Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az se rossz, nekem sok pálya tetszik. De az nem "hőradar" hanem heartbeat sensor, azaz szívdobogás érzékelő!
Nem igazán.
Nem nekem találták azt ki. Sokszor látom, néhányan miket össze nem vadásznak ilyen alkalmakkor, de ahhoz kissé bátortalan vagyok, hogy egyedül bóklásszak a nem napon barnultak között, valahogy nem szoktam hozzá.
A Posta azt az összeget juttatja el Neked, ami a csomagszállítón ("kísérőlevél") az "Utánvétel" rubrikában szerepel, függetlenül attól, hogy ezt hogy számoltad ki.
UV-s csomagot nem éri meg küldeni, mert nagyon drága. Egyszerűbb, ha előre elutalja a vételárat+postaköltséget a címzett, és feladod neki simán a csomagot. Ha mégis az utánvétel mellett döntesz, nekem így mutatták a postaköltség kiszámítását: Tegyük fel, 5000 Ft az áru értéke. Veszed a normál postacsomag költségét, azaz 990 Ft-ot, ehhez hozzáadod az értéknyilvánítás díját: 10k HUF-ig 335 Ft, ehhez jön még az utánvétel díja, ami 420 Ft + 270 Ft. Ez utóbbi úgy jön ki, hogy a postautalvány 5000 Ft-os kategóriájába már nem férünk bele (azon összeg alapján kell kiszámolni, ami majd az "Utánvétel" rubrikába beírásra kerül), csak a 10000-esbe, ez 420 Ft, és 270 Ft ezen felül az utánvétel. Így 2015 Ft lesz a feladás költsége (ezt Te fizeted, mikor a csomagot feladod), azaz ha nullán akarsz kijönni a buliból, akkor az utánvétel összege 7015 Ft lesz. A díjakat a Posta honlapján fellelhető díjkivonatban megtalálod. Magát az UV-s csomagszállítót úgy kell kitölteni, hogy az "Értéknyilvánítás" (1-3. lap) rovatba írod az 5000 Ft-ot, mindenhova máshova (beleértve az egész 4. lapot is) pedig a 7015-öt. A 4. lapon felülre kerül a címzett és alulra a saját címed.
Köszi a választ. Én tudom hogy nem éri meg, de ha a vevőnek ez a sóhaja, hát legyen. Azt mondta hogy fizeti az utánvét díját.
Hiába no, úgy látszik, vannak még gazdag emberek.
Ez kár!
Errefelé nincsenek nem ma barnultak. Illetve vannak, de azok ruhákat szednek. Ha bemennék Miskolcra, ott már lenne kis gond, de nem egyedül mennék
Áhá.
Hogy szívdobogás Én azt hitem, hogy hőkereső
Hiszen mondja a parancsnok, hogy "Check your Heartbeat Sensor" :yes:
Az oké hogy mondja, de én nem vágom annyira az angolt
Ma csak 34 °C volt ezért begyújtottam a kemencémbe. Próba üzem volt, ez volt az első tűz.
Ne má! Ha még Te is fűtesz, elpusztulunk mind...
Na, a komolyságot félretéve... A rajzát elküldenéd nekem?
De szépen ég
Elől ajtaja lesz neki? A tűzteret a sütőtértől mi fogja elválasztani?
Ismerős az rakott üveghulladékot a sütőtérbe, azután begyújtott úgy istenigazából,olyan szép egybefüggő üvegfelület jött létre. Meg ő vályogból rakta a kemencét.Persze jó a tégla is.Sőt, ha bontott téglából van, itt ott benne egy címeres, az még külön széppé teszi.Amúgy nagyon szép lett, grat.
Ez olyan "Az én anyukám sokkal többet ad!" reklámra emlékeztető volt.
...ha ismerném a reklámokat...
DE NEM!
Meg a nagyon omlósz
Áhá!
Köszönöm! Amúgy nem tudtam volna hogy hogyan működik
Nézd! Ha azon múlik, kirázom belőle.
De csak egyszerűbb lenne, ha lerajzolná.
Hali!
Éppen programozok, és az idővel babráltam, mikor kissé szokatlan lett az "óralap" számomra. A kép nem szerkesztett
Sziasztok.
Képzeljétek ráleltem a világ legkisebb fogyasztású, és legnagyobb méretű grafikus LCD kijelzőjére. Csak pár nA -t fogyaszt. A videó Vajon meddig gyakorolhatták?
Ez inkább HCD (Human Coordination Display) mint LCD.
Igazad van, de nem akartam lelőni a poént. Ráadásul minden buszrendszerrel kompatibilis.
A BKV-al is?
...meg a Nókiával. Totál globalizáció,
Ha egy pixel hibázik, egyszerűen lelövik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |