Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Akkor már biztosan előre ment volna
![]()
Erről eszembe jutott egy vicc:
Mit mond a drogos gyerek a szüleinek húsvétkor? Már csak hármat kell aludni karácsonyig... ![]()
Én már most is a közelben vagyok.
Az lenne már tuti, ha jövőre egy héttel előtte már sátoroznának a Bókay környékén a belépőkért, mint a Star Wars premier előtt.
![]()
Csak én már lassan 30éve vagyok a közelében.
![]() ![]()
Látom felmerült, hogy esetleg HEStore-os megrendelést át lehetne-e venni a találkozón...? Ha igen, és nem nagy teher, Én is igénybe venném. Köszönettel!
Az lett volna a szép szervezés ha Fehér Limón érkezne a piros kiterített szőnyeghez Topi két kísérőjével, az őrjöngő elektronika rajongóktól warn-okat osztogató modik védőgyűrűjében. Na nem baj majd jövőre.
![]()
Szamóca, de hát látszik a képen, hogy ők csak "benéztek"...
![]()
Akkor azt hiszem direkt hosszabb úton mennénk oda. Mert hát tudjátok...
![]() Természetesen arra gondoltam, hogy városnézés meg málna szörp... Annak is be kell hűlnie jól. Mert ugye gyerekek is olvassák.
Nem kell oda ilyen kíséret, mert a végén senki sem foglalkozna az elektronikával meg az evéssel.
![]()
Héló-héló.. Nehogy már elzavard... Nem is Te kapnád.
![]()
Háát, ha az egyiket átengeded, felőlem maradhat mindkettő...
![]() A HEStore-osra majd írsz itt választ, ha már tudod?
Nekünk ott lévő modiknak csak fejenként egy jutna.
Na jó, Neked is vinnénk egy ilyen könyvtáros csajt.
Uhh, lehet rossz pályát választottam? Áááá, nem, akkor nem látnék ennyi jó csajt, mint a jelenlegi munkahelyen.
Még jó, hogy az asszony nem olvassa...
Azokat az angyalokat nem hívjátok meg a következő talira?
Na jó, nem offolok tovább, mert már engem zavar, és a végén beszólok, vagy kiosztok magamnak egy háromszöget.
Na... képzelheted, én meg az egyetemen dolgozom...
![]() ![]()
Én csak azt nem értem, hogy miért nem voltak a vándorgyűlésen ezek a csajok, meg miért nem jöttek be sehová sem, ahol dolgoztam. Én itt valami átvágást sejtek.
![]() ![]()
Háttérzene legyen az idén is?
Ha igen akkor viszem megint az "eszközt" (esetleg választékbővitésnek lehet audio CD-t és/vagy 3.5mm-es kimenettel rendelkező forrást hozni, mert nem mindenki szerette az Ir népzenét ![]()
F-romi hozzászólását töröltük.
Köszönjük a kritikáját, de sajnos mint látható halvány lila dunsztod sincs ezen találkozó költségeiről. Ezen költségvetésbe minden érdeklődőnek szabad betekintést nyújtunk a találkozón, elöljáróban pár információ: Eddig több mint 150 ezer forintba került a HE Találkozó... Ami a matematika jelenlegi állása alapján több mint 100 ember részvételét igényelné minimálisan ahhoz, hogy egyáltalán az eddigi költségeket állja. Te meg felháborodsz, hogy egy jelképes határ 60 főről 80 főre lett emelve. Szánalmas volt a hozzászólásod. Inkább azt javaslom, tedd össze a kezed, hogy ezt a hatalmas pénzügyi rést a bevétel-kiadás listán, el tudjuk intézni a HEStore közreműködésével. És ezek után te még hőbörögsz. Szégyen. Továbbiakban viszont kérem, hogy arról legyen szó, amiről a találkozó szól. És az nem a pénzügyi rész. Azt elintézzük mi.
Mindenféleképpen aki tud, hozzon pákát.
A verseny alanya egy furat szerelt panelt lesz, ha minden igaz a holnapi nap kerül fel kép róla. Nem bonyolult, 4 IC-t tartalmaz, és egy 2 digites kijelzőt (nahmeg a maradékot). Működéséről és funkciójáról a holnapi nap adunk tájékoztatást, amikor elkészülnek a panelek. Végig minden alkatrész nagy, furatszerelt, 0,6W-os ellenállások, rendes TO-92-es tranyók. Aki tud, hozzon magával pákát, szükség lesz rá!
Úgyúgy.
Inkább azt mondanám, hogy mindenki aki teheti, legalább a saját kedvenc oldalcsípő fogóját hozza el. Az elfér zsebben, táskában...
Sajnos nincs lehetőség ipari áram vételére.
Tehát sem 4, sem 5-pólusú ipari hosszabbító nem lesz jó, mert nincs hova bedugni. 230 V lesz a nyerő.
Valamelyiket én is hozom.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |