Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nincs teljesen összehúzva "Kaptam hozzá használati útmutatást"
No, ezt örömmel hallom! Egyébként milyen gyártmány? Nekem egy régi csehszlovák van.
No én nem tudom, ami a képen is látszik, egy K betű van rajta, egy patent kis fa dobozban volt, ami valószínűleg házi, tettem az aljába szivacsot Majd ennek is csinálok tetejét, me nálam mindent szétcsesz a FeCl De van egy brutális új bitkészletem, 10ropi volt, minden spec fej van benne, úgyhogy nekem nincs szétszedhetetlen már Meg pár új szerszám, úgyhogy szerintem be is szüntetem a maratást a műhelyben…
Én még sohasem marattam az új műhelyben, de sosem fogok! Én ha minden igaz egy szkópot szerzek be a héten
Akkor elcserélheted Müszivem a miniscope-ot
Egy kis zene estére: Bővebben: Link
Fáradhatatlanok vagyunk (nincs meló, valamit kezdeni kell magának az embernek, nem fordulhat magába )
Ha nem germán lenne, még jó is lenne
Nézd (hallgasd) meg ezt!
Csak annyi, hogy mindjárt kivágom a billentyűzetemet, nem azt írja, mint amit mondok neki.
Müszivem értsd : Müszivel.
Csak hogy ma is tanuljunk egy keveset… Az egyetlen nyavíkolás, amit el tudok viselni, sőt, még szeretem is (jók voltak tavaly SZIN-en )
Ez jó! Máris még egy picivel jobban szeretem őket
Megvan pár albumuk, amiket épp törölni készültem. Jelentem nem fogom.
Szerencséd! Néha, ha tombolhatnékom van, a néhány száz wattommal megküldöm, és ordítom én is velük Az a baj, hogy hatalmas igazságokról van szó, pártoktól függetlenül… Az új albumukat el ne felejtsd letölteni ÖHHM ÖHHM megvenni
letölteni is szabad de a 30. nap letelte után törölni kell
Szomszédság hogy bírja a néhányszáz wattod?
Thermoplán üvegek vannak, persze ez ilyenkor nem igazán számít A szomszédok takarodjanak dolgozni, reggel meg kora délután aki otthon van, az megérdemli (nincs se éjszakai műszakos, se boltos, se éjjeliőr, nem félre érteni!) Én meg csak unatkozom, és néha rámtör ez a dolog… Ha valakit zavar, lehet számot kérni! Mellesleg valaki mindig füvet nyír, akár esőben benzinessel, akár vasárnap délben, akár a barom kertész benzinmotoros permetezővel megy végig a kertjén este kilenckor (akkor ér haza), akár szomszéd kissrác dobol… A flex meg a fűrészgép hétvégén alap. (Ha valaki szabadságon van, és zajog, had nem azt hallgassam már.)
A jó zene nem zavar senkit se. Szerintem az gyógyír mindenre! Esküszöm még a fejfájásom is elmúlik egy egy hangosabb szám után.
Bizony bizony sokkal több bosszúságot okoz a sima mindennapos zaj. Inkább zene szóljon. Lassan kidőlök.... Jó éjt!
Pontosan, csak nem lehet mindenkinek olyan kifinomult ízlése, mint nekem, ezért nem mindenki "élvezi"
Jó éjt!
Akkor így éjnek idején pörögjünk egy utolsót. Bővebben: Link
Egyre keményebb a metál, amiket linkelünk.
Egyébként jó, bár egy kicsit nekem már túl kemény.
Nyitni kéne egy rock topicot nem?
Na holnap majd meglátjuk hogy nyitunk e. NEmis holnap...ma van holnap, vagy mi MEgyek inkább aludni. Jóccakát. :integet2:
Jó éjt!
Én is kezdek álmosodni.
Milyen poénos hogy erről az egész HE tudott de leg utoljára én Egyébként nem éppen cserélünk, de elintézzük. Feltéve ha nekem összejön a szkóp. Ma tudd meg milyen izgatott vagyok Most nézem hogy ez a félálom jobb mint akár milyen fű :smoke: Mikor el kezdtem írni a választ abban a tudatban voltam hogy matyikémnek írok, aztán most nézem hogy Doncso....
Na erről beszélek, hogy nem nyírja egyik p@raszt se a füvet az utcán, mert "közterület", azt 7kor a damilos sz@rokra kell kelni Most más se fog aludni! Bővebben: Link
Akkor "Jó reggelt" Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem ez a zene olyan lassú mint a csiga Max altatódalnak lenne jó nekem
Fél órás Alvin-koncertnél tartok, kezdek berekedni, de vigyázok, ilyen csörgéssel lőttek mi a múltkor a 25centis közepemet Én is elalszok így is, mondjuk nem fél 2kor kellett volna lefeküdni, de ki tudta ezt előre
|
Bejelentkezés
Hirdetés |