Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1275 / 3599
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Nincs teljesen összehúzva "Kaptam hozzá használati útmutatást"
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

No, ezt örömmel hallom! Egyébként milyen gyártmány? Nekem egy régi csehszlovák van.
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

No én nem tudom, ami a képen is látszik, egy K betű van rajta, egy patent kis fa dobozban volt, ami valószínűleg házi, tettem az aljába szivacsot Majd ennek is csinálok tetejét, me nálam mindent szétcsesz a FeCl De van egy brutális új bitkészletem, 10ropi volt, minden spec fej van benne, úgyhogy nekem nincs szétszedhetetlen már Meg pár új szerszám, úgyhogy szerintem be is szüntetem a maratást a műhelyben…
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Én még sohasem marattam az új műhelyben, de sosem fogok! Én ha minden igaz egy szkópot szerzek be a héten
(#) Doncso válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Akkor elcserélheted Müszivem a miniscope-ot
(#) kadam hozzászólása Júl 26, 2010 /

Egy kis zene estére: Bővebben: Link
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Fáradhatatlanok vagyunk (nincs meló, valamit kezdeni kell magának az embernek, nem fordulhat magába )
(#) klemo86 válasza kadam hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Ha nem germán lenne, még jó is lenne
Nézd (hallgasd) meg ezt!
(#) Doncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Csak annyi, hogy mindjárt kivágom a billentyűzetemet, nem azt írja, mint amit mondok neki.
Müszivem értsd : Müszivel.
(#) kadam válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Tessék egy kis magyar

Csak hogy ma is tanuljunk egy keveset… Az egyetlen nyavíkolás, amit el tudok viselni, sőt, még szeretem is (jók voltak tavaly SZIN-en )

Ez jó! Máris még egy picivel jobban szeretem őket
Megvan pár albumuk, amiket épp törölni készültem. Jelentem nem fogom.

Szerencséd! Néha, ha tombolhatnékom van, a néhány száz wattommal megküldöm, és ordítom én is velük Az a baj, hogy hatalmas igazságokról van szó, pártoktól függetlenül… Az új albumukat el ne felejtsd letölteni ÖHHM ÖHHM megvenni

letölteni is szabad de a 30. nap letelte után törölni kell
Szomszédság hogy bírja a néhányszáz wattod?

Thermoplán üvegek vannak, persze ez ilyenkor nem igazán számít A szomszédok takarodjanak dolgozni, reggel meg kora délután aki otthon van, az megérdemli (nincs se éjszakai műszakos, se boltos, se éjjeliőr, nem félre érteni!) Én meg csak unatkozom, és néha rámtör ez a dolog… Ha valakit zavar, lehet számot kérni! Mellesleg valaki mindig füvet nyír, akár esőben benzinessel, akár vasárnap délben, akár a barom kertész benzinmotoros permetezővel megy végig a kertjén este kilenckor (akkor ér haza), akár szomszéd kissrác dobol… A flex meg a fűrészgép hétvégén alap. (Ha valaki szabadságon van, és zajog, had nem azt hallgassam már.)

A jó zene nem zavar senkit se. Szerintem az gyógyír mindenre! Esküszöm még a fejfájásom is elmúlik egy egy hangosabb szám után.
Bizony bizony sokkal több bosszúságot okoz a sima mindennapos zaj. Inkább zene szóljon.
Lassan kidőlök.... Jó éjt!

Pontosan, csak nem lehet mindenkinek olyan kifinomult ízlése, mint nekem, ezért nem mindenki "élvezi"
Jó éjt!
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 27, 2010 /

Akkor így éjnek idején pörögjünk egy utolsót. Bővebben: Link
(#) (Felhasználó 4577) válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Nem rossz!

Na és ehhez mit szólsz?
Bővebben: Link
(#) wifiman válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

És Te ehez?
(#) (Felhasználó 4577) válasza wifiman hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Egyre keményebb a metál, amiket linkelünk.
Egyébként jó, bár egy kicsit nekem már túl kemény.

Nyitni kéne egy rock topicot nem?

Mindenféleképp.

Na holnap majd meglátjuk hogy nyitunk e. NEmis holnap...ma van holnap, vagy mi MEgyek inkább aludni. Jóccakát. :integet2:

Jó éjt!
Én is kezdek álmosodni.
(#) zoly15 válasza Doncso hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Milyen poénos hogy erről az egész HE tudott de leg utoljára én Egyébként nem éppen cserélünk, de elintézzük. Feltéve ha nekem összejön a szkóp. Ma tudd meg milyen izgatott vagyok Most nézem hogy ez a félálom jobb mint akár milyen fű :smoke: Mikor el kezdtem írni a választ abban a tudatban voltam hogy matyikémnek írok, aztán most nézem hogy Doncso....
(#) klemo86 hozzászólása Júl 27, 2010 /

Na erről beszélek, hogy nem nyírja egyik p@raszt se a füvet az utcán, mert "közterület", azt 7kor a damilos sz@rokra kell kelni Most más se fog aludni! Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Akkor "Jó reggelt" Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem ez a zene olyan lassú mint a csiga Max altatódalnak lenne jó nekem
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Fél órás Alvin-koncertnél tartok, kezdek berekedni, de vigyázok, ilyen csörgéssel lőttek mi a múltkor a 25centis közepemet Én is elalszok így is, mondjuk nem fél 2kor kellett volna lefeküdni, de ki tudta ezt előre
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Képzelem milyen lehet a fűkasza + koncert+te párosítás hangja
Következő: »»   1275 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem