Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Fiam? Fiaim!
Gratulálok a srácoknak, meg neked is. Pákájuk van már?
Miért holnaptól passzív eszel?
Minek, ott az apué.
Laci, gratulálok! Az én lányom idén megy elsőbe, majd meglátjuk, ő miket hoz majd haza.
Holnap délutántól beindul a nyár számomra. Jön a meló, a tanulás, a pákászás, meg a fúrás-faragás. Internet közelébe szerintem ha havonta egyszer kerülni fogok akkor sokat mondok. De szeptembertől ismét jövök és bemutaom hogy mit alkottam a nyáron. Á, és a csajok, buli, fantát kifelejtettem. Ezt a vétket. De a motorozást sem fogom ám elhanyagolni.
Köszönom, de ez őket illeti. (Továbbítottam.)
Mindig jó biziket hoztak, de ilyen tiszta ötöst még nem, - így én is nagyon meglepődtem.
Két macit meg három mosolygós törpét, esetleg négy piros pontot. Legalábbis jövőre.
Azért ez jobb meglepetés, mint a fordítottja. [OFF]Bár az még nagyobb lett volna és nem is ilyen kellemes.
Köszi!
Itthon megy így. A délben használt számítógépen akkor működött jól, ha lefordítottam magyarról magyarra. Hétfőn megnézem hogy én voltam-e a béna, vagy ő. (de itthon az angolt sem akarja fordítgatni, hanem normálisan megy)
Sziasztok, jó estét mindenkinek!
Sikerült hozzájutnom egy Sagem Monetel Eft-10 terminálhoz, szerintetek lehet valamit vele kezdeni? Elsősorban azt gondoltam, hogy utalok a kártyámra, egy raklapnyi pénzt.
Persze, hogy lehet. Nekem is utalhatsz egy kis pénzt. Látod milyen jó kis ketyere?
Nekem is már
Egyébként a kijelzőjével talán tudsz mit kezdeni, bár ez csak tipp.
ampi!
Én nem kértem pénzt, miért utaltál ilyen sokat? Inkább osztottad volna szét a többiek közt. Mit fogok én most mindezzel kezdeni? Szerk.: még most is ömlik a számlára... Szerk2.: ha így folytatod az átutalásokat, túl fog csordulni a számlám! Idézet: „még most is ömlik a számlára...” Hát persze, mert FOLYÓszámlád van
Norberto, megmondom. Bemész a HEstore-ba és mindenkinek veszel amit kér 5000Ft értékben. Mivel én találtam ki, nekem 10000Ft értékben. És utána elpostázod. A postaköltséget szerintem mindenki állja. Nos jó az ötletem?
Ne szerénykedj azokkal a helyiértékekkel
Elég sok minden használható dolog van benne: kettő kijelző kezelő gombok, kártyaolvasó modul, és amit igazán jó lenne feléleszteni az a hőpapíros nyomtató része.
Hogy is mondjam?! Ezért írom inkább...
Jó ötlet, de nem eléggé. :hehe: Különben is. Ennyi pénzért nehogymár én menjek a HEStore-ba, hanem az jöjjön hozzám, meg a posta is, waze!
Valamire biztos fel lehet használni. Nyiss egy boltot ahol csak kártyával lehet fizetni
Ebből nem lehet NYÁK-gyártó gépet csinálni? Hamár hőpapírral megy... Bocs a sok agyatlanságért, de most úgylátszik agymenésem van
Nehogymár csönd legyen. Nincs valakinek valami őrült ötlete?
Na én közbe indulok Norbertohoz :hehe:
Jó is lenne, de olyan pici nyákot nem fogok készíteni.
Hőpapírból meg van egy csomó. Semmi gond, a sok eső teszi.
Sok hőpapír? Akkor itt az ideje hogy felváltsd a lyukkártyákat
(meg az öröm, hogy vége ennek a 12 évnek :yes:
Ezt most hogy érted?
Arra gondoltál, hogy a hőpapíros nyomtató részével lyukat égetni a papírba, mert igen akkor tévedsz.
Érdeklődnék a vitorlázórepülésről. Anyagilag gondolom nem egy olcsó mulatság, de mégis mibe kerül ez? Illetve kell valamilyen engedély hozzá? (Gondolom hogy igen.) Ha kell, akkor hol lehet megszerezni és mennyibe kerül. Illetve egy pár alap dolog is érdekelne, hogy hogy is zajlik ez. ha tegyük fel van egy ilyen gépem, azzal bárhol fel ill. leszállhatok? Milyen magasra lehet velük menni. (Legálisan)...stb. Az alap dolgokat legyenszaves valaki leírni köszönöm. (Olyan jó dolog lehet egyszer szívesen kipróbálnám.)
Nem, csak "új" technológia váltja fel az információ tárolást--> hőpapír
Két Tamás nevű fiad van? Én azt hittem, hogy a Tamás nevű fiad iskolai és zeneiskolai bizonyítványát látom. Egyébként gratulálok a Fiadnak és Neked is a kiváló eredményhez!
Bocs most látom a másik linket, azt kihagytam
Egy fontos kérdés: milyen idő van Pesten? Az Időkép szerint ítélet idő. És felénk tart. Mert ha így van akkor elkezdjük a virágokat biztonságba helyezni.
Elég nagy zuhé volt itt pár perce. De már csendesedett.
Hat szavam lenne hozzád zenetom (meg egy pár azon kívül ):
Te tudsz C nyelven progizni PIC18 -ra? Ha igen akkor priviben beszélhetnénk egyet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |