Fórum témák
» Több friss téma |
Scoobykám, aranyos kiskölök vagy te, magamra emlékeztetsz, amikor ilyen idős voltam. Csak engem az apukám nem vitt el sehová. Ne haragudj , hogy nem tudtunk csevegni, de láttad mekkora felfordulás volt. Majd egy börze alkalmával.
Köszöntem szépen már kereken 100 megy is föl , 10 -et kivettem egyezés végett.
Urak!
Köszönöm köbzolinak az őszinte véleményt, Norbetonak a LED-eket, Cirok Lacinak a sok-sok mindent amit adott, Iminek amit kaptam tőle, a méréseket Akció Lacinak, A beszélgetéseket akikkel beszélgettem, külön örülök, hogy megmérethettem a saját cuccaimat másokkal szemben, így már nem csak a saját véleményem van róluk, őontosabban már nem csak azt tudom róluk elmondani amiket itthon hallok. Sok-sok tapasztalatot szereztem, többek között köbzolitól, hogy a csipeszeket ha nem használom, az egyiket a másikra csíptessem, így biztos nem érnek össze . Készítettem képeket, de most néztem meg őket, nem sok, és nem is túl jó minőségűek lettek. Beszélgettem sokat, emberekkel, és köszönöm a CirokLacinak azt a kék nagy nehéz GU50-et amit postán fog elküldeni nekem. Annyit elmondhatok erről a találkozóról, hogy más volt mint az előző, de ez így jó. Volt több ember akikkel szívesen beszélgettem volna, és olyan is akikkel nem és ezt így is tettem. Hát.. meleg az volt, de nem baj. A képeket itt nézhetitek meg: Bővebben: Link Ha valakit kihagytam, és ez bántja akkor gondolja oda magát a felsorolásomba. Ja! Hát a Doncso...őt kihagytam, de ki is akartam..Persze mert a sört elfelejtettem neki vinni.
Doncso! Fáj a fogad?Bővebben: Link
Te mókamester. Nem baj, hogy nem hoztál sört, nem várom el igazán. Bőven elég kárpótlásul a két Tesla magas sugárzó. Küldd majd a szlaszámot.
Hihetetlen, Matyinak csukva a szája! Bővebben: Link
Hát...Ha én a bátyámtól hallanék ilyeneket...
Én is ott voltam, egy kis ideig. Gratulálok a szervezőknek és a kiállítóknak.
Egy két kiállítót ugyan másmilyennek képzeltem (ami semmit sem számít valójában), de az erősítők nagyon tetszettek. Kicsit kaotikus volt a "zaj", de ezt nehéz elkerülni ilyen sokadalomban. Engem is elbűvölt, mások is dicsérik a félkész erősítő küllemét (rácsos, sárga hangjeggyel). Kihez kapcsolódik ez a formatervezési remekmű?
Alkotó mester is kint volt? Hány óra tájékában?
Mert félt tőlem mikor készítettem a képet. :hamm:
A fene vinné el,köszöntem volna neki is. Úgy is épül a labortápja,biztos tudott volna 1-2 tanácsot adni...
Most már egyértelműen látható, szükséges a Nick-et tartalmazó kitűző. :yes:
Evvel 100%-ig egyet értek. De ez eszembe sem jutott!
Minden szervezési rutin nélkül, csak okoskodok, de
Esetleg csak sima fehér kitűzők kellenek, amikre belépéskor felírja a vendég, vagy az "ajtónálló" az éppen érkező nevét. Aztán mindenki hazaviheti emléknek a kitűzőt (viszont akkor azért kell rá egy kis felirat, úgy mint "Hobbielektronika", esemény neve, és dátum, amiket egységesen elő kell nyomtatni.)
Én ezt így oldottam meg (kép alul).
Mivel rengeteg internetes fórumos talira járok, tök jó megoldás.
Jó nap volt ez a mai! Sok szép alkotást sikerült megtekintenem és jó néhányat meg is hallgatni.Örülök, hogy sikerült ennyi remekművet így egy helyen látni hallani. Engem a kis HT-A30-asok hangzása nagyon megfogott. Meghallgatunk több példányt is, amiből a legjobban szamóca példánya fogott meg.
Legnagyobb megdöbbenésem az volt, mikor sikerült CIROKL GU50-PP-jét meghallgatni. Olyan hatalmas dinamikával és olyan tisztán szólt, amilyet még sose hallottam. Egy olyat építenem kell az már biztos! Persze ha ő is hozzá járul. Köszönet mindenkinek aki hozzá járult a rendezvényhez! Képek ittFolyamatosan töltöm fel.Holnap a video is meg lesz.
Amúgy Palya Bea volt az a magyar előadó, akire rácsodálkoztál.
Ez is egy jó megoldás (a kitűzőt én valahová a "frontoldalra" képzeltem, nem hátra).
Ohh...! Köszi! Jó kis zene!
Matyikém Neked pedig ide raktam az album borítóját amit kértél.
Lehet azt cifrázni Az elejére is mehet felirat
Örülök, hogy másnak is tetszik a Palya Bea féle folklór.
Én nagyon szeretem! Ha nem baj betenném ajánlónak az egyik kedvencemet tőle. Hallgassátok meg. Nagyon jó. Palya Bea: Szépszemű szeretőm
Anno, mikor egyszer rádióban meghallottam tőle ezt a fura hangzásvilágú Észosztó nagy szájhős című zenét, teljesen bezsongtam! Addig nem is igen hallottam az előadó nevét! De nem csak a zenéje jó... :crazya:
Igen én is kedvelem a temperamentumos tűzzel teli stílusát.
Persze a népdalosok kőzöt vannak még jó előadók.
Ha nem haragszotok meg érte, betennék még egy-két muzsikát.
Bővebben: Link Ez egy könnyebb műfaj. Délutáni időtöltéshez szeretem hallgatni. A dolog érdekessége, hogy az előadó Heidi Happy. Az a Heidi Happy, aki a Yello zenekar 2009-es lemezén énekel. Meg kell hagyni szenzációsan. Betennék egy pár linket. Lehet így többen ráismernek. A 2009-es lemez bemutató videó szenzációs ötlet volt, és hatalmas siker. Itt egy nagyon jó muzsika a Yelloval együtt. címe: You Better Hide És végül egy duett Boris Blank-el (Yello) Többet nem offolok
Szerintem lesz. Legalábbis beszélgettünk erről AkcióLacival az utolsó "búcsúzó" 2 órában.
A helyszín ugye a sulitól mindenképp függ, de ha még nyitva lesz jövőre is, akkor feltehetőleg meg lehet szervezni ismét. Az időponton vaciláltunk, hogy mégis mikor lenne jó... abban talán egyerértettünk, hogy ez a nyár közepe nem pont a legjobb választás, túl korán sem érdemes tartani, mert az év eleje tele van mindenféle ünnepekkel, húsvét, pünkösd, stb. ami miatt már jó előre ki kéne nézni majd a szóba jöhető dátumokat (szombatokat).
A sulit jó ötletnek tartom, a nagytermet viszont nem, én , hacsak lehet, inkább kistermekre szavaznék, úgy jobban érvényesülhetne mindenki. Gondolok itt arra, hogy 3 kiállító hamarabb megegyezik melyik szóljon, mint egymásra zenélünk. Meghát, lehetne szervezni egy kisebb bemutató jellegű körbejárást, hogy ne legyen annyira szétszórt az egész, igazából kicsit úgy éreztem, hogy fejetlenség volt, olyan rendszertelen, inkább nézelődés jellege volt, mint bemutató. Vagy én értlelmezem félre? Inkább a látványé lett volna a főszerep?
Hát, idén így jött ki. Jövőre már ennyivel tapasztaltabbak leszünk, jól visszaolvasunk majd, mikre kéne jobban odafigyelni és újonnan alkalmazni vagy elhagyni, átalakítani.
Sziasztok.
Sajnos nem sokáig tudtam ott lenni a találkán de nagyon tetszett,élőben egész másak a készülékek mint képeken.Amit szerettem volna azt sajnos nem tudtam meghallgatni viszont CIROKL és szamóca csöves HTA ampjainak a hangja nagyon tetszett. Bevásároltam a GU-50SE-hez úgyhogy jövőre már talán méltó leszek én is közétek.
Ma reggel is kerültek fel uj képek a foto albumomba ahová még várnék további képeket , ha netán valaki személyiségi jogokat vél felfedezni az azonnal szóljon és az adott képet törlöm !
Összességében nekem nagyon tetszett a tegnapi nap , sajnos a nagyteremből nem igen tudtam kimozdulni csak egy -egy pár perc erejéig . Azt meg végképp sajnálom hogy ténylegesen nem tudtam beazonosítani szinte csak azt akit már ismerek személyesen / nagyon hiányzott a nyakba akasztós kitűző / Számtalan ember volt ott akivel szerettem volna beszélni , bár az is lehet ott beszéltünk is csak igy nem is tudom kivel ? A kiállitóknak nagyon megköszönöm a részvételt és a számtalan szép remekművet amit hoztak magukkal , a Lacinak külön köszönet a számítógépes elemzésekért , amiről ha jól sejtem láthatunk eredményt is ! Nem utolsó sorban szintén nagyon köszönöm a nézelődők érdeklődését , részvételét . Akit esetleg kihagytam a felsorolásból attól elnézést kérnék . A felsorolásomat viszont a Puskás tecnikum igazgatójával /Horváth László dr/ folytatnám akinek szintén minden elismerésem a helyszin biztosításáért . Azt is nagyon sajnálom hogy a demozás során némi zürzavar volt , azért lehettek volna egymásra tekintettel egy picit talán jobban oda figyelve . De ettől a kis hibától eltekintve szerintem szép és jó volt minden . [/OFF]Doncso : azt meg hogy a kék szörny mit alkotott sajnálhatod hogy nem hallottad ![OFF] |
Bejelentkezés
Hirdetés |