Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   38 / 84
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

A hálózat terhelehetőségét sajnos nem tudjuk ezért addig azt a szörnyet megkérném nem beüzemelni még erre választ nem fogunk kapni ! Mert ha valaki kinyirja a hálózatot akkor az egész napos dolognak lőttek . Ezt reggel a Laci bácsitól tudjuk csak meg addig csak találgatni lehet ,sajnos ezt előre senki meg nem kérdezte így nem is tudjuk.
A kérdésed második felére nem tudok választ adni én személy szerint csak az idő pontot a helyszint és az azzal járó gondokat szerveztem !
Idézet:
„GU-81-et. Én biztos hallani akarom mit tud, szerintem más is.

Erre is csak azt tudom mondani hogy ennek nincs semmi értelme OTT a körülmények ezt ugy sem teszik lehetővé , egy 6X4 méteres szobában mit is akarunk ? Ez nem Disco nem koncert és nem hangnyomás verseny ! Ugy mint technikai érdekesség az igen annak helye van de a hangerőre semmi szükség!
(#) Action2K hozzászólása Júl 16, 2010 /

Összeszedném, hogy mire számítsunk, illetve mire ne, a holnapi napra.

- Elsőként nagy melegre, hisz "kis" termek, sok ember, sok "villanyrezsó", kevés szélmozgás, nulla légkondi. Tehát, aki teheti, hozzon ventilátort a maga és alkotása védelmében.

- Másodsorban, az iskolában nincs büfé a részünkre. Van a környékben (500-1000m) több kisbolt, de ajánlatosabb otthonról hozni enni, inni valót. Az utóbbiból bőven, a meleg miatt. Van vízcsap is ha valakinek az is megfelel.

- Mivel iskola, így termeként 1 konnektorra lehet számítani. Abból kellene a termenkénti 2-4 kiállítót ellátni árammal. Tehát 5-10 méteres hosszabbítót, meg egy kb 6-os elosztót kellene kiállítónként hozni.

- Kérnék mindenkit, hogy a belépő árát lehetőleg kis címletekben fizesse, ne 5-10-20 ezresekkel, mert akkor hamarosan eljutunk oda, hogy nem tudunk visszaadni. Köszönöm.

- A programokkal kapcsolatosan.
1. A vakteszt délután kezdődik. Annyi változás lesz benne, hogy nem egy összeállítást fogunk "százszor" meghallgatni, hanem a Ti általatok hozott CD-kről, egy egy szám, így nem lesz unalmas az 1-2 órán át tartó program. Tehát, aki szeretné a kedvenc számát megmérettetni, hogy melyiken szól jobban, az hozza el a CD-jét. Persze a nap folyamán is lehet egymás rendszerén pianóban fülelgetni.

2. Idén lesz "süket-teszt" is, azaz a műszeres (számítógépes) megmérettetés is. Akinek nincs otthon lehetősége (nincs szkópja), vagy félti a hagkártyáját, vagy nem tudja hogy fogjon hozzá, de érdekli, hogy milyen az erősítőjének az átvitele, alapzaja, torzítása, annak a rendezvény teljes ideje alatt bármikor ingyenesen elvégzem.

3. Tombolát idénre már nem szervezek, mert a sok terem miatt nehézkes a kivitelezése.

Ha van további kérdés, ne tartsátok magatokban.
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

A kiállítók listáját meg szabad kérdezni? Vagy nem publikus?
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Idézet:
„Ez nem Disco nem koncert és nem hangnyomás verseny !”

Tudom én, csak azt hittem veszed a lapot. Na mindegy.

Vettem a lapot de azt szeretnénk ha csak az ésszerűség diktálna . és nem a ....
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Bodnár Zsolt
burgdavid
CIROKL
Doncso
EcoPityu
GubánGábor
hapro
kowi
Luki
Moszkvai
mp3maker
MrBrown
rockersrác
tunerman
varttina
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Köszi!
(#) CIROKL válasza Action2K hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

És még ne feledjük szamit aki hozza a gyönyörűséges HTA-30 -as erősítőjét , éés még lesz aki zsákba macskát is hoz
(#) Norberto válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Én is viszek egy kis zacskó kondit, legfeljebb hazahozom, ha nem lesz keletje.
(#) hapro hozzászólása Júl 16, 2010 /

Ha valakinek kallódik otthon egy csomó ECC88 HTA-30-hoz akkor abból 1-2db-ot szívesen vennék magamhoz, valamiért cserébe. Én is viszek pár cuccot, hátha azok közül valami megtetszik neki...most kéne belőle, és csak 1db-om van, és az is egy ősrégi valami.
(#) rockersrac hozzászólása Júl 16, 2010 /

Kb meddig fog a rendezvény tartani? Mert én max fél 5-ig tudok maradni, mert más dolgom is van holnapra! :hide:
(#) Doncso válasza Action2K hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Idézet:
„Ha van további kérdés, ne tartsátok magatokban.”

Megköveztek, ha délben elindulok? Sajnos eddig tudok maradni.
Apropó kiállítók listája. Hans Jani barátom is kiállít, igaz lélekben lesz velünk, de én képviselem, viszem az általa épített 6P14P PP-t, megkért, hogy állítsam ki azt is, igyekszem eleget tenni a kérésének.

Á nem ha addig maradsz akkor addig ! Csak lessz aki délben érkezik de az legyen az Ő baja ha a te cuccaidat nem fogja látni .

Sajnos a gyermek megőrzést, csak így tudtuk megoldani, a párom dolgozik, a manó pedig csak apával hajlandó aludni.
Idézet:
„Csak lessz aki délben érkezik de az legyen az Ő baja ha a te cuccaidat nem fogja látni .”
Sokat nem veszít vele, szerintem, a többi nagyobb látványosság.
(#) scooby_ válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Ha neked minőségnek megfelel az ORON HS500,akkor odaadom köccsönbe!
(#) Doncso válasza scooby_ hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Hozzad.

kössz! De akkor meg is vársz!!
Moderátorok közül lesz ott valaki?

Idézet:
„többi nagyobb látványosság.”

Ezt kivesézzük ott több -E vagy nagyobb ? nem kell alábecsülni magad az enyém sem makulátlan és nem több mint a tiéd ! Remélem érted

Igazad van, ez oda tartozik.

Nehogy elcipeld, csak vicceltem, inkább letettem én is a 2 pár dobozról, viszek egy lejátszót, három erősítőt, meg két pici dobozt azt jónapot. Elég az.
(#) rockersrac hozzászólása Júl 16, 2010 /

Holnap viszek egy jó rakat csövet, mert nekem itt feleslegesen állnak, nem tudok velük mit kezdeni lényegében, hátha valakinek kell ezekből csövekből is!

Két picit,az van nekem is!! Elvigyem? Műanyag,de van hangja!
(#) scooby_ válasza rockersrac hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

PCL86 nekem nemártana még1! és egy pacsirta kimenő... Én a börzén 200ft-ért vettem kimenőt,valóban ennyit érne?
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Magától értetődik, én is megyek...
(#) Doncso válasza rockersrac hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Stoppolhatom őket?

Nem kell, köszi, már bepakoltam, megvan minden.
(#) petemazi hozzászólása Júl 16, 2010 /

Sziasztok!
Jól nézem, hogy az ecseri úti metrótól 181-281 busszal megközelíthető a puskás?
(#) rockersrac válasza petemazi hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Ha már úgy is M3 közelben vagy, akkor szerintem gyere népligetig, és kis gyaloglással ott lehet lenni gyorsan!
(#) EcoPityu hozzászólása Júl 16, 2010 /

Ha GG-nek nem lesz kész ma éjszaka a szörnye, akkor nem jön!

Csak bebiztosítandó magamat: 2 ember kényelmesen elfér nálunk (csak , ha nem jön GG)

44-esen, majd Kecsótól M5-ön vágtázunk fel BP-re...

Ha valakit érdekel, gyors privát üzenet!

Action Laci! Privibe add már meg a telószámodat, mert a tavalyi 20-asodat nem veszi fel senki!
(#) wifiman hozzászólása Júl 16, 2010 /

Én is ott leszek holnap. Burgdaviddal megyünk együtt (egy kiállítóhely). Egy kis csövest és két hangfalat én is viszek, ugyan a csövest még nem én építettem(remélem nem gond) igazából csak figyeltem és tanulni próbáltam.
Következő: »»   38 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem