Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » KCAM4 szoftver
 
Témaindító: Takikaa, idő: Jún 22, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Takikaa hozzászólása Jún 22, 2010 /
 
Üdv mindenkinek. A hobbycnc.hu-n olvasgattam a kcam4 programról. Apám cnc gépekkel foglalkozik azokra ír programot stb leültettem a program elé és írattam vele rá egy programot és amit megírt le is rajzolta. De ha rámegyek az automatikus üzemmódra és engedélyezve vannak a motorok akkor nem csinál semmit csak tölt a gép, ha viszont letiltom a motorokat akkor meg tényleg semmit nem csinál. Az lenne a kérdésem hogy attól függetlenül hogy nincs rákötve a gépre a külső vezérlő amiben a pic meg a többi van ,futnia kellene a programnak, vagy anélkül teljesen lehetetlen? Vagy valami beállítási probléma lehet? Valamint hogy ha egyesével soronként futtatom le a programot akkor az x y z kijelzőkön folyamatosan nulla van és nem változik pedig egyesével léptetve rajzolja ki egyesével a vonalakat de csak akkor ha a motorok szintén le vannak tiltva.
Ha valakik dolgozott már ezzel a programmal legyen szíves segíteni
Segítséget előre is köszönöm.
(#) kadarist válasza Takikaa hozzászólására (») Jún 22, 2010 /
 
Szia!
Édesapádat kérdezted már a problémádról?
(#) Takikaa válasza kadarist hozzászólására (») Jún 22, 2010 /
 
Hát ő ebben a programban nincs otthon ő nem így ír programokat. Ő megírja jegyzettömbben majd feltölti a a cnc gépre és ott futtat tesztet szóval a számítógéptől teljesen független. Odáig már eljutottam hogy megy az automata mód mert ha egy rövidke programot írok akkor egy idő gondolkozás után eljut oda gondolom azért van az mert addig tart neki mivel 12 es elő tolás van és az lassú de sehogy nem tudom rábírni a gyorsabb működésre. Valamint még a kijelzők mindig nullán állnak.
(#) kadarist válasza Takikaa hozzászólására (») Jún 22, 2010 /
 
Hátha egy hozzáértő szakember segít. Fórumokat nézegetted már? Nem egy próbaverzióval próbálkozol, ahol pár funkció nem működik?
(#) Takikaa hozzászólása Jún 23, 2010 /
 
Üdv!

Fogalmam sincs hogy próba verzió e vagy sem de sehol sincs ki írva hogy demo szóval nem tudom. Megpróbálok oda írni.Kösz segítséget.
(#) tutajos válasza Takikaa hozzászólására (») Jún 26, 2010 / 4
 
nézegess itt is, Bővebben: Link
(#) Medve válasza Takikaa hozzászólására (») Jún 26, 2010 /
 
Esetleg XP alatt futtatod?
(#) Takikaa válasza Medve hozzászólására (») Jún 26, 2010 /
 
Üdv! xp alatt fut már megoldódott valószínűleg azért nem futott rendesen a laptopomon mert nincs rajta lpt port az asztali gépre feltettem és tökéletesem fut mindössze a mondat keresés nem jó meg a szakasztól indítás de az nem is lényeg. Írták hogy 100 soros korlát van a demoban. Töltöttem le jpg-gcod programot és 3d-s rajzot gcodra fordítottam bemásoltam és tökéletesen leszimulálja a marást és ez 38 000 sor volt szóval az a 100 soros korlát az kamu.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem