Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1277 / 3599
(#) poros hozzászólása Júl 27, 2010 /

Tényleg ez mára az utolsó. :hide:

pic48478.jpg

(#) Action2K válasza poros hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

N.A.S.A.

antennák.jpg

(#) Norberto hozzászólása Júl 27, 2010 /

Nincs ötlete valakinek, itt Budapesten vagy környékén hol lehetne kiégetni egy agyagból készült, kis ajándéktárgyat? Órák, napok óta keresgélünk a tesómmal, de nem találunk használható információt.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Mennyi ideig kell égetni és mekkora hőmérsékleten?
Esetleg valami grillezőben vagy nem összecsukható melegszendvics sütőben nem lehet kiégetni?
Vagy sima sütőben?

Lehet, hogy hülyeséget mondok, mert nem tudom meddig, mekkora hőmérsékleten kell égetni.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

8-900 fok körül kell kiégetni.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Akkor a sütő és társai ide kevés.
(#) klemo86 hozzászólása Júl 27, 2010 /

Találtam egy Grundig CF5000-es decket fűnyírás közben, egy kukából kandikált ki… Érdekel valakit, vagy szétbonthatom?
(#) mex válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Fogtechnikus ismerős esetleg?
(#) Norberto válasza mex hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Sajnos nem tudok ilyenről.
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Szobrász, egyéb képzőművész? Olyan is lehet, aki még iskolába jár.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 27, 2010 /

Szép estét mindenkinek! No, szépen belefogtunk megint a felújításba. Ismét festés. A konyhát és egy előszobát kell kifesteni. Plusz a szobámat. De mielőtt itt festenénk a plafonra fel kell rakni a mennyezetre való dekor lapokat. Ami 23.86m2 ebből már fent van 8.82m2 Holnap reggel 7 kor folytatjuk...
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Szerbusz Zolikám! Egész nap nem láttalak. Merre voltál, mi jót csináltál? Ha rosszat, azt ne mond el, nehogy megtudja valaki.
(#) Stadi válasza Action2K hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Ki tudná meg? Szűk családi körben vagyunk.
(#) valve válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Itt dolgoztam pár évet informatikusként és tudom, hogy vannak CAD-CAM gépek a műhelyben amivel különböző tárgyakat, pvc és műanyagokat marnak majd égetnek puhítanak meg. Ennek van magyarországi kirendeltsége is ami nem tudom, hogy még működik-e. Viszont ha van ilyen helyen ismerősöd vagy tudsz ilyen protézisokat és ortéziseket gyártó cégről akkor 99% hogy van nekük ilyen gépük (amibe simmán befér egy agyag edény vagy tányér/váza).

Esetleg keresel egy gyerekek és tanulók klubbot ahol foglalkoznak agyag tárgyakkal.
(#) SALáta válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Lehet az émász pihenőre küldött, cselezd ki őket máskor! Jó nagy akkuk és egy szünetmentes ami hálózat nélkül is indul. Ma én is miattuk voltam itthon kényszerpihenőn, áram nélkül nem igazán tudnak dolgozni a gépek.

De legalább volt időd lenyírni a füvet, nem?
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Ollóval, mert az elektromos fűnyíró nem akart nyírni.

Akár ők is, de nem benyós a darálód? Cö, cö. Nekem sem.
(#) wifiman hozzászólása Júl 27, 2010 /

Jóestétet. Tegnap olyan durva zenéket pakolásztunk ide, most itt egy kicsit könnyedebb estére
(#) Norberto válasza wifiman hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Köszi, ez jó zene, végre nem rock, huhhh...
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Tényleg jó, először azt hittem, Nox...
(#) wifiman válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Ezt is sokat hallgatom mostanában. Szeretek én mindent ami igényes zene
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Egész jól illik a programozáshoz.

Nem is altat, de a szöveghiány miatt sem vonja el a figyelmet, s még dallamos is ráadásul. :yes:

Szerintem ez olyan zene, amit Michael Flatley is kedvelne, ha itt lenne köztünk.
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Igaz. :yes:
(#) (Felhasználó 4577) válasza wifiman hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Nem pont az a stílus, de nekem még ez is nagyon tetszik:
Bővebben: Link
Az a két leányzó se semmi oldalt.
A közönségük se semmi.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Pedig jó az a rock. Akkor, ha eredeti ősrock a hatvanas évekből, és nincs agyon torzítva meg hörögve. De ízlések meg pofonok.
(#) wifiman válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

:integet2:Jóéjt!
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 28, 2010 /

Reggel óta folyamatosan esik az eső és nem tudtam ma sem csinálni semmit. tegnap(vagyis már tegnap előtt) felhős volt az idő, de pont jó volt, mert nem volt túl meleg, kint dolgozgattam, fúrás, faragás, flexelés, hegesztés. Ma meg az égvilágon semmit nem tudtam csinálni. Még mindig hallom nyitott ablak mellett ,hogy esik az eső, és egész nap ez volt, megállás nélkül esik. Ja és napi 1 pár másodperces áramszünet van. Több napja minden nap, délután, estére jön egy pillanatnyi szünet. Kezd unalmas lenni. Tegnap futtattam a vírusírtót tesóm gépén, közben jött a szünet, leállt. Ma tesóm nézett filmet, áramszünet, megint leállt. Kint voltam a garázsban, villany felkapcsolva, mivel kicsit sötét volt, jön az áramszünet Főkapcsoló lekapcsol(mágneskapcsolós), zene, villany elmegy. Mire eltaláltam a lomban a főkapcsolóig, kész labirintus volt.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Szerintem kellett ez a kis eső, ami itt volt, de ami feléd van, az már sok.
Jó volt, hogy nem volt ilyen meleg, fél délután fát vágtam, meg se kellett állni, pont nem volt melegem, amikor jó idő volt fél óránként szünetet kellett tartanom.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Az a vicc, hogy vasárnap délután is esett egy jó adag, egy vihar kíséretében, majd hétfőn nyugi, kedden meg egész nap folyamatosan, megállás nélkül.
Következő: »»   1277 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem