Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Üdv mindenkinek! Ma reggel megérkezett a szkópom. Egy Emg1568/A típusú szkóp. Szinte gyári állapotban van. A festék még meg sincs kopva. Eredeti gépkönyvekkel kaptam
![]()
Köszönöm! Jó gép ez! Öröm vele mérni
![]()
Mutiií!
![]()
Bocsi, pedig be akartam linkelni a hozzászólásomba
![]()
Wow, nagyon szép műszer, jó látni, hogy akad még szép állapotú. Vigyázz rá, meghálálja.
Üdv.
Hali! Igen ezt jól kifogtam
![]()
Bocs, kicsit megkésve válaszoltam a kérdésedre a vásárlás topikban, de most már játszhatsz vele szabadon. Jó kis gépezet.
Semmi gond! Úgy látom jó üzletet csináltam
![]()
Köszi, már láttam egy másik totyikban.
![]()
Nincs mit! Szerintem tudom melyik topicban láttad
![]()
Ipari elektronikában használt lineáris útmérők és forgójeladók teszteléséhez szeretnék egy kis "próbapadot" építeni: lépésszám, oda-visszafutás, sebesség érzékenység stb. ellenőrzésére. Gyakorlatilag egy triggerelhető számlálóról van szó, átkapcsolható bemenettel; csak az iránt érdeklődnék, hogy van-e valakinek egy kipróbált rajza, amivel sok hibalehetőségtől kímélne meg... 12digites LED kijelzőben gondolkodom. Frekvenciamérési üzemmód hab lenne a tortán.
Javíts ki ha tévedek, de neked egy periódus időmérő kellene?
Nem.
Irányérzékeny fel-le számláló, ami referenciajeltől referenciajelig, vagy folyamatosan számolja a bejövő inkrementeket.
Nem biztos hogy ez ebbe a témába való.
Többet is találtam, ahová hasonlóan jó (és hasonlóan rossz) lett volna... A végén találomra tettem ide, több helyre végképp nem akartam. Ha tudsz célszerűbbet, akkor kérem az áthelyezést.
Tény, hogy nem található ilyen téma még. Szerintem nyugodtan nyiss a kérdésednek egy új témát. Elég egyedi feladatról van szó.
Szia! EZ valami olyasmi mi kell neked csak sokkal többet tud..
Üdv mindenkinek! Jelenleg így néz ki a műhelyem Bővebben: Link
![]()
Hű, de piszok nagy rend van. Ebben dolgozik is valaki?
![]()
Rend? Így is kupi van! Kondik az asztalon, autórádió az asztal szélén...
![]() ![]()
Engednem kell! Hisz sakkban tartasz
![]() ![]()
Fura fogalmaid vannak a kupiról, én itt kínos és talán túl szögletes rendet látok.
![]() Csak mifelénk divat az egészséges rendetlenség? (Meg a nagyfrekvenciás paneleken?)
Hello!
Tudom nem nekem szól, de ez áááá ![]() Ez inkább a viccek és .....topikba való ![]()
Hát ha nálam lenne ekkora rendetlenség, akkor itthon összetennék a kezüket (merthogy most hatszor ekkora van)
![]()
Az enyém:
(12 év munkája)
Az enyém:
(12 év munkája)
Hát ez nem gyenge! Nagyon szép, gratula hozzá!!
![]() Az a gégecső füstelszívó? Jól gondolom, hogy ez egy modellező műhely is?
Igen az egy vákuuomos szúnyorgiasztóból eszkábált füstelszívó. Amúgy keményen modellezek is. Köszi a dícséretet!
![]()
Sziaszok! A műhelyem újabb 9db dugajjal bővült. Vagyis nem igazán bővűlt, hanem a régi életveszélyes konnektorok helyett vadi új méregdrága kapcsolós ment a helyükre! Tudom, most kérdés, hogy és FI-relé? Na az is van, csak az központilag, ezért gondoltam, nem rakok be még egyet!
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |