Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudom, hogy nem vagy ilyen szigorú: , csak az irigység beszél belőled. :beka3:
Akkor eddig volt lesscheeba, és most megint morcheeba lettek?
Ezt most nem értem, biztos valami "sűrűn használt" előtagok ezek.
More=több, less=kevesebb. Azt az egy e betű különbséget nézzük el a vicc kedvéért.
Hi
Véleményt várnék erről a cuccról. Volt már valakinek dolga vele, érdemes-e megvenni stb. Válaszokat előre is köszönöm
Az menő ha 10 hónap alatt 1kg forrasztóónt elhasználtam, és nem is ez a napi munkám?
Bádogos vagy? Esetleg központi fűtést csinálsz réz csővel?
...és én még azt hittem, hogy az a fránya 2 Kg Multicore elég lesz nekem egy életre. Elismerésem!
Mellékállásként 7szegmenses ledkijelzőt forrasztok, 35 000db nál tartok eddig. Lassan lerakodik a szobámba a füstje a falakon, meg a tüdőmbe is biztos.
Ez gyönyörű. Ehhez a mennyiséghez már komoly munakvédelmi dolgok tartoznának. Az ólom nem egészséges dolog.
Én jelenleg is ezt használom. Nincs vele bajom, jól lehet használni.
Ja, mintha már olvastam volna róla...Bővebben: Link
Legalább jól megfizetik, hogy fussa belőle szobafestőre, meg vastüdőre?
Több csurran mint a normális nappali munkahelyen, csak nem eccerü minden este, meg hétvégén is ha kell akkor kell csinálni, ha meg nincs akkor marad minden más munka.
Nem dohányzom, nem iszom a hobbim visz a sirba!
Idézet: „Nem dohányzom, nem iszom” ...én se, de hogy mi visz a sírba...
Nem tudtam, hogy a Metabo kooperált aWD-vel...
A SATA csatlakozó miatt pedig könnyű rádugni a töltőre. Vajon mire lehet elég egy 64 megás akksi?
Számold ki CSavarozásnál érthető. 1bit ugye milyen sokáig elég csavaroznni. namost 64mega az jósok bitből áll. :yes:
Mostlátom hogy akkut írtál. Akkor nem tudom
Üdv! Ha esetleg unnátok a csendet.
Media Player-el tessék megnyitni.
Igen! Igen! Volt élmény bőven, csak a maciról maradtunk le... Pedig reméltem, hogy sikerül riportfilmet készíteni vele...
Az előbb hallottam rádióban ezt a nyugis zenét, szerintem tök jó, én legalábbis régóta szeretem az ilyesmi zenéket (is):
Bővebben: Link
Az asztali számítógépen nem érezni, de a laptopon, főleg ha egy HD tartalmú videót nézek, akkor képes kikönyökölni a processzorból az a pár millió tranyó a kihasználtságtól.
Pontosabban nem a Firefox, hanem a plugin-container.exe az, ami elkezdi enni a processzort (Adobe Flash Player komponenens).
Ez egy igen érdekes jelenség, még ilyet nem tapasztaltam.
Próbáld a CCleaner -el megtisztítani a rendszert, aztán próbáld újra, hátha megjavul.
Naná, főleg hogy nem a tarkómmal dobtam el.
Jajj neee, ez az én idegrendszeremnek nagyon sokk!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |