Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudtam, hogy zenélsz, de kerültelek eddig is.
![]()
Üdv!
Legyen mindenkinek szép reggele, jó napja, hiszen remélhetőleg egész sokan élvezhetjük a mai kifejezetten kellemes és friss, üde reggeli levegőt! ![]() S ne feledjétek: esőben is lehet vizipisztolyozni!
KERESZTAPA LETTEM.
![]()
Jaja, remélem őt is megcsapja majd az elektronok szaga. (Persze csak átvitt értelemben.)
![]()
Azért tán nálad érezhet egy kis gyantaillatot a gyakorlatban is.
![]()
Sziasztok! Látom történ itt egy s már ebben a pár napban, míg nem voltam. Olvasom, hogy ki hogy vészelte át a tikkasztó hétvégét. Mi könnyen megoldottuk, "beköltöztünk" a hegyekbe. Csúnya dolog ezek az árvízi károk, amiket az emberek átéltek, viszont az is érdekes látvány volt, ahogy a természet erői a "nyers" hegyet átrendezte. A megduzzadt patak, néhol méteres köveket görgetett, néhol úgy kimosta a partot, hogy a fák gyökerestől dőltek a mederbe. A 10-15 méteres kanyonban haladva a még mindig zubogó vízben, az iszapos sziklákon igencsak akrobatikus mutatvány volt. Felérve a hegygerincre olyan volt a látvány, mintha földrengés lett volna. Tele volt a talaj repedésekkel. Néhol 40-50 cm széles repedések, amiben kilátszottak a karvastagságú fagyökerek.
Mindez Magyarország legnehezebben járható, legveszélyesebb erdei turistaútján volt. Ottlétünkkor még le volt zárva az a terület. Csak erdészeti engedéllyel, és vezetővel mehettünk be a terepszemlére. Készült pár fotó is, de sajnos a legjobb helyeken nem tudtunk fotózni, mert vagy nem vízálló a kameránk, vagy nem volt szabad kezünk. A gépet nem mindig tudtuk elővenni a hátizsákból. Nyakban lógatva meg nem élte volna túl a kalandtúrát. Mi is jó pár sebeket szereztünk a szikláktól, fáktól. Voltak akik akaratuk ellenére is megmártóztak a patakban. A kölkök, a nehezebb helyeken, zúgókon csatárláncban, kézről kézre adva keltek át. Mindezek ellenére, nagyon jól érezte magát mindenki.
Nagyon szép, kedvet kaptam a túrázáshoz.
![]()
Miért kell a táskádban vinned a pákát? Örök rejtély.
![]()
Hová mentek és mikor? Én special ma épp ráérek. Tehát ha megengeditek csatlakoznék.
![]()
Énis megyek, keróval éjfélre, vagy holnap hajnalra oda is érek
![]()
Én itthon vagyok. Nem tudok menni.
![]()
Akkor cseréljünk, én most inkább lennék otthon, te meg lehetsz BP-en.
![]()
Mindössze 7:20 másodperces videó. Én egy szuszra nem tudtam megnézni. 4:50-nél vettem egy kis pihenőt.
pillanatok
Ma elvégeztem egy oxfordi képességtesztet. (A blahától nem messze be invitáltak egy szobába.
![]() ![]()
És egy teljesen külön téma. Szóval a hétvégéig vennem kell egy új notebookot. Kritériumok: 13-16 col között kell lennie a képátlónak. Hófehérnek kell lennie. (Fedlap és bill.) És 140e Ft van rá max. Elég necces szerintem hogy találok ilyet ilyen kritériummal. (Fehér)
![]() ![]()
Valamelyik modi legyen szíves javítsa már ki az előző hozzászólásomban a foglya-t fogja-ra, mert szúrja a szemem. Köszönöm szépen.
![]()
Újonnan? (én meg ezt a szót nem tudom hogy melyik "n"-t kell duplán írni
![]() szerk.: más: Az M30-as autópályán lehet biciklivel menni?
Pedig milyen jó lenne, egy gumipókot akasztani egy éppen 120km/h-val száguldó kocsi hátuljába, és már mehetne is a kerépározás
![]() ![]()
Idézet: „(Egyébként a valamilyet mióta kell külön írni? Nem is tudtam.)” Nem is kell, meg nem a milyen szóból ered, hanem birtokos eset és pontos jé! Valamijét. ![]()
A google a ly-nal dobja, ha úgy írjuk ahogy írtam. Valamilyet. (Csak erre a HE hibát jelez, pedig szerintem jól írtam.) És egyébként már találtam 3 notit. Köbzoli: Festeni nem szeretném, mert hogy magyarázzam meg a szomszédnak hogy új meg minden csak épp átfestettem. (A billentyűzetről meg nem is beszélve.)
![]()
Üdv!
Leírnád nekem a nevüket?
Az első: Lenovo S12 - 22573
Második: Lenovo S12 ION - 28725 Harmadik: Dell Inspiron 1545 - 113849 Én a kijelzőméret miatt eddig a 3.-ra adom a voksom, de még keresgélek. Hátha lesz még konkurens.
Nálam eddig ez a nyerő: Toshiba Satellite L500-1U2
(Csak hát nem fehér, meg picivel több, mint 140eFt, de hátha tetszeni fog neki. Tudásra porba alázza a többit. (Sőt még az én laposomat is ![]()
Toshiba Satellite L500-1R2
bruttó 134000 Ft-ért tudok ilyet. Ehhez mit szólsz?
Rácsörgök a hölgyre. És a többit privátban megbeszéljük.
Müszikének megműtötték lézerrel a szemét. Mindenkit üdvözöl. Le van kötve a szeme, nem sokára leveszik a kötést. Reméljük minden rendben lesz.
Bővebben: Link Az úttörő segít az öreg néniknek átkelni az úttesten... is.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |