Fórum témák
» Több friss téma |
Mikorra mégy Imi bácsi? Me akko felvehetnél a cajgommal együtt valahol.
Az egy dolog ha nagy , de golyóálló is? Az igazság az, hogy "szekrények" között élek.
Ott az egyik buszmegállónál várlak
a HTA-30 -at ne feledd a hátizsákba tenni !
Kőbánya-Kispestig megyek a vóóónattal, az Neked szerintem nem esik útba.
Viszem-cipelem.
Hát az sajnos nem esik utba az M3-as on érkezem , hungária irányában . Már össze is pakoltam a cuccot holnap egy kamiont kell szereznem
De nekem akár útba eshet, ha akarom...csak egy picit kell tovább hajtanom a kocsival, az üllőin, és máris arra felé vagyok. Mikorra vagy ott, szerintem ha hozol egy rekesz hideg alkoholmentes sört tárgyalási alapnak akkor talán van esélyed...
Én is viszek félkész cuccot, de annak meg abban van a varázsa. Akinek meg az nem tetszik, akkor csak rá kell nézni, és eldönteni magunkban, hogy na ennek az embernek a szavára nem adok két fillért sem, semmi különös csak büszkének kell lenni arra, hogy olyat tudunk alkotni amit az emberiség nagyon kis százaléka képes. A többi meg csak maszlag!
Ááá dehogy csak már Doncso követelt tőlem hideg sört a találkozóra (azt mondta, hogy &X>@ß$Ф ha nem viszek neki), így gondoltam, praktikussági okokból rajtad leverem, és neki meg odaadom
apróbetűs rész: persze ez csak rész igazság... Szóval jössz?
Persze, csak lenyomok egy 12-es éjszakást este hattól reggel hatig, hazamotorozok, oszt usgyi, irány Surány, vagyis Pest.
Majd nézünk valahol hideg sört a nap folyamán a Sir Doncsonak, ferdén magyarosítva sördoncsonak.
Ugyan magyarul írtad, meg olvasni is tudok, de mégis, valahogy nem értem ennek a lényegét. Vagy csak szimplán este van, meg kánikula?
Nagy bizniszmen vagy te Zolikám. De alkohol mentes sört inkább idd meg te akkor inkább egy liter tej.
Zoli arra gondolt, hogyha valakinek nem tetszik egy félkész cucc, azaz nem értékeli, akkor nem kell vele törődni. Nálam most nincs annyira meleg.
Így van! Na jó akkor kapsz két liter tejet. De lehet, hogy extraként egy fél literes zacskós kakaót is adok. Végülis az mindig hideg a boltban...igen-igen tudsz élni.
Helló!
Szeretném jelezni részvételi szándékomat a találkozóra - saját építésű V-FET SE erősítőt vinnék magammal . Mikortól lehet pakolni? Üdv: TJ.
SziA ! Üdv a fórumon , látom friss regelt vagy viszont gondolom még ide találtál olvastál a fórumból egy pár sort ?
Idézet: Ezt majd a Laci megmondja mert ugyanis volt egy részvételi szándékot jelző határ idő ami július 10. -ig volt ! „Szeretném jelezni részvételi szándékomat a találkozóra” Idézet: „Mikortól lehet pakolni?” Mit szeretnél pakolni ? javaslom olvasd el a topikot , de ha ezt megteszed mindenre fény derül . Azt javasolnám ha csak 1 erősítőt van szándékodban hozni akkor , hozzad majd a Laci szorit neked helyet valahol .
Szia! Felirtalak! Regel 8-kor nyit a kapu.
Ok, köszi! ....igyekszem odaérni nyításra.
Üdv: TJ.
A 10.-ét nem vesszük olyan szigorúan, pár megkésett belefér még. A határidőre azért volt szükség, hogy ne a helyszínen derüljön ki, hogy hány kiállító lesz, meg kinek mekkora hely kell.
Én ezt tudom azért irtam pont , te eldöntöd?
Helló!
Most találtam ide, remélem jobb későn - mint soha! Olvasni nem olvastam még semmit a fórumokról, majd ahogy időm engedi körülnézek! Üdv: TJ.
Igen erre emlékszem az AVX-en olvastam róla , és igy már felettéb érdelkel az erősítőd !
Ez a V-FET-es mod is talán érdekes lehet:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=23151 Üdv: TJ.
Üdv tunerman! Csodálkoztam is, hogy Te itt még nem vagy regisztrált tag.
Idézet: „Azt javasolnám ha csak 1 erősítőt van szándékodban hozni akkor , hozzad majd a Laci szorit neked helyet valahol .” A Te kamionnyi cuccosod mellé csapódva, mi egyke építők is felsorakozunk. |
Bejelentkezés
Hirdetés |