Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1213 / 3610
(#) SALáta válasza Müszi hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Isten éltessen sokáig!
(#) bankimajki hozzászólása Jún 11, 2010 /

Ez baromi jó: Kutyuli
(#) bankimajki hozzászólása Jún 11, 2010 /

Az ablakom előtt épp 2 fullos csaj sörfürdőzött. (Minthogy innák, vagy én innám róluk.) Ezek is pont ide bírnak feküdni napozni, (szerencsémre).
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Spermabanki majdki?
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Most épp leléptek, kár hogy ők is vizsgaidőszakban bírnak kijönni, amikor nekem tanulni kellene. (Ma tettem egy sikeres vizsgát, és még hétfőn lesz egy. Arra is keményen kell tanulni, mert 6 kredit. (Az 5-tel szorozva 30.) Sokat javít az amúgy nem túl fényes ösztöndíjindexemen.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Az a baj, hogy a vizsgán nem az lesz a kérdés, hogy mekkora volt a mellbősége annak a gusztusos hosszú combú magas szőkének 5% tűréssel. Az sem lesz, hogy milyen színű fürdőruha volt rajta. Sajnos ezt tapasztalatból tudom. :no:
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Őőőő, nincs új a nap alatt. A kocsmakönyvtár már megvalósult a nyolcvanas években, amikor az egyik községben egy épületbe került a két, k betűvel kezdődő kulturális intézmény. A Könyv, Könyvtár, Könyvtáros című folyóiratban meg is jelent egy karikatúra: "ittas és olvasott személyeket nem szolgálunk ki!"
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Még egy kis adalék.Bővebben: Link
(#) zenetom válasza KTobi hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Én se nézek tévét már vagy két éve, főleg a sok reklám miatt, de az volt az utolsó csepp a pohárban amikor a Dr. House-t egy órával későbbre rakták suliidőben (ráadásul bejárós vagyok), így olyan sokáig nem bírtam fent lenni.
Csak a Dr. House miatt bánom, hogy lemaradtam sok részről.
(#) Norberto válasza Müszi hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Idézet:
„jelenleg senki nincs itthon”

Tehát semmibe veszed magad?
(#) bankimajki válasza Norberto hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Norberto, ma lomizás volt Óbudán. De szépen nézett ki a környék.
(#) Norberto válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 11, 2010 /

Tudom, pár kupac mellett elmentem biciklivel, mikor mentem az In-Comp-ba. :yes:
(#) Kovidivi hozzászólása Jún 12, 2010 /

Sziasztok!
Tudna segíteni nekem egy laptop "memóriaszaki"?
Van egy laposom (Hp Pavilion ZE4400), amiben PC2100-as DDR memória van, SO-Dimm méretű. Szeretnék szerezni bele való memóriát, 512Mb-osat. Egy ember azt mondta, hogy az újabbak is jók bele, majd lassabban fog menni, de én kétlem, hogy DDR-2-es memória jó lenne bele. De mivel ehhez nem értek annyira, szeretném megtudni, hogy milyen fajta ma kapható új memória lenne kompatibilis a jelenlegivel? Köszönöm!
(#) tiggersoft válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Sajnos a DDr2 fizikailag sem megy bele( máshol van a bevágás)és a tápfeszültsége is alacsonyabb a 2-esnek, ujjonan horror ára van a DDr-nek! Inkább bontóban nézz szét, sok helyen garit is adnak rá.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Idézet:
„Tudom, pár kupac mellett elmentem biciklivel”

Lett valami haszon?
(#) Kovidivi válasza tiggersoft hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Tehát sima DDR-t kellene vennem. Az én memóriámra ez van írva: PC2100, 266MHZ, és találtam egy ilyet: DDR333 PC2700. Vajon ezek kompatibilisek? Kinézetre passzolnak. Köszi!
(#) zoly15 hozzászólása Jún 12, 2010 /

Lehet hogy a meleg van rám hatással, mert már zsinórban a 3. éve mindég felrakom a Mafiát.
Most is majd meg gyulladok, de már a meghajtóban forog a lemez
(#) Müszi válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Én a nagy melegben a SOF3 Payback-et nyomom!

De már a COD2-t is kiakasztottam!
(#) tiggersoft válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Igen sima DDr1 abból viszont teljesen mindegy, hogy 266,333 vagy 400MHz-es a gép úgyis 266-on kezeli. Talán a magasabb órajelüeknek jobb az időzitésük kisebb frekin.
(#) Kovidivi válasza tiggersoft hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Köszönöm a választ! Igazából az zavart össze, hogy DDR memória, és PC2100 van utána írva, de Neked hála már minden tiszta
(#) tiggersoft válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 12, 2010 / 1

PC2100=DDr266
PC2700=DDr333
PC3200=DDr400
(#) zoly15 válasza Müszi hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Ha COD, akkor én a Modern Warfare 2-t is végigcsinálltam
(#) Müszi válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Én is ám, nem egyszer
(#) zoly15 válasza Müszi hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Melyik pálya jön be neked?
Nekem az aminek az elején "hegyet kell mászni". Az a "hőradar" nagyon bejön
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Idézet:
„Lett valami haszon?”

Igen, lett!

Megmaradt a biciklim!
(#) llaci56 válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Hogy ha a meglévő RAM mellé bedugsz egy másikat, (más típus és paraméterek,) azok nem biztos, hogy tudnak együtt működni.
(#) Kovidivi válasza llaci56 hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Hát nagyon szurkolok, hogy menjen a kettő együtt. Most egy 256MB-os modul van a laposban, ahhoz képest már az 512MB-os egymagában is dupla fejlesztés, XP mellett érzékelhető gyorsulást fog okozni, az tuti. Ha nem megy a kettő együtt, akkor legalább lesz még egy hely egy másik 512MB-os modulnak A paramétereik remélem nem különböznek annyira, hogy ne is induljon el a gép. Nekem már az is jó lesz, ha felismeri a gép a kb. 750MB RAM-ot, a sebessége nem lesz annyira fontos.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Ejnye!
Még csak meg sem fordult a fejedben a guberálás fogalma?
(#) bankimajki hozzászólása Jún 12, 2010 /

Postával kapcsolatos kérdésem lenne. Ha feladok egy csomagot utánvéttel, és a vevő állja a postaklt.-et, akkor az úgy működik, hogy amikor feladom akkor kifizetem a postadíjat. És amikor a posta kifizeti nekem az összeget, akkor a csomag értékét + a postadíjat fizeti. Jól gondolom? (Amúgy ritka értelmetlen a Magyar Posta honlapja, vagy csak én vagyok buta.)
Következő: »»   1213 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem