Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez baromi jó: Kutyuli
Az ablakom előtt épp 2 fullos csaj sörfürdőzött. (Minthogy innák, vagy én innám róluk.) Ezek is pont ide bírnak feküdni napozni, (szerencsémre).
Spermabanki majdki?
Most épp leléptek, kár hogy ők is vizsgaidőszakban bírnak kijönni, amikor nekem tanulni kellene. (Ma tettem egy sikeres vizsgát, és még hétfőn lesz egy. Arra is keményen kell tanulni, mert 6 kredit. (Az 5-tel szorozva 30.) Sokat javít az amúgy nem túl fényes ösztöndíjindexemen.
Az a baj, hogy a vizsgán nem az lesz a kérdés, hogy mekkora volt a mellbősége annak a gusztusos hosszú combú magas szőkének 5% tűréssel. Az sem lesz, hogy milyen színű fürdőruha volt rajta. Sajnos ezt tapasztalatból tudom. :no:
Őőőő, nincs új a nap alatt. A kocsmakönyvtár már megvalósult a nyolcvanas években, amikor az egyik községben egy épületbe került a két, k betűvel kezdődő kulturális intézmény. A Könyv, Könyvtár, Könyvtáros című folyóiratban meg is jelent egy karikatúra: "ittas és olvasott személyeket nem szolgálunk ki!"
Még egy kis adalék.Bővebben: Link
Én se nézek tévét már vagy két éve, főleg a sok reklám miatt, de az volt az utolsó csepp a pohárban amikor a Dr. House-t egy órával későbbre rakták suliidőben (ráadásul bejárós vagyok), így olyan sokáig nem bírtam fent lenni.
Csak a Dr. House miatt bánom, hogy lemaradtam sok részről. Idézet: „jelenleg senki nincs itthon” Tehát semmibe veszed magad?
Norberto, ma lomizás volt Óbudán. De szépen nézett ki a környék.
Tudom, pár kupac mellett elmentem biciklivel, mikor mentem az In-Comp-ba. :yes:
Sziasztok!
Tudna segíteni nekem egy laptop "memóriaszaki"? Van egy laposom (Hp Pavilion ZE4400), amiben PC2100-as DDR memória van, SO-Dimm méretű. Szeretnék szerezni bele való memóriát, 512Mb-osat. Egy ember azt mondta, hogy az újabbak is jók bele, majd lassabban fog menni, de én kétlem, hogy DDR-2-es memória jó lenne bele. De mivel ehhez nem értek annyira, szeretném megtudni, hogy milyen fajta ma kapható új memória lenne kompatibilis a jelenlegivel? Köszönöm!
Sajnos a DDr2 fizikailag sem megy bele( máshol van a bevágás)és a tápfeszültsége is alacsonyabb a 2-esnek, ujjonan horror ára van a DDr-nek! Inkább bontóban nézz szét, sok helyen garit is adnak rá.
Idézet: „Tudom, pár kupac mellett elmentem biciklivel” Lett valami haszon?
Tehát sima DDR-t kellene vennem. Az én memóriámra ez van írva: PC2100, 266MHZ, és találtam egy ilyet: DDR333 PC2700. Vajon ezek kompatibilisek? Kinézetre passzolnak. Köszi!
Lehet hogy a meleg van rám hatással, mert már zsinórban a 3. éve mindég felrakom a Mafiát.
Most is majd meg gyulladok, de már a meghajtóban forog a lemez
Én a nagy melegben a SOF3 Payback-et nyomom!
De már a COD2-t is kiakasztottam!
Igen sima DDr1 abból viszont teljesen mindegy, hogy 266,333 vagy 400MHz-es a gép úgyis 266-on kezeli. Talán a magasabb órajelüeknek jobb az időzitésük kisebb frekin.
Köszönöm a választ! Igazából az zavart össze, hogy DDR memória, és PC2100 van utána írva, de Neked hála már minden tiszta
PC2100=DDr266
PC2700=DDr333 PC3200=DDr400
Ha COD, akkor én a Modern Warfare 2-t is végigcsinálltam
Melyik pálya jön be neked?
Nekem az aminek az elején "hegyet kell mászni". Az a "hőradar" nagyon bejön Idézet: „Lett valami haszon?” Igen, lett! Megmaradt a biciklim!
Hogy ha a meglévő RAM mellé bedugsz egy másikat, (más típus és paraméterek,) azok nem biztos, hogy tudnak együtt működni.
Hát nagyon szurkolok, hogy menjen a kettő együtt. Most egy 256MB-os modul van a laposban, ahhoz képest már az 512MB-os egymagában is dupla fejlesztés, XP mellett érzékelhető gyorsulást fog okozni, az tuti. Ha nem megy a kettő együtt, akkor legalább lesz még egy hely egy másik 512MB-os modulnak A paramétereik remélem nem különböznek annyira, hogy ne is induljon el a gép. Nekem már az is jó lesz, ha felismeri a gép a kb. 750MB RAM-ot, a sebessége nem lesz annyira fontos.
Ejnye!
Még csak meg sem fordult a fejedben a guberálás fogalma?
Postával kapcsolatos kérdésem lenne. Ha feladok egy csomagot utánvéttel, és a vevő állja a postaklt.-et, akkor az úgy működik, hogy amikor feladom akkor kifizetem a postadíjat. És amikor a posta kifizeti nekem az összeget, akkor a csomag értékét + a postadíjat fizeti. Jól gondolom? (Amúgy ritka értelmetlen a Magyar Posta honlapja, vagy csak én vagyok buta.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |