Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   59 / 199
(#) potyo válasza tatabike hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Most nem akarok senkit megbántani, de ez azért közel sem törvényszerű, hogy így legyen másnál is, valami véletlen egybeesés lehet inkább a háttérben. Persze ettől függetlenül én is azt mondom, hogy legyen +10k és korlátlan.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

És a Köbzoli hajlandó elhozni és kávét is főzni? Mert akkor a kávé-kérdés megoldva.

Majd ha már lesz olyan jelentkezési lapos felület, mint tavaly, akkor azon lehet jelöltetni, ki mit tud hozni. Ez akkor lesz fontos. Aki jönni akar a találkozóra, az úgyis rendszeresen (többé-kevésbé) olvassa a témát, tehát akkor kell majd jelezni, hogy mik a már megoldott dolgok. Addig mindenki súrolja ki a bográcsát (aki nem tette meg a legutóbbi főzés után), és gondolja végig, miben, hogyan tud segíteni.
A legfőbb most, hogy tatabike mester lebeszélje - szükség esetén lefoglalja - a helyszínt.

Amire még szükség lesz:
- tányérok, műanyag (egyszer használatos) evőeszközök
- poharak (iváshoz és kávéhoz, utóbbihoz kiskanál, cukor)
- minél több bogrács, nehogy e miatt ne tudjatok főzni*
- főzéshez eszközök (pl.: fakanál)
- fűszerek, egyéb hozzávalók
* Csak halkan kérdezem: ha kávét főzől, azért fogsz tudni mellette kaját is főzni? :hide:

Hááát...
(#) tatabike válasza Frankye hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Én is segíthetek kávét főzni, abban jó vagyok. Sajnos nekem sincs 'félipari' főzőm, illetve volt, csak kint hagytam Németországban, mert mikor hazacuccoltunk, nem fért be a kocsiba...
Potyo, csak poén szinten említettem a vécézés gyakoriságát. AkcióLacinak igaza van, hogy ha 100 főre számolunk, akkor mindenki egyszer vécézhet 10k-ból. De ez kevés, szerintem egy egészséges ember naponta nem csak 1x megy vécére...
(#) lui144 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Nem biztos, hogy a kávékat neked kell főzni, mert te hozol. Lehet, hogy valaki megteszi a kávéfőzést helyetted.
(#) lui144 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 7, 2010 /

Igazán nincs mit.
(#) Gafly hozzászólása Jún 7, 2010 /

> Hűtő: Romlandó élelmiszert gondolom nem viszünk. Azt a kevés husit meg gyakorlatilag azonnal fel kellene tenni főni (ha nagyjából délben akarunk enni)...
> Hűtő 2: Sört/gyümölcslevet/ásványvizet kell benne tartani, jótét lelkek eleve hidegen hozzák...
Mellesleg 2009-ben egy hűtő volt, remélhetőleg nem vitték el a bográcsok mellé Tisztázandó. Mellesleg annyi eszünk nem volt a hűtőbe egyből betegyük a cuccokat. Ezen lehetne javítani...
> Műanyag tányért/poharat/éttermi szalvétát/evőeszközt szerintem a szervezők vegyék meg mint 2009-ben (nagyker/számla, stb.).
> WC használat: Én gyakran járok, pedig nem is szültem...
> (Elő)szervező találkozó lészen?
> Potyó: Azt az elosztót az idén hozd el
> Van szakmai program is, vagy csak catering?
> Tombolára tudok adni cuccokat én is.
(#) lui144 válasza Gafly hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

A 2 darab hűtő ötletét támogatom.
A WC az megint egy érdekes része lesz a napnak. Tényleg azt jó lenne, tudni, hogy nekünk külön kell fizetni a WC használatért vagy benne lesz a belépő árában. Ezt mindenképpen jó lenne előre tudni.
(#) tatabike válasza lui144 hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Ez rajtunk múlik egyedül. Vagy fizetünk fix 10k-t a budiért, vagy mindenki vécézhet egy százasért/alkalom. Gondolom a fix 10k a jobb, és akkor az bele lesz kalkulálva a részvételi díjba.
(#) SzervízMacska válasza tatabike hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

Én átalányban szeretnék...
(#) tatabike válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 8, 2010 /

(#) lui144 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 9, 2010 /

Jó ötlet.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 9, 2010 /

Hogyne, akkor TüTübike lesz. Ugye a tütü a balettruha, vagy éppen a betütüzött azt a kapatos emberre is mondják, aki már "nem szomjas".
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Jún 9, 2010 /

No meg egy club. Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Jún 9, 2010 /

Menjünk gőzössel
"Megy a gőzös megy a gőzök Kanizsára"
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 9, 2010 /

Rendben. Meglesz. Már csak a srácok kellenek, meg az asztal...
(#) Freedomocska válasza tatabike hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Asztal.....asztal ....? Tényleg , lesznek asztalok vagy vigyünk azért magunkkal páran szétnyitható asztalt amire kipakolhatunk . ... Bocs a hüle kérdésért .
(#) Freedomocska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 15, 2010 /

Kösz a kimerítő választ .
(#) szamóca válasza Freedomocska hozzászólására (») Jún 15, 2010 /

Nyugi.
Asztalok voltak, és valószínű lesznek is. De hozhatsz is ha biztosra akarsz menni.

A többiről meg ez jut eszembe.
Agresszív kismalac sétál az utcán..
- Szemét nap, szemét meleg, szemét autók, szemét emberek... Bárcsak minden köddé válna!............ Ó szemét köd!
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 15, 2010 /

[OFF]Nekem egy másik jut róla eszembe.
Az agresszív kismalac bele esik egy gödörbe. Nem tud kimászni, ezért segítségért kiabál. Arra megy a nyuszika és mondja: Várj egy kicsit mindjárt hozok egy létrát! NEM VÁROK! mondja az agresszív kismalac.
(#) KTobi hozzászólása Jún 15, 2010 /

Az elsőt nehezen, de összehoztuk. A második döcög. Ha nem vágunk rögtön rendet a szervezéssel, akkor súlyos gondok lesznek. Várható, hogy ha az idén nem sikerül hagyományt csinálni belőle, végleg abbamarad.
Tudom nem egyszerű, sok mindennel tisztában vagyok, de nem tudom innen megváltani a világot. Ha lesz, úgy nézem bírjak menni. De a szervezést távolság miatt nem vállalhatom.
Tehát tessék lenyelni a kisebb gondokat, és haladjuk a cél felé, közösen. Topitól várnák már egy konkrét választ, hogy áll egy kérdőív, jelentkezési lap.
Ha lenne a jelentkezési kényszer, a kiszámíthatatlan, szeleburdikat ki lehet vele zárni, főleg, ha előreutalásos lesz.
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 15, 2010 /

Idézet:
„Úgy se vagyok olyan "fontos tag2 itt a HE-n.”

Nana!

Itt mindenki valaki, senki sem bárki, de főképp nem senki!
(#) lui144 válasza KTobi hozzászólására (») Jún 15, 2010 /

Először is össze kellene röviden foglalni, hogy pontosan mi lesz és mi kellene.
Idézet:
„Ha nem vágunk rögtön rendet a szervezéssel, akkor súlyos gondok lesznek. Várható, hogy ha az idén nem sikerül hagyományt csinálni belőle, végleg abbamarad.”
Ezzel egyetértek. Engem is érdekelne, hogy Topi hogy halad a jelentkezési lappal. Én még mindig ugyanazt mondom a fizetéssel kapcsolatban mint amit már egyszer leírtam.
Hogy idézzem magamat:
Idézet:
„A befizetés lehetne átutalással, pénztári befizetéssel 1 bankszámlára. Erre befizetné a belépő árát és megjegyzés rovatba: "Hobbielektronika találkozó 2010 és a felhasználónév". A felhasználó név alatt mindenki a sajátját írja be. Az sem lenne rossz, ha a felhasználó e-mail-ben vagy privátban is jelzi részvételi szándékát a szervezőknek és az üzenet témája: "Hobbielektronika találkozó 2010"
és akkor írnák, hogy megerősítik részvételi szándékukat a rendezvényen és beszkennelve elküldik a befizetési bizonylatot.”
(#) lui144 válasza pucuka hozzászólására (») Jún 15, 2010 /

Igaz, hogy 2 hónap legalább hátravan, de jó ha előre letudunk mindent ami a szervezéssel kapcsolatban fontos.
(#) poros hozzászólása Jún 16, 2010 /

Felénk van egy mondás “ nem engedünk ,nem tudjuk, hogy miből de nem engedünk”. Ez KB már olyan. Köbzolit személyesen sajnos nem ismerem ,( ezt a találkozón bepótolom)de jó humora van. Aki figyelemmel kíséri az oldalon zajló dolgokat azt szerintem Ő nem tudja megsérteni. A lényeg elsikkad az ilyen dolgok miatt. Tessék a lényegre koncentrálni . Legyen az idén is találkozó és jövőre is és azután is. Aki akar és tud jönni az jöjjön aki nem az nem ,hogy milyen okból az szerintem mindenkinek a magán ügye. Sértődöttet nem itt kell játszani.
(#) lui144 válasza webinas hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Idézet:
„Csak valaki felvetette, hogy esetleg vinnének kesztyűket, és ha valakinek valami gondja van valamelyik Modival, akkor esetleg rendezhetik a problémát. Természetesen csak bohóckodás szinten.”

Ha ilyen történne akkor érdemesebb lenne megoldani egy L'art pour L'art féle Szellemi pankrációban
Persze amíg ez zajlik addig a többiek meg jól szórakoznak ezen.
(#) poros válasza lui144 hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Ez szerintem a legjobb ötlet itt az utóbbi időben. Ha van időd készítsd el .Kapjon új lendületet a szervezés.
(#) lui144 válasza poros hozzászólására (») Jún 16, 2010 /

Elkészítem még a mai nap folyamán.
(#) Freedomocska válasza (») Jún 16, 2010 /

Szia Zoli. Arról vagyok "híres",hogy másodperc tört része alatt szoktam meglepő döntéseket hozni! Tehát : és irány előre. A többit otthonról írom majd . Addig is mindenkinek megnyugvást és szép napot .
Következő: »»   59 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem