Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
A test, az a pont amihez képest mérsz. Az úgy van jól.
Sziasztok! A mellékelt kapcsolást úgy szeretném megoldani, hogy az átresztőtranyó PNP típusú legyen mert csak az van itthon 1,5A-es, és nincs kedvem rendelni 2 tranzisztort mert nem érné meg futárral.
Sziasztok csináltam egy LM1875 alapú stereo erösitöt és építetem hozzá egy stabil tápot egy 2*24V 2*0.7A-es 30W-os troidom amiből szimmetrikus tápot csináltam a stabilizátor mínusz fele sajnos nem működik a stabilizátor után +,-32V jön ki aki tudja hogy mi a baja kérem hogy segítsen előre is köszönöm.
Szia!
A tranzisztorok bázis-emittere közé kötött ellenállás ugye nem 3,3 Kohm, hanem 3,3 ohm. Az LM337 lábkiosztása más mint a 317-é.
Még annyi hogy nekem LM IC-hez 240 Ohm vált be szabályzólábhoz és a trimer 5 Kohm os de persze ettől még, működnie kell 120 Ohm al és 2,5 Kohm os potival.
És persze 3,3 Ohm a 3,3 Kohm helyett ahogy lapose már írta.
Szia azt elfelejtetem átírni valóban 3.3Ohm.
Szia kipróbálom én is majd írok a fejleményekről köszönöm a válaszod.
Szia megtaláltam a gondot a tranzisztor rosszul volt bekötve most már szépen megy.
Sziasztok!
Elkészült a házimozim! az 5 csatorna hidalt TDA7294V, 5db 320W-os toroid, 5db táp -táponként 20 000µF szűrés- a .1 meg actrk nmos 400, 2000W toroid, 40 000µF szűrés. Képekkel csak holnap vagy holnapután tudok. Eszméletlen erő van benn!
100,000Ft és 100kg ? kíváncsi vagyok a képekre, meg a hangfalakra is amiket hajtasz vele, talán PA- dobozaid vannak és egy sportcsarnokban laksz?
Te jó isten,milyen házimozi az ?
Kinek csináltad egy focicsapatnak a pályára vagy mi?
Annál többe került, ha a hangfalakat is számolom, 66 000 ezer az anyag ára a végeknek, a hat csatornának,persze úgy, hogy a trafók nagyon baráti áron voltak. Minden saját készítésű, a rear még csak most készűl, az anyag megvan majd jövő héten nekiállok. Szép lassan készült, már öt éve terveztem ezt. Most néztem meg egy mkv filmet DTS hanggal, előtte egy Denon-om volt de a nyomába se ér ennek.
Saját célra készült. Adott volt két csatorna, amit sok- sok évvel ezelőtt készítettem hídból sztereónek, csak ki kellett bővíteni. Nem fulladozik semmilyen "kínzásra" ezzel a táppal, dinamikus...
Nem erősítő téma, de milyen processzorod van hozzá?
Csináltam én is már jó pár hidalt 7294-et! De házimozinak egy kicsit durva.A sztereótól is bedurran néha az agyam nemhogy 4.1 vagy 5.1.Nekem itthon GC van 7.1-be.
Kíváncsian várom a képeket.
Atyaéééég... nemsemmi gigalomán cucc lehet. Kiváncsian várom a képeket.
Egy Creative X-fi titanium vezérli, direkt erre vettem, elégedett vagyok vele, nem is volt olcsó.
Sziasztok!
Itt vannak a képek!
Ejha! A dobozokat is magad készítetted? :taps:
Jó lett, nem is szabad elaprózni!
Csak így tovább, ettől más is kedvet kap majd!
Ez igen! Nagyon durva! Milyen hangszorokat akarsz kinozni vele?
Sziasztok!
Tudna segiteni valaki! Kapcsolási rajzot keresek mono 30w erősitőhöz mély ládámhoz kéne mert nem találok sehol.
Igen én, faipari tecnikus a szakmám...
Sal-t használok, rfp 16w, dtf 12, sbx, mélynek meg sorba kötött pioneer 25 cm. A ki mit építettbe fel teszem a centerről a képet.
Köszönöm a dícséreteket! Sokat dolgoztam vele, négyműszak mellett a szabadidőmben készültek több hónap alatt.
Idézet: „faipari tecnikus a szakmám...” Itt volt a kutya elásva! Láttam én, hogy gyanúsan szépek azok a dobozok! A center is ügyes, azt is láttam a másik témában.
Köszi szépen!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |