Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   60 / 199
(#) titi válasza Freedomocska hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Remélem ez azt jelenti, hogy mégis jössz (jöttök) a találkozóra! A feszültség meg maradjon a konnektorba!
(#) Freedomocska válasza titi hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Ühhhhűmm... Csak a kormányt kellett más irányba tekerni .
(#) szamóca válasza lui144 hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Ezt Norbi lazán megnyerné. :yes:
(#) lui144 hozzászólása Jún 16, 2010 /

Nos sikerült valamennyire összeszedni, az ötleteket. Mivel PDF-be szedtem össze ezért a hozzászólásokat írtam 99%-ba bele meg azt hogy ki mondta. Mivel nem 100%-os ezért felrakom microsoft word formátumba is. Ezt lehet módosítani. Annyit mondok, hogy néhányan többször is fel vannak benne tüntetve és a legtöbb hozzászólást egyszerűen kimásoltam. Amiért bocsánatot kérek.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Ha rám gondoltál, sajnos nem valószínű, mert elég gyengék az improvizatív képességeim.
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

A pákás pihenősbe brillíroztál hasonló témában egyszer úgy emlékszem.
Mindenesetre nekem ilyen téren vannak ám ötleteim. Kisegíthetlek
(#) Gafly válasza lui144 hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Ezt nagyon királyul összeszedted, öröm volt olvasni
Mostmár elkezdődött a nyári vakáció (BKV buszok is tanítási szünet szerint járnak), tehát szerintem már nem korai az Augusztus 14-re készülni...
Jogos a felvetés ami arra irányul hogy sajnos közöttünk (sem) csak csupa fiatal (az hány évtől számítódik?) és teljesen egészséges (ez meglehetősen laza kategória ) ember van. Vega/cukorbeteg/lisztérzékeny (tovább is van, mondjam még?)... Szerintem símán lehetne például lecsót is csinálni, hogy ne csak marhapörköltben gondolkozzunk.
Valamint ugye Augusztus 14 sem teljesen a kaja/pia ünnepe lenne és a szakmai vonalról azért túlzottan sokat nem tárgyaltunk eddig...
(#) lui144 válasza Gafly hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Nagyon köszönöm. Körülbelül 40 oldalnyi hozzászólásból kellett kiválogatni az ötleteket meg ilyeneket. El is tartott néhány óráig. De lehet, hogy nem írtam bele mindent. Ja igen: üzenném a szervezőknek, hogy ha lehet, akkor ne hagyjanak egyedül, mert bármikor rám törhet egy eszméletvesztéssel járó epilepsziás roham. Hogy ha ez bekövetkezne akkor, hogy mit kell tenni azt inkább privátban írnám le.
(#) lui144 hozzászólása Jún 19, 2010 /

Nem szeretnék tolakodó lenni, de már kevesebb mint 2 azaz kettő hónap van hátra a találkozóig. Lassan ideje lenne feltenni a jelentkezési lapot.
(#) Topi válasza lui144 hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Előbb részletes program és helyszín kellene. Mert így életveszélyes kitöltetni sokszáz emberrel az űrlapot.
Aztán majd változás miatt újra... De persze addigra sokan már elfelejtik, meg tudatalatt már bennük van hogy kitöltötték.
(#) lui144 válasza Topi hozzászólására (») Jún 19, 2010 /

Értem. Ha kell akkor összeírom a topikban felmerült lehetséges programok listáját és felrakom ide PDF-ben.
(#) Topi válasza lui144 hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

Az nagy segítség lenne! Köszönjük.
(#) lui144 válasza Topi hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

Összeírtam amik felmerültek programlehetőségek gyanánt az idei évi találkozóra 2010.április.1 óta. A főzést és a tombolát is beleírtam. A főzést azért, mert akik főznek azoknak egy részprogram a találkozón. A tombolát jópáran felvetették így a napnak ez is lehet egy rövid programja.
(#) szamóca válasza lui144 hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

A rövid programhoz hozzájárulok egy HI-VI X1 dómpárral.

X1.JPG

(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

Mi lesz készen?
(#) KTobi válasza szamóca hozzászólására (») Jún 20, 2010 /

deguss tavalyra ígért pár rejtvényfeladatot, de elmaradt. Lehetne az is egy programpont, de erről neki kell nyilatkozni.
A forrasztóversenynek mi legyen a tárgya? Ez jó lenne eldönteni. Ha megvan pontosan, akkor ez és egy fix programpont lehet.
(#) lui144 válasza KTobi hozzászólására (») Jún 21, 2010 /

Ezt hogy érted, hogy a forrasztóversenynek mi legyen a tárgya. Az SMD beforrasztóversenyre gondolsz? Hogy ebben a lehetséges versenyszámban mit kellene összerakni az jó kérdés.
(#) KTobi válasza lui144 hozzászólására (») Jún 22, 2010 /

Akár SMD akár nem, mit keljen készíteni. ilyen értelemben gondoltam tárgyára.
(#) lui144 válasza KTobi hozzászólására (») Jún 22, 2010 /

Hogy mit kelljen készíteni az jó kérdés. Valakinek valami ötlet? Elhangzott már az elektronikus dobókocka valamint a kódzár is. Egyéb ötlet? Valami olyat kellene megépíteni, ami nem egyszerű, de ugyanakkor nem többnapi munka. Valamint lehetne 3 kategória a versenyszámokban: kezdő: itt a nyáklapok szitálva vannak és az is fel van tüntetve, hogy melyik alkatrészt kell beültetni oda.
haladó: félig szitázott vagyis csak az van feltüntetve, hogy mit kell oda beforrasztani.
vakmerő: itt csak egy üres nyák van és arra kell beültetni az alkatrészeket.
Persze mind a három kategóriában a kapcsolás valamint az alkatrészek biztosítva lennének.
(#) lui144 válasza lui144 hozzászólására (») Jún 22, 2010 /

Persze ezek csak csupán az elképzeléseim.
(#) Gafly válasza lui144 hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Extrém: A nyák-ot is helyben kell megcsinálni és az alkatrészekről is le van csiszolva a szöveg
(#) lui144 válasza Gafly hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Nem rossz ötlet, de az extrém kategóriában nem csak moderátorok, hanem a jártas, hétvégenként forrasztgató rangú versenyzők is indulhatnak. Meg persze akik akarnak. De viszont nem lehet mindenről lecsiszolni a feliratokat.
(#) lui144 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Ez már szuper extrém kategória lenne. Ennyi erővel az extrém kategóriában TTL IC-s kapcsolást kellene megépíteni.
(#) Action2K válasza lui144 hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Idézet:
„De viszont nem lehet mindenről lecsiszolni a feliratokat.”

Például? Akkor lefestjük.

Lene egy kérdésem. A család apraja, ha jönne velem, mennyire lenne leköthető? Most nem a vontatókötél és egyéb ilyen kötelékekre gondolok.
Lesznek-e mások is akik jönnek apróságokkal? Esetleg, ez esetben lehetne-e egy kis aprajafalva szekciót is létrehozni nekik, illetve a HE-hez OFF-osan hozzáálló anyukáknak.
(#) lui144 válasza Action2K hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Például az elektrolit kondiknak vagy pedig az IC-knek. Egy páran a főzéssel lesznek elfoglalva egy ideig. Ha lesz verseny, akkor az indulókat ez is le fogja kötni.
(#) KTobi válasza lui144 hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Kondit levetkőzteted, az ICről, meg simán le lehet csiszolni.
(#) lui144 hozzászólása Jún 23, 2010 /

Ha lesznek versenyek akkor azt lenne jó tudni, hogy kik azok akik indulnának és milyen kategóriában. Arról nem is beszélve, hogy mit kelljen megépíteni. Ezeket kellene tisztázni.
(#) Gafly válasza Action2K hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Van uszoda (oda szerintem ki lehet csapni a lányokat), kalandpark (ide a fiúkat), nagy park (ide járnak a környékről babakocsival sétálni)...
(#) Action2K válasza Gafly hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

"kalandpark" Ez mit is takar? Pl ilyet? Bővebben: Link
(#) tatabike válasza Gafly hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Köhömm... uszoda nem igénybevehető az idén, felújítás miatt. Marad a női napozó, esetleg, de akkor csak dekoratív hölgyeket hozzatok...
Következő: »»   60 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem