Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   66 / 1152
(#) CsemanAttila válasza ptesza hozzászólására (») Jún 22, 2010 /

Helyén van, bois reset volt. Tüskék is megvannak! Tegnap kivettem az egyik ramot, akkor elindult, de nem látta a vinyót, 2-3 indítás után megint nem indult.... Ma a másik ramot vettem ki, majd 2-3 indításig megint jó volt aztán semmi. Nem értem én.... Előző tulaj a videókártyával játszotta el ugyan ezt...
(#) didyman válasza abcdabcd hozzászólására (») Jún 22, 2010 /

Az office pont, hogy teljesen eltávolítható. MSN egy rakat szemetet hagy maga után mindenhol sajnos. Szerencsére egyszerűen iirthatók.
(#) didyman válasza laci1488 hozzászólására (») Jún 22, 2010 /

Indíts el egy parancssorban egy pinget pl. index.hu felé, -t kapcsolóval és kezdj el netezni közben. Ha markáns visszaesés van az időkben, ésvagy csomagvesztés, akor a következő kérdésem, hogy dlink/huawei modemed van-e?
(#) abcdabcd válasza didyman hozzászólására (») Jún 22, 2010 /

Hát nekem officexp-vel meggyűlt a bajom a word, el volt állítódva és már nem tudom hogy volt pontosan de ha weboldalról illesztettem valamit, nem azt mutatta, hanem egy csomó html tagot és akárhogy leszedtem, utána töröltem ami fileját láttam hogy ottmaradt valahol, visszaraktam az officet ugyanúgy maradt a hiba, aztán megismertem a "winword /A" kapcsolót és ez visszaállította alapra a beállításokat egy indításig, így kiderült hogy valami beállítás a gond, és egy M$ útmutató alapján registry matatással oldódott meg a dolog...
(#) didyman válasza abcdabcd hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Azt írtad, hogy az IE nem eltávolítható és hasonlóképpen az office sem: Ez nem igaz. Az IE a rendszer része, nélküle számos Windows-alapú megoldás működésképtelen (súgó például..), hivatalosan csak a frissítései vonhatóak vissza. Az Office ezzel szemben opcionális program, ami szabályosan eltávolítható. Az mindettől független, hogy sajnos a működés során munkakönyvtárában keletkező fájlok és saját kulcsain belül létrejövő regisztrációs bejegyzések nincsenek benne értelemszerűen a telepítési szkriptben, így azokat nem is távolítja el a telepítő, ami egyik oldalról baromság, másik oldalról meg bármely szinten adatok bolondbiztos védelme.
(#) abcdabcd válasza didyman hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Hát ez igaz amit mondassz, de akkor is a felhasználó szempontjából kb ugyanaz a kettő, hogy nem tud egyiktől se egyszerűen megszabadulni, mint pl a firefoxtól és újrarakva megoldható bármilyen gond, ha az illető nem akar belebonyolódni a beállításokban lévő hiba keresésébe én ilyen értelemben gondoltam
(#) didyman válasza abcdabcd hozzászólására (») Jún 23, 2010 /

Egy frászt. FF ugyanúgy otthagyja a konfigurációs beállításait, amiket a következő telepítéskor képes szépen használatba venni.
Felhasználó szempontjából se keverjük egybe a kettőt, programok telepítése és konfigurálása nem felhasználói feladat, nem véletlenül kötött rendszergazdai jogosultsághoz a legtöbb, rendszerszinten is jelentős dolgokat művelő program telepítője.
(#) CsemanAttila hozzászólása Jún 25, 2010 /

Üdv mindenkinek! Múltkor írtam a gépről, ami bekapcs után egyből kipacsolja a monitort, vagyis készenlétbe megy át.... Közben jött egy másik gép is, táp javításra, össze rakás után ugyan azt művelte mint a másik, bekapcs után monitor off. Véletlenül lemaradt az ATX csati az alaplapról! De a másikon, rajta van. Esetleg így valami ötlet, hogy mi baja. Tápot cseréltem.
(#) guliver83 hozzászólása Jún 25, 2010 /

Sziasztok
a gépem a következő hibaüzenettett írja ki
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0x000005)

Mit lehet ilyenkor tenni, de meg szeretném újratelepíteni, ha lehetséges.
Előre is köszönöm
(#) abcdabcd válasza guliver83 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Ezt mikor írja ki, mi írja ki? És mit tettél ilyenkor elhárult a hiba? Vagy ottmarad és nem megy tovább?
(#) guliver83 válasza abcdabcd hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Kivettem a vincsesztert, lemásoltam róla az adatokat és formatálás aztán új Win 7
Ezzel megoldódott a gondom
(#) radocziandras válasza guliver83 hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Tipikus windows
(#) didyman válasza radocziandras hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Tipikusan a ráírt szoftverek. A 0x5 jellemzően konfliktusba kerülő szoftverek eredménye. Nem feltétlenül kell a Windowst gyepálni emiatt, sokkal inkább a rá szoftvert normálisan megírni képtelen programozót..
(#) didyman válasza guliver83 hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Ez nem megoldás volt, hanem megkerülés. Ha legközelebb ilyenbe botlasz, legyél türelmesebb és körültekintőbb a hiba leírását illetően, és megoldjuk. Jó lett vlna tudni, mely program dobja ezt a hibát, meg mikor, stb, stb.
(#) belfi2 válasza guliver83 hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Szia ! Pillanatnyilag lehet hogy megoldódott de a későbbiek folyamán újra felmerülhet.A hibakód a NET-tel kapcsolatos (MSN,MSN +,esetleg.NET Framework) .
(#) felho24 hozzászólása Jún 26, 2010 /

Sziasztok. A problémám a következő: Működik a gép tökéletesen aztán gondol egyet és függőleges zöld illetve piros csíkok jelennek meg. A csíkok nem egybefüggőek hanem apró pontokból tevődnek össze. Hol keressem a hibát? Alaplap,videókártya?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 26, 2010 /

Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy egyszerűen nem működik a mikrofonom.

Maga a mikrofon jó, hangkártya is, amit alaplapra integráltak.

Indítás után, ha megnyitom pl a $oundtraxot, akkor látom hogy a VU kileng, tehát hang mintavételezés végbemegy.
Akkor szűnik meg a mikrofon működni, amikor a msn, vagy a skype "szóba kerül".
Hívnak és egyszerűen nem hallanak, majd ezután bármit is nyitok meg aminek köze van a mikrofonhoz, legyen az egy audiofelvevő program, vagy maga a soundtrax stb. , semmi hang nem tapasztalható.

Szerintetek mi lehet a probléma?

Az alaplap ASUS P5B, rajta az integrált SoundMAx HD Audio hangkártyával.

Jelenleg, most két hangkártyát használok egyszerre.
Az alaplapi van, elsődleges hangeszköznek beállítva, és a PCI -s hangkártya mikrofonját állítottam be minden programhoz. Így működik is minden gond nélkül, de engem zavar nagyon ez az alaplapi hangkártya dolog.
(#) guliver83 válasza didyman hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Hali
A gép az elindul olyan 1 óra alatt és még 1 óra kellett mire megnyitottál valamit. Letöltöttem egy progit hozzá és azt akartam feltelepíteni, de az volt a gond, hogy nem ismerte fel az CD-DVD,USB meghajtót sem, így nem tudtam telepíteni.
És mi lett volna a megoldás a problémámra?

De azért köszönöm a válaszokat, mindenkinek
(#) didyman válasza guliver83 hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Féreg, fájlrendszerhiba, vagy akármi. Ennyi adat kevés, pár dolgot meg kellett volna nézni még rajta. cd-dvd az klasszikusan alkohol, vagy daemon telepítése során tűnik el.
(#) didyman válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Frissítetted már a soundmax illesztőjét? Skpe mit állít be alapértelmezésre, amikor elindul?
(#) didyman válasza felho24 hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

VGA melegedése, RAM-hibája, vagy tápellátása szokott zömmel az ok lenni.
(#) _ampervadasz_ válasza didyman hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Frissített verziója van fenn.

A $kype -on, hallgató részére a HD audio van beállítva, mikrofonhoz az USB audio.

Elötte mind a kettőre HD audio volt beállítva. Evvel szált el a mikrofon.
(#) kadarist válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Mi az a $kype? Nem Skype?
(#) felho24 válasza didyman hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Friss hiba.Már rögtön így indul.Szerintem nem a melegedés.
(#) guliver83 válasza didyman hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Először azért azt csináltam vele, hogy kivettem a vincsesztert és a gépemhez csatoltam vírusirtóval megvizsgáltam és volt rajta 10 vírus.
És úgy tettem aztán vissza és semmi változás.
Amit tehettem az ennyi volt semmi mást nem tudtam tenni
ezért formáztam és telepítettem újra.
Amúgy a gép egész nap ment és másnap így indult el.
(#) _ampervadasz_ válasza kadarist hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Igen az, csak nem írtam ki rendesen a nevét.
(#) szilva válasza guliver83 hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Azért az elgondolkodtató, ha valahova 10 vírus be bírja fészkelni magát, ott valószínűleg a számítógéphasználattal is alapvető probléma van...
(#) guliver83 válasza szilva hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Szerintem is így van.
Nem az én gépem volt, amúgy.
(#) abcdabcd válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 26, 2010 /

Hülye kérdés: A mikrofon ,a !felvételi! hangerőszabályzón ki van választva? Nincs elnémítva? Van ráadva hangerő? Esetleg ha kellene neki, akokr az erősítése be van kapcsolva?

Ha xp-n vagy akkor start/futtatás/sndvol32.exe /record --> ez az elsődleges! hangkártya szabályzóit hozza fel, itt ellenőrizd, ill válaszd ki a megfelelő hangkártyát és annál nézd meg... Ill. USB audio az lehet pl webkamera is ami sunyi módon elsődleges hangkártyává lép elő pl nálam, ha bedugom, pedig magamtól nem emlékszek hogy bármikor is annak választottam volna (ez a vezérlőpultban állítható át)
(#) guliver83 hozzászólása Jún 27, 2010 /

Sziasztok
Lenne egy másik gondon a következő PC-vel
Bővebben: Link
nem működik rajta a WiFi, mi lehet a baja.
Következő: »»   66 / 1152
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem