Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Ott nézd, ahol hangszórókkal foglalkoznak, pl H2000.
Helló!
Érdeklődnék, hogy tudnátok-e szerezni 102*25,4mm -es Kijelző keretet és hozzá való víztiszta plexit. A DMH-8 -ast néztem, csak annak nem elég a magassága.
Sziasztok!
P6KE150 Szupresszor diódát tudtok szerezni? Nálunk a környéken senki nem tud (vagy nem is akar) így inkább tőletek venném ha lesz.
Hú de szupi. Tudnátok feltenni iyen alkatrészeket? És már rendelem is
Köszönettel: Kocsgab002
Írd meg miből mennyit kérsz, és ha felkerült az áruházba, megírom.
Ez még csak a rendelhetőség lesz, de pár nap alatt elvileg beérkezik, és ha minden jól megy, a hét második felében már meg is kaphatod .
Üdv!
Már meg is rendeltem. Köszönöm a segítséget.
Érdeklődni szeretnék a PIC-kel kapcsolatban. Azért nem érhető el 1-2 ismertebb típus mert ezt is elérte a gazdasági válság, vagy valami más oka van...? Egy tétel miatt áll (3. hete) a többi rendelésem és jó lenne tudni valami konkrétat. Köszi előre is!
Újra felhozom ha nem gond mivel többen is írtak amikor kérdeztem és gondolom elkerülte a figyelmeteket.
Idézet: „ Hello! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ebből az IC-ből: MCP 23017-E/SO nem lehetne e DIP-s kiszerelést rendelni? Mert ha igen akkor engem érdekelne a dolog. Köszönöm a válaszokat előre is! ”
Szia!
Sajnos a DIP-es tokozású jelenleg nem elérhető, bővebb infót hétfőn tudok mondani.
Üdv!
Rádiotechnika májusi kiadványában olvastam egy cikket RF távirányításról. 2 modullal foglalkoznak benne egy RX-3302D2-31-2C1 típusú vevő modul, és az ehhez tartozó távirányító : 7X-2 CS. Találtam Hestore-n is távirányítót: Bővebben: Link Kérdésem az lenne, hogy milyen vevőhöz használható, illetve, hogy működik? Ez is betanítós, mint az elöbb említett modul? üdv: Dávid
Halihó!
Itt teszem fel a kérdésemet, mert a múlt heti e-mailemre nem jött válasz, gondolom elnyelte egy spam filter, vagy ilyesmi. Szóval, az lenne a kérdésem, hogy lehet-e tőletek venni 100 illetve 120mH-s induktivitást. A webáruházban sajnos nem láttam (vagy csak én nem találtam meg, nem tudom), de szükségem lenne pár darabra, ehhez hasonló kivitelben (és árfekvésben) érdekelne: http://www.hestore.hu/termek_10025547.html. Előre is köszi. Ballage
Raktáron 10 pólusú a legnagyobb, afelett csak 20 pólusút találtam.
Esetleg egy 10 és egy 3 pólusú nem lenne jó?
Sajnos csak 13 pólusú jó. Már csak ez hiányzik és minden alkatrész kapható lesz a PIC-es panelmérőmhöz a HEStore-ban.
Szia!
Július végére érkezik a beszállítónkhoz DIP tokban
Az nem lenne jó, hogy négy biten hajtanád az LCD-t, és így a 10 pólusú is elég lenne?
Nagyon köszönöm a választ.
Nem gond. Nem tudom, hogy megoldható lenne-e, hogy egy e-mail-t küldjetek ha megérkezett? Köszönöm a választ előre is!
Nem, mert már készen van a panelmérő. Csak ezért nem fogom átvariálni, amúgy is az LCD-s üzemmód csak másodlagos funkciója ennek a műszernek. Ha sehol sem lehetne kapni ilyen csatit akkor átgondolnám a dolgot de szerencsére máshol lehet kapni.
Lehet tudni esetleg mikor kerülnek fel az általam kért alkatrészek? Küldtök egy email, vagy valami értesítőt?
Előre is köszi.
Szia!
Az 1N5242 helyett ZPD12 van, a 24F512 kivételével pedig mind felkerült az áruházba, így le tudod adni a rendelést. A 24F512 folyamatban van
Már az is fent van
Üdv!
Reménykedhetek valamilyen válaszban? Köszi, Ballage |
Bejelentkezés
Hirdetés |