Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az se rossz, nekem sok pálya tetszik. De az nem "hőradar" hanem heartbeat sensor, azaz szívdobogás érzékelő!
![]()
Nem igazán.
![]() Nem nekem találták azt ki. Sokszor látom, néhányan miket össze nem vadásznak ilyen alkalmakkor, de ahhoz kissé bátortalan vagyok, hogy egyedül bóklásszak a nem napon barnultak között, valahogy nem szoktam hozzá. ![]()
A Posta azt az összeget juttatja el Neked, ami a csomagszállítón ("kísérőlevél") az "Utánvétel" rubrikában szerepel, függetlenül attól, hogy ezt hogy számoltad ki.
UV-s csomagot nem éri meg küldeni, mert nagyon drága. Egyszerűbb, ha előre elutalja a vételárat+postaköltséget a címzett, és feladod neki simán a csomagot. Ha mégis az utánvétel mellett döntesz, nekem így mutatták a postaköltség kiszámítását: Tegyük fel, 5000 Ft az áru értéke. Veszed a normál postacsomag költségét, azaz 990 Ft-ot, ehhez hozzáadod az értéknyilvánítás díját: 10k HUF-ig 335 Ft, ehhez jön még az utánvétel díja, ami 420 Ft + 270 Ft. Ez utóbbi úgy jön ki, hogy a postautalvány 5000 Ft-os kategóriájába már nem férünk bele (azon összeg alapján kell kiszámolni, ami majd az "Utánvétel" rubrikába beírásra kerül), csak a 10000-esbe, ez 420 Ft, és 270 Ft ezen felül az utánvétel. Így 2015 Ft lesz a feladás költsége (ezt Te fizeted, mikor a csomagot feladod), azaz ha nullán akarsz kijönni a buliból, akkor az utánvétel összege 7015 Ft lesz. A díjakat a Posta honlapján fellelhető díjkivonatban megtalálod. Magát az UV-s csomagszállítót úgy kell kitölteni, hogy az "Értéknyilvánítás" (1-3. lap) rovatba írod az 5000 Ft-ot, mindenhova máshova (beleértve az egész 4. lapot is) pedig a 7015-öt. A 4. lapon felülre kerül a címzett és alulra a saját címed.
Köszi a választ. Én tudom hogy nem éri meg, de ha a vevőnek ez a sóhaja, hát legyen. Azt mondta hogy fizeti az utánvét díját.
![]()
Hiába no, úgy látszik, vannak még gazdag emberek.
![]()
Ez kár!
Errefelé nincsenek nem ma barnultak. Illetve vannak, de azok ruhákat szednek. Ha bemennék Miskolcra, ott már lenne kis gond, de nem egyedül mennék ![]()
Áhá.
Hogy szívdobogás ![]() Én azt hitem, hogy hőkereső ![]()
Hiszen mondja a parancsnok, hogy "Check your Heartbeat Sensor"
![]() ![]()
Az oké hogy mondja, de én nem vágom annyira az angolt
![]()
Ma csak 34 °C volt ezért begyújtottam a kemencémbe. Próba üzem volt, ez volt az első tűz.
Ne má! Ha még Te is fűtesz, elpusztulunk mind...
Na, a komolyságot félretéve... A rajzát elküldenéd nekem?
De szépen ég
![]() Elől ajtaja lesz neki? ![]() A tűzteret a sütőtértől mi fogja elválasztani?
Ismerős az rakott üveghulladékot a sütőtérbe, azután begyújtott úgy istenigazából,olyan szép egybefüggő üvegfelület jött létre.
![]() ![]()
Ez olyan "Az én anyukám sokkal többet ad!" reklámra emlékeztető volt.
![]()
...ha ismerném a reklámokat...
DE NEM! ![]()
Meg a nagyon omlósz
![]()
Áhá!
Köszönöm! Amúgy nem tudtam volna hogy hogyan működik ![]()
Nézd! Ha azon múlik, kirázom belőle.
De csak egyszerűbb lenne, ha lerajzolná. ![]()
Hali!
Éppen programozok, és az idővel babráltam, mikor kissé szokatlan lett az "óralap" számomra. A kép nem szerkesztett ![]()
Sziasztok.
Képzeljétek ráleltem a világ legkisebb fogyasztású, és legnagyobb méretű grafikus LCD kijelzőjére. Csak pár nA -t fogyaszt. ![]() A videó Vajon meddig gyakorolhatták?
Ez inkább HCD (Human Coordination Display) mint LCD.
![]()
Igazad van, de nem akartam lelőni a poént.
![]() ![]()
A BKV-al is?
![]()
...meg a Nókiával. Totál globalizáció,
Ha egy pixel hibázik, egyszerűen lelövik.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |