Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudtam, hogy zenélsz, de kerültelek eddig is.
Üdv!
Legyen mindenkinek szép reggele, jó napja, hiszen remélhetőleg egész sokan élvezhetjük a mai kifejezetten kellemes és friss, üde reggeli levegőt! S ne feledjétek: esőben is lehet vizipisztolyozni!
KERESZTAPA LETTEM.
Jaja, remélem őt is megcsapja majd az elektronok szaga. (Persze csak átvitt értelemben.) És fiú egyébként.
Azért tán nálad érezhet egy kis gyantaillatot a gyakorlatban is.
Sziasztok! Látom történ itt egy s már ebben a pár napban, míg nem voltam. Olvasom, hogy ki hogy vészelte át a tikkasztó hétvégét. Mi könnyen megoldottuk, "beköltöztünk" a hegyekbe. Csúnya dolog ezek az árvízi károk, amiket az emberek átéltek, viszont az is érdekes látvány volt, ahogy a természet erői a "nyers" hegyet átrendezte. A megduzzadt patak, néhol méteres köveket görgetett, néhol úgy kimosta a partot, hogy a fák gyökerestől dőltek a mederbe. A 10-15 méteres kanyonban haladva a még mindig zubogó vízben, az iszapos sziklákon igencsak akrobatikus mutatvány volt. Felérve a hegygerincre olyan volt a látvány, mintha földrengés lett volna. Tele volt a talaj repedésekkel. Néhol 40-50 cm széles repedések, amiben kilátszottak a karvastagságú fagyökerek.
Mindez Magyarország legnehezebben járható, legveszélyesebb erdei turistaútján volt. Ottlétünkkor még le volt zárva az a terület. Csak erdészeti engedéllyel, és vezetővel mehettünk be a terepszemlére. Készült pár fotó is, de sajnos a legjobb helyeken nem tudtunk fotózni, mert vagy nem vízálló a kameránk, vagy nem volt szabad kezünk. A gépet nem mindig tudtuk elővenni a hátizsákból. Nyakban lógatva meg nem élte volna túl a kalandtúrát. Mi is jó pár sebeket szereztünk a szikláktól, fáktól. Voltak akik akaratuk ellenére is megmártóztak a patakban. A kölkök, a nehezebb helyeken, zúgókon csatárláncban, kézről kézre adva keltek át. Mindezek ellenére, nagyon jól érezte magát mindenki.
Nagyon szép, kedvet kaptam a túrázáshoz.
Miért kell a táskádban vinned a pákát? Örök rejtély.
Hová mentek és mikor? Én special ma épp ráérek. Tehát ha megengeditek csatlakoznék.
Énis megyek, keróval éjfélre, vagy holnap hajnalra oda is érek
Én itthon vagyok. Nem tudok menni.
Akkor cseréljünk, én most inkább lennék otthon, te meg lehetsz BP-en.
Mindössze 7:20 másodperces videó. Én egy szuszra nem tudtam megnézni. 4:50-nél vettem egy kis pihenőt.
pillanatok
Ma elvégeztem egy oxfordi képességtesztet. (A blahától nem messze be invitáltak egy szobába. ) És meglepően stimmelt a kialakult kép. Csak nem gondoltam hogy az offset ennyire el van tolódva "-" irányba. csatolok egy képet hogy értsétek.
És egy teljesen külön téma. Szóval a hétvégéig vennem kell egy új notebookot. Kritériumok: 13-16 col között kell lennie a képátlónak. Hófehérnek kell lennie. (Fedlap és bill.) És 140e Ft van rá max. Elég necces szerintem hogy találok ilyet ilyen kritériummal. (Fehér) Ha valaki tud ajánlani vala milyet az ne fogja vissza magát. (Egyébként a valamilyet mióta kell külön írni? Nem is tudtam.)
Valamelyik modi legyen szíves javítsa már ki az előző hozzászólásomban a foglya-t fogja-ra, mert szúrja a szemem. Köszönöm szépen.
Újonnan? (én meg ezt a szót nem tudom hogy melyik "n"-t kell duplán írni )
szerk.: más: Az M30-as autópályán lehet biciklivel menni?
Pedig milyen jó lenne, egy gumipókot akasztani egy éppen 120km/h-val száguldó kocsi hátuljába, és már mehetne is a kerépározás
Idézet: „(Egyébként a valamilyet mióta kell külön írni? Nem is tudtam.)” Nem is kell, meg nem a milyen szóból ered, hanem birtokos eset és pontos jé! Valamijét.
A google a ly-nal dobja, ha úgy írjuk ahogy írtam. Valamilyet. (Csak erre a HE hibát jelez, pedig szerintem jól írtam.) És egyébként már találtam 3 notit. Köbzoli: Festeni nem szeretném, mert hogy magyarázzam meg a szomszédnak hogy új meg minden csak épp átfestettem. (A billentyűzetről meg nem is beszélve.)
Üdv!
Leírnád nekem a nevüket?
Az első: Lenovo S12 - 22573
Második: Lenovo S12 ION - 28725 Harmadik: Dell Inspiron 1545 - 113849 Én a kijelzőméret miatt eddig a 3.-ra adom a voksom, de még keresgélek. Hátha lesz még konkurens.
Nálam eddig ez a nyerő: Toshiba Satellite L500-1U2
(Csak hát nem fehér, meg picivel több, mint 140eFt, de hátha tetszeni fog neki. Tudásra porba alázza a többit. (Sőt még az én laposomat is )
Toshiba Satellite L500-1R2
bruttó 134000 Ft-ért tudok ilyet. Ehhez mit szólsz?
Rácsörgök a hölgyre. És a többit privátban megbeszéljük.
Müszikének megműtötték lézerrel a szemét. Mindenkit üdvözöl. Le van kötve a szeme, nem sokára leveszik a kötést. Reméljük minden rendben lesz.
Bővebben: Link Az úttörő segít az öreg néniknek átkelni az úttesten... is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |