy egy kis vidámság is legyen, nézzetek bele, milyen is volt a mi életünk napos oldala, amikor épp nem egy héten 3 zh-ra készültünk. Tavalyelőtt és Tavaly. A figyelmes szemlélő pár képen engem is észre vehet.
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

0,41-nél tűnik fel először az arc.
És ilyen volt az örömteli fogadtatás mikor hazaértél.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Bár ilyen lett volna. A délután elmentünk páran, akik úgy gondoltuk az utolsó megmaradt minket tanító tanárral vacsorázni. Beszélgettünk szép és jó dolgokról. Jól éreztük magunkat.

Az volt a szép ebben a főiskolában, hogy kezdetektől fogva kevés kivétellel partnernek tekinettek minket a tanárok. Ez pedig engem személy szerint motivált. Nem az elvvárásaiknak akartam megfelelni, hanem magamnak. De idegen dolog múltidőben beszélni róla. LEzárult egy szakasz az életemben.
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

"Matyikém a kőkunyhóban"
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

395 képből csak 393-on nem szerepel valamilyen pia (az egyik kivétel természetesen a Matyis kép, a másikon meg az épület van kívülről)... mennyire unatkozhatnak, akik csak inni tudnak, jááááj...
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Kedves Matyikém, gratulálok! Nem semmi ez kérem! Te már most egy élő kincseskalendárium vagy, remélem megszerzett tudásod az életben jól be tudod fektetni. Ha könyvtáros leszel akkor pedig tarts rendet, egy pissssssszenést se a könyvtárba ám!
(#) mate_x hozzászólása Jún 8, 2010 /

Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlenül honnan lehetne letölteni az idei Mikola Sándor Fizikaverseny második fordulójának megoldásait? A honlapjukon csak a döntő megoldásai vannak.
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Köszi! Netes infók alapján is, minden bizonnyal ő egy mocsári teki. Jó étvágya van. Földigilisztákat, csigákat, persze házuk nélkül, csak úgy falja. A képen épp a kialakított árnyákos parton hűsöl.
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Eléggé érdekes szerzet
A végsebessége kb mennyi lehet?
Következő: »»   1207 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem